ג'ינג'י 2- המשך שבוע 2

פרק 8

אז מה אמה מתכננת בכלל?
&nbsp
האם זוהר ומקס ישלימו?
&nbsp
האם נגלה שזושה היא רובוט?
&nbsp
והאם הפעם ג'ינג'י גם יהיה בפרק?

שובם של כוכבי הרשת

יום שיער רע. אבל זה עדיף על אבא משדל קטינות. המבול מתקרב! מזכיר לכן שהחננות האלה חילצו אתכן מהשבי של זושוש. שהיא לא כזאת רעה במציאות, אגב... (לייק על העולם! טלי אורן הגיבה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) תכף השיער ישותף.
&nbsp
לא בדיוק מאה אלף לייקים, זה בן אדם אחד קריפי. זה לא כזה יפה... זה קצת... פדופיליה. אה, זה מזכיר את אבא שלה. היא אוהבת את זה.
&nbsp
מעקב יפה. והבעות פנים יפות מצד טל לוי טל. ופל. עיקר וואפל. תאכל ופל, השוטר עמי... זה מאוד לא בריא.
&nbsp
מעניין אם גם אחרי עומר דרור הן רודפות ככה. התגעגעתי למעקבים האלה. לא התגעגעתי לשני אלה. סויקיס ונוי. לא קוראים לה שיראל. אני לא מבין, שוקו מחבל שהוא חוטף גיטרה? זה אלה, שני אלה. יופי שנעצרו.
&nbsp
להשתמש בשוקו ובמוקה?!
&nbsp
ממתי יורד לאיזבלה דם? ולמה הוא מתעלף?
&nbsp
בראד. נו, בראד. חשוב ההיפ הופ. תיזהרו, המבול מגיע.
&nbsp
מה התכנה הזאת מתכננת? מטרות מאוד אישיות. ודי מטרידות.
&nbsp
לי לא אכפת משניהם, שיישבו. תתבייש לך, תת כמעט ניצב עמי.
&nbsp
אה, בשני אלה?! בשני אלה משתמשים?! למה?!
&nbsp
למה, לשוקו יש עתיד כדי ג'יי...
&nbsp
חבל, אבל לא נורא. טבעונים מגעילים.
&nbsp
שבתאי, לא ראיתי אותך מאז שראיתי אותך כאבא של צ'רלי. את דניאלה בכלל לא רואים... החיים עצמם. חכה עד שהם יוולדו.
&nbsp
לגמרי מלחיץ. ואת רני בעיקר. איזבלה נהנית יותר מדי. שאת פינוקיו! את פינוקיו!
&nbsp
אמה שולטת בזושות.

פרק 9

אז מה יקרה כשהחבורה תגלה את בראד?
&nbsp
מה פירוש הדימום של איזבלה?
&nbsp
כיצד ישתמשו בסויקיס ונוי והאם שוקו ומוקה יעצרו אותם?
&nbsp
ומי זאת אמה לעזאזל?! היום נגלה.

אמה באה...

היה עסוק בסיום העונה של דאנסטורי. זאת התחנה של הקלמרים. ותקשיב לה מיד! ואתה רצית לעבוד אצלה בעונה שעברה, ואני אחליף אותך בשמחה בשביל לעבוד עם זושוש שלי. כן, צ'רלי המסכנה צריכה שיהיה לה אבא טוב. ובחייאת, איך אתה רוצה שהיא תעמוד בלו"ז ההצגות אם היא לא תהיה רובוט?!
&nbsp
את בראד, את בראד. אמרתי לכם... רני לא בסדר, רודפים אחריו סויקיס ונוי.
&nbsp
למה הם לא מתחפשים? ותרשום אתה. שוטרים מעולים.
&nbsp
בראד עוקב אחריהם עוקבים אחריו. לא, היא לא בן אדם. היא תכנה.
&nbsp
איך הוא הפך לאנושי? אה, איזבלה היא כדברא. הוא הזמין את זוהר. חורחה חושב קצת יותר מדי. הוא רואה מלא טלנובלות...
&nbsp
הוא לא צריך לאכול, הוא השטן. אמה?! אמה או אימא? ושוקו, זאת סמדר. ואתה בכר. זושיק? לא. אבל טוב שגם היא לא מבינה... לבראד, לבראד.
&nbsp
היי, שוקו ומוקה! חומוס זה תמיד חשוב ואפשר להוסיף!
&nbsp
לא עובד טוב. לא עובד טוב, חורחה. עצוב עליהם. היי, הצלחת! חורחה, איזה רובוט חכם אתה!
&nbsp
שוב פעם זה חוטף אנשים...
&nbsp
אימא שלך, זוהר? נו. חבל.
&nbsp
הזמן לא לטובתכם. עוד שלושה ימים המבול... פחד.

למעלה