אז ככה טלי עומדת בלו"ז שלה! היא רובוט!!!!!!!!!
כזה טבח של דני סנדרסון לא ראיתי מזמן. והיא בטח לא יודעת איך האנטנה קלטה את ירדן.

והאנטנות קולטות את אמה בלבד. כן, גם אני מרגיש ככה עם נועה. מצד שלישי האבא שלה שידל קטינות. ומסביב לשבתאי זאת לא טבעת, זאת דניאלה. והאם היא יודעת מה זה אסיאלגן?! זאת תרופה, דרך אגב.

כן, גם השכן החדש חושב כמוך. אסף נראה לי קצת נעלב שאומרים שעומר הוא ההורס בצמד שלהם... אני מזכיר לכן, בנות, שהם חילצו אתכן מכלא ומרובוטיות שחיקו אתכן! כן הם זוג. לא ידעתם? מיליון צפיות. ורק עשר לא מבראד.

שוב אלה! לא מכיר אותם. היי, אתה שוטר מאוד חסר מוטיבציה.

מה אתה אומר! עצרו אותה! לא, אין פה הילי. הילי בפרפקט דאנס. תמיד שוכחים את מושיק.

מה פתאום, אצלם מום גנטי?! איך הגענו לגם וגם? אה, חשבתי שהם הולכים לעלילה מתקדמת. רגע, אולי הבוגד צ'יטה מימון עשה לה משהו בשכונה? אולי מקס יודע?! והמבורגר כפול.

התחנה הזאת... הסט מוכר לי. כן, גם הם היו שם. שוב אנחנו נחקרים. רגע, מי הפעיל את המצלמות? אמה? שיער יפה.

הנאצים באים, הנאצים באים, פריצי! אולי דריה תעזור להם להתגבר על הפוסט טראומה. היא ואימא שלה, שגם היא נורית. ואולי קרני תעזור להם להנגיש את הסביבה לחולי אי סבילות לקרינה?

איך כולאים רובוטית? היא באמת טובה בזה.

מושיק, אנחנו לא דיברנו על... לא משנה. קודם כל, תפנו לקרני.

עריכת המצלמות.

אוי, טלי כל כך מוכשרת. בלי פאניקה, סבתא. אבל איפה זושה האמיתית? מפחיד השבתאי הזה. אבל לא מתעסקים עם זושוש.