ג'ינג'י 3- המשך שבוע 1

פרק 3

אז מה בראד יעשה אחרי השחרור ומי זאת אמה?
&nbsp
מה הילדים יעשו עכשיו?
&nbsp
למה איזבלה רואה הבזקים?
&nbsp
והאם מקס יפסיק להמציא מכשירי מחיקת זיכרון, אנחנו יודעים שזה לא עובד כבר?!

מחקו למקס את הלמדא, כנראה

קאיראן מחכה שישחררו אותו. איך דווקא הם משחררים אותו ולא אלו ממתים לרגע. אין לה עיניים, היא מחשב. המבול בדרך. אגב, ידעתם שטל משחקת שוטרת גם בקופיקו? היא השוטרת שהפכה לשוטרת. בראד פיטמן. מה אתם אומרים. ריבלין הזה, אני לא מאמין שהוא עשה את זה. פגע בביטחון המדינה. מה לימדו אותך בקורס?! לא, כי יש שוטרים שלא למדו!
&nbsp
לא, חבר'ה. אתם לא למדתם מסדרות אחרות?! לא מערבים את המשטרה! רק הילדים פותרים את זה. וגם אצלי יש! גם אצלי יש תמונה שלה! אסף הרץ, המכוער הזה? פחחחח, אם כבר אתה דומה לרני. לרדוף אחרי פוקימונים זה ניינטיז. לנו לא היה טלפון לעשות את זה!
&nbsp
הממממ... בחור משתחרר מהכלא, פתאום הכול כבר מוכן. איפה ראיתי את זה? אה, רגע, אז זה פיצול האישיות שלו!
&nbsp
עוד פעם זה ומחיקת הלמדא שלו?! למרות שבטח היה לו מכשיר כזה בעין שמנע את מחיקת הזיכרון, הוא רק מעמיד פנים בשביל המועצה. אגב, זה קצת סוטה שבשמינייה היא יצאה עם הבן שלו... ופער הגילאים (19 שנה).
&nbsp
הגיע הזמן שנראה את רני ואיזבלה. למה הם התחילו עם הכינויים של ניס-ניס ומיכ-מיכ? כן, אני יודע שאלה הם כוכבי רשת. אין לי מושג מי הם.
&nbsp
זאת אמה? המעבד הזה?
&nbsp
אבל מה היא רואה?
&nbsp
לא יפה לרדת על לי. מושיק, לא אתה האח החכם במשפחה שלך? שגית אמורה להביא רעיונות מבריקים. מושיק וג'ינג'י במסלול התנגשות.
&nbsp
אוי, אמה מאזינה...
&nbsp
חורחה הוא הכי חכם. מקס, די עם זה. המכשיר לא עובד.
&nbsp
איפה הלקוח?! איפה הוא?! דנה פישמן. את זאת מהאבא והקטינות? אל תשים לב, יש לו פיצול אישיות. זושה הייתה אומרת: 'בלי פאניקה'.
&nbsp
שוקו ומוקה עוצרים את עצמם. איך אמה עושה את זה?

פרק 4

אז למה איזבלה התעלפה?
&nbsp
איך בראד יתאקלם בדירה של אמה?
&nbsp
לאן נעלם הציוד של זושה?
&nbsp
והאם מקס יפסיק כבר למחוק את הלמדא?

אז ככה טלי עומדת בלו"ז שלה! היא רובוט!!!!!!!!!

כזה טבח של דני סנדרסון לא ראיתי מזמן. והיא בטח לא יודעת איך האנטנה קלטה את ירדן.
&nbsp
והאנטנות קולטות את אמה בלבד. כן, גם אני מרגיש ככה עם נועה. מצד שלישי האבא שלה שידל קטינות. ומסביב לשבתאי זאת לא טבעת, זאת דניאלה. והאם היא יודעת מה זה אסיאלגן?! זאת תרופה, דרך אגב.
&nbsp
כן, גם השכן החדש חושב כמוך. אסף נראה לי קצת נעלב שאומרים שעומר הוא ההורס בצמד שלהם... אני מזכיר לכן, בנות, שהם חילצו אתכן מכלא ומרובוטיות שחיקו אתכן! כן הם זוג. לא ידעתם? מיליון צפיות. ורק עשר לא מבראד.
&nbsp
שוב אלה! לא מכיר אותם. היי, אתה שוטר מאוד חסר מוטיבציה.
&nbsp
מה אתה אומר! עצרו אותה! לא, אין פה הילי. הילי בפרפקט דאנס. תמיד שוכחים את מושיק.
&nbsp
מה פתאום, אצלם מום גנטי?! איך הגענו לגם וגם? אה, חשבתי שהם הולכים לעלילה מתקדמת. רגע, אולי הבוגד צ'יטה מימון עשה לה משהו בשכונה? אולי מקס יודע?! והמבורגר כפול.
&nbsp
התחנה הזאת... הסט מוכר לי. כן, גם הם היו שם. שוב אנחנו נחקרים. רגע, מי הפעיל את המצלמות? אמה? שיער יפה.
&nbsp
הנאצים באים, הנאצים באים, פריצי! אולי דריה תעזור להם להתגבר על הפוסט טראומה. היא ואימא שלה, שגם היא נורית. ואולי קרני תעזור להם להנגיש את הסביבה לחולי אי סבילות לקרינה?
&nbsp
איך כולאים רובוטית? היא באמת טובה בזה.
&nbsp
מושיק, אנחנו לא דיברנו על... לא משנה. קודם כל, תפנו לקרני.
&nbsp
עריכת המצלמות.
&nbsp
אוי, טלי כל כך מוכשרת. בלי פאניקה, סבתא. אבל איפה זושה האמיתית? מפחיד השבתאי הזה. אבל לא מתעסקים עם זושוש.

פרק 5

אז מה שבתאי יעשה בנוגע לתגלית שלו?
&nbsp
האם מישהו יעלה על כך?
&nbsp
איך אמה הצליחה להפליל את הילדים?
&nbsp
והאם כוכבי הרשת האלמוניים יעזבו כבר את רני?

כוכבי הרשת זה הכי נורא

תמיד היה לו השפם הזה. את האמת שזה עניין אותי לדעת. תמונות אמיתיות... ממתי דניאלה... אה, כן, היא עדיין לוקחת מהם מוצרים. עוד חמישה ימים... אבל אני חושב שמה שמטריד אותו זה הפיסטוק (מאז שהוא עבד עליו בגאליס). דניאלה תמיד חכמה ותמיד יודעת. הרגע דיברנו על הורמונים. זושה תמיד צופה... כמו תמיד...
&nbsp
למה אותם לא עצרו? אה, הם נגררו. מוקה אוהבת את סי היימן. אתם הייתם שם...
&nbsp
לפחות שוקו ומוקה מבלים בנעימים בינתיים. אה, חמש דקות. תגידו, אתם בקשר עם קרני? כי היא ממש צריכה מד קרינה כזה. אלא אם גם הוא מפיץ קרינה. לא, שם אין תאי מוח. או שזה משנה?
&nbsp
איך שופטים בכלל ילדים... אבל הם עדיין פרצו.
&nbsp
זאת התחנה של הקלמרים? ממתי הם מקבלים כסף? טל לוי טל נהדרת. למה לא רואים אותה יותר? אה, גברת מוקה, את רוצה להיות שטינקרית? הומור פוליטי. כמו שאמר פעם יובל סגל, הסדרה הזאת באמת מאתגרת את הצופים שלה...
&nbsp
אין, הכול השתבש מאז מחקר הלמדא. זה בסדר, עדי עזרוני מבינה אותך, גם היא לא שוכחת מזוהר... וגם ג'וני מבין. לא, הוא לא אבא בסדר. תשאל את אדם.
&nbsp
הכי חשוב חוג ההיפ הופ. עוד פעם היא יוצאת למשימה מסוכנת.
&nbsp
איך השטן הידרדר... הוא נראה כמו חמור. הנה, אמה היא תוכנה.
&nbsp
גם מקס הידרדר. פליטי חמיצר. אם היה קל לא לנשום, ההורים של ג'ינג'י לא היו נדבקים במחלת הקרינה. מכשירי הזיכרון שלו מסוכנים.
&nbsp
כן, הם למדו מדיטציה מההורים שלו...
&nbsp
אז בראד לקח, אבל תכף מעלימים את העדויות...

למעלה