גינה בעיתית

ariel10

New member
גינה בעיתית

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אשאל יש לי גינה שחתולים אוהבים להתישב בה אין לי בעיה עם החתולים רק עם פישפשים או פרעושים קטנים שהם מביאים וכתוצאה מכך פעם בחצי שנה אני חיב לעשות ריסוס בבית ולכבס הכל ועוד. האם יש פיתרון לכך?

reuven4u

New member
וכמובן שלכלבים גם יש פשפשים...ויתכן

שגם לציפורים - אז כדאי גם לגרש ציפורים. ובכלל - לצמחים באים כל מיני חרקים מגעילים - אז כדאי לסגור את הגינה - לבנות בה וילת בטון - ואז הכל יהיה נקי ומצוחצח בניחוח אקונומיקה

sheda0ktana

New member
לדבר עם הבעלים של החתולים

יש חומר שנקרא FORMULA ונותנים אותו לחתולים דרך הפה. זה הורמון מעכב התפתחות שנכנס לדם של החתולים, והפשפשה ששותה את ההורמון ומטילה ביצים "זוכה" שהן לעולם לא יתפתחו לדור חדש של פשפשים. אם לחתולים אין בעלים, אפשר בהחלט לאמץ אותם ואז לדאוג בעצמכם שלא יהיו עליהם פשפשים. חתולים אוהבים מים, קצת אוכל, ולתפוס כל מיני כמו עכברים, נחשים, עכבישים, ג'וקים ולעשות שימחה לילדים. (מזכירה שיש לי שני גורים שמחפשים בית, לכל המתעניינים)

פתרון...

שמע/י , סיפרו לי שיש מכשיר שקונים בחנות לחיות (אפילו שזה מוזר שהמכשיר נמכר בחנות לחיות) שעושה רעש מעצבן שרק חתולים לא אוהבים ורק הם שומעים אותו - עיניין של תדרי שמיעה. הדבר נשמע טיפלה מוזר - גם לי ! אבל אין לי חשק לגדל/לאמץ חתולים. אז אם קיים דבר כזה , אני אקנה . מבטיח לספר כאן כמה עלה ואיפה. סוף שבוע נעים לכל. אוויר לנשימה.

sheda0ktana

New member
יש מכשירים כאלה לכל מיני חיות

יש לחפרפרות, יש לג'וקים, בטח יש גם לחתולים. הם עולים בין מאתיים לשלוש מאות שקל ומוצאים אותם בחנויות שמתעסקות בגינון. הבעיה היחידה היא שלמרות שהתדר לא אמור להיות חדיר לאוזן אנושית, בני הבית נוטים להתלונן על כאבי ראש ותחושה מטרידה. הגנן הפרטי שלי אומר שפעם לקוחה הביאה לו מכשיר כזה מרוסק, אחרי שהיא נכנסה בו עם פטיש - המכשיר עשה לה כאבי ראש והיא לא מצאה איך לסגור אותו...

סומאק

New member
בקבוקי ליטר וחצי מלאים מים ../images/Emo108.gif

בקבוקים שקופים מלאים מים ופקוקים מפוזרים פה ושם בשכיבה על הדשא מרתיעים משום מה את החתולים

למעלה