ג'ינג'י 2- שבוע 2

פרק 6

אז האם שבתאי יספר למישהו על זה שזושה היא רובוט?
&nbsp
האם הילדים ייחלצו מהכלא?
&nbsp
האם אמה תפיל אותם בפח?
&nbsp
ומה ההורים יעשו?

זושה זה קול

זה מה שמפחיד אותו? הוא היה השטן... אמה היא תוכנה. אבל למה לענות לדלת ככה? לא, נו, זה סתם משדל קטינות. היום נגד אלימות נשים? ממש ילדה מעצבנת.
&nbsp
דניאלה לפחות חורפת על מיטה משלה? שקט, יש מצלמות בכל מקום (כמו בנעלמים). אה, אולי למקס יש רעיונות לשמות של תאומים... משום מה... היא צריכה לצפות בדברים האלה... טוב, לפחות היא רובוט.
&nbsp
ידעתי שרק דניאלה תבין את זושה.
&nbsp
מתי החוג היפ הופ הזה נגמר?! אני חושב שאיזבלה נדבקה מקירקי. איזבלה היא כדברא. המגנא שלהם, אולי?
&nbsp
איזה מעתיק מהשמינייה הוא.
&nbsp
היא מגנא. או פלגא, כנראה. יופי, לי, לכי להיפ הופ.
&nbsp
רק ההורים של לי לא באו. נורא. הוא לא עשה כלום. והעיקר העוגה. משפחה נורמלית לגמרי.
&nbsp
נחקר טוב ונחקר רע זה רעיון גאוני. משימה. לא טוב. הם מצוינים במעקב דיסקרטי. זאת המומחיות שלהם.
&nbsp
אני לא אוהב את מה שקרה להורים שלו... מה כולם מחפשים בגליל... אולי תעברו, יש לי רעיון, התפנה לאחרונה איזה שטח הפקר באילת. אתם תשמחו כי זה בלי קרינה, וג'ינג'י יוכל להצטרף לחבורה של הילדים ולהציל גם שם את העולם. כי רק ילדים מצילים את העולם. כמו תמיד. אמה...
&nbsp
לא חושב שכדאי שאיזבלה תופיע עכשיו. אבל זכרונות מהמופע VOD יאנג... שהוא לא הופיע שם. למרות שהוא היה בשכונה.
&nbsp
מסכן ג'ינג'י. חבל.
&nbsp
יופי איזבלה...

פרק 7

אז למה איזבלה התעלפה?
&nbsp
האם אודי עובר לצפון?
&nbsp
האם שוקו ומוקה יצליחו במעקב?
&nbsp
ואיפה זושה?! (בחזרות לאנני)

אמה זה קול (אבל באמת, רק קול וזהו)

ידעתי שהם יעשו מעקב. אתם מתקצרים. מוקה אומרת רות סוף.
&nbsp
מה שמעניין אותה זה הפדיחות? צריך לשדרג את חורחה או שהוא יהפוך לרע. הנה, שליטה של מישהו אחר. איפה זושוש? רק אותי היא משתפת, היא חברה שלי. משעשע.
&nbsp
אוי, שיט. רגע, זה השעשוע? אה, נו, זה כמו הקטע בפיג'מות... זושה אלוהים. או תבורי משכונה. אחד מהם.
&nbsp
כמה שיותר טלי יותר נפלא. היא לא ירשה את ההומור. גם אני מדבר סווהילית... סימבה. זאזו. באלו! אה, זה הודית. אולי הקנאה באיזבלה כי יש בה רובוט... לה יש מלא פרצופים. מצחיקה זאת.
&nbsp
המעבדה של בראד. שוב. רק הוא שומע... למה היא לא יכולה להיות ילדה דתיה שלא שרה? רוברטו היה אוהב את זה. למה שקאיראן לא?!
&nbsp
מקס האבא הדואג. מצחיק. אחלה חוש הומור.
&nbsp
אודי לא עצבני... איפה אודי?! ג'ינג'י בלי ג'ינג'י?! תקשור קוונטי, היא רובוט. חורחה לא יוותר על זה, נראה לי.
&nbsp
כמו בפרק בפיג'מות. מלאכים חומדים לצון. מעקב נחמד.
&nbsp
מונה גייגר מאופס? יופי, זוהר. לאימא שלך את מאמינה. טוב, בגדת בו.
&nbsp
לגמרי גדול.
&nbsp
היא תכנה, זה כל הקטע שלה... מה לא טועה, מה את רוני? אוי ואבוי. אז זה מה שלקח כוח. מעניין.
&nbsp
שטן כושל.
&nbsp
פרק של ג'ינג'י בלי ג'ינג'י.

למעלה