ג'ינג'י 2- שבוע 3

פרק 10

אז לאן חטפו את רני?
&nbsp
מה שבתאי יעשה?
&nbsp
האם ג'ינג'י יעבור לצפון?
&nbsp
והאם זוהר תעלה על הבלוף של זושה?

כשעומר דרור נחטף הוא נחלץ מיד, רק אומר

מוזיקה מאוד לא מתאימה. סתום, אושיק... להירגע, כוס אמק! אני לא חושב שזה ספציפית יעבוד על איזבלה.
&nbsp
עוד פעם דאוס... זה אתה וטל מוסרי שוב משתפים פעולה, נכון? הכול כבוש בארץ הזאת...
&nbsp
אה, תשאלו את השאלה שיכולה לחשוף שזה מחשב. מה הוא הכי אוהב לאכול? אוי, ידעתי שהוא יספר את הבדיחה הזאת. אולי רואים אותם דרך איזבלה.
&nbsp
כוכבית זאת שירה לוי. והיא יפה. וסולמית זאת חבש בכלל.
&nbsp
איפה את היית עד עכשיו, מדהימה? היא יכולה לחשוף את הסודות של כולם. אני מכיר את המקרר שלה. דברים של נורית. כן, היא תהיה אם יחידנית נפלאה למיטל. את רני הוא מעביר. לא שליחויות ולא נעליים? אה, גם שבתאי יודע להיעלם.
&nbsp
איזבלה מדברת עם עצמה. איפה לי, אגב? אין לה לב.
&nbsp
איך מנצחים בלי טכנולוגיה? זושה היא אחלה. בסדר, קרני היא גלאי קרינה... לא ראיתי אנשים מתמרמרים.
&nbsp
תקבלו גם שיחות מהאלה מהאי.
&nbsp
לא יום טוב לנשים בשם זוהר.
&nbsp
אלף עותקים?!
&nbsp
אבל למה רק הוא שומע? מה לעשות, הוא השטן. מישהו... עצוב...
&nbsp
הם עוברים לצפון... עצוב.
&nbsp
אמה מלחיצה.
&nbsp
טלי, מחר מפגש שני החודש! אז מי הבן המועדף שלך?! אני! לא הקמבודית הזאת ולא האיש עם החיילים המתים, רק אני! אימא תמיד יודעת מה הכי טוב לילדים שלה...
&nbsp
אתה לא הרגע הודעת שאתה עובר לצפון?! מה לעזוב?! אולי תישן אצל שגית, לא?! מסיבת הפתעה, בטוח. זה הפרצוף הבוכה שלו. שיט, מה מעצר, זאת העתקה בוטה מגאליוסי...

פרק 11

אז מה יקרה כשג'ינג'י במשטרה?
&nbsp
האם דניאלה תעלה על מה ששבתאי עושה?
&nbsp
האם זהר תיסע לקמבודיה?
&nbsp
ולמה זושה מושלמת?

זושה מכירה אותי!!!!!!!!!!!!!!!

חורחה, תציל את הכול. גם מקס?
&nbsp
&nbsp
מתי נגמר החוג היפ הופ הזה? תפסיק לקלף בטטה! מה חשוב ההיפ הופ?! ברור שמושיק לא קובע.
&nbsp
זה שיטת השוטרת הטובה, השוטר הרע והשוטר שלא יודע שהוא שוטר בכלל. אתם לא יודעים שדאוס יודע לזייף קולות? אולי שינסו למצוא איפה הוא היה בשעה ההיא...? לכאורה. טיעון חזק ורק לכאורה.
&nbsp
אני ראיתי אותו ב-1910...
&nbsp
חורחה המסכן. אה, אתה פה...
&nbsp
אה, גם אתם. רגע... זה ביטל את המעבר? מה אמה רוצה? זה בסדר, זה פריצי, יש לו ניסיון במכירת שכ... רגע, פגעת בספרנית?! בושה.
&nbsp
מאוד פוטוגני. למרות שהוא תמיד יכול לעבוד בתפקיד השטן. למה צריך ממרח חצילים? לגמרי פסיכי לגמרי. אולי זה טריק.
&nbsp
חורחה בסוף יציל את כולם.
&nbsp
איך רק הוא שומע את אמה? ולמה היא צריכה את הכול?
&nbsp
זאת אמה בפנים? היא הופכת לאט לבן אדם... תגידי, איזבלה, שיקרת לאחרונה? כי זה די הופך את התהליך.
&nbsp
רעים מאוד אידיאליסטיים.
&nbsp
מסכנה איזבלה.
&nbsp
כן, השכן שלך...

למעלה