גימנסיה אימפריה!

cobainos

New member
גימנסיה אימפריה!

טוב ,רציתי לכתוב את זה איפהשהו ולא היה לי איפה... אז אני כותב ומתלהב כאן גמנסיה ריאלית אימפריה! יש לנו תקבוצת כדורסל(וגם הקהל) הכי טובים בארץ(בתי ספר)
איזה משחק גדול היה היום...איזה עידוד נתנו מישהו ראה? בכל אופן,יום טוב שיהיה לכם

yehuda101

New member
הצחקתני

שנה שעברה היה איזה תיכון אורט בנתניה שקרע לכם תצורה בלי מלח. הגימנסיה קבוצה טובה, אבל ממש לא הכי.

cobainos

New member
אתה הצחקתני

נתניה ניצחו אותנו שנה שעברה פעם אחת ובגומלין בראשון ניצחנו אותם אבל זה בכלל לא קשור כדורסל תיכונים זה דבר שמשתנה כל שנה והשנה,אנחנו תותחים,כי החבר'ה בשכבה שלי(יב') מעולים לעומת האלה של שנהה שעברה שלא היו רעים,אבל השנה יותר טובים,ויש יודניק תותח וכמה יא',... לעומת זאת ,אורט נתניה ומקיף ט' פחו טובות משנה שעברה אז השנה הקבוצות הטובות הן גמנסיה,מטרו-ווסט,רמת השרון וגם נתניה

Ne§t£A Gi®L

New member
י'ניק תותח...../images/Emo108.gif

חחח אני חושבת שאני יודעת מי זה:) למד איתי בכיתה שנה שעברה.

קיר קמט

New member
אין הגנה בגרוש מתחת לסל

ואני לא מבין למה לישי משחק כל-כך הרבה... הוא לא עושה כלום... לא בהגנה (הוא לא יודע לשמור) ולא בהתקפה...

cobainos

New member
יש הגנה ועוד איך!

עד הרבע הרביעי שרעננה עשו את כל מה שהם עשו ההגנה שלנו הייתה מצויינת,ראית כמה חטיפות וכמה פעמים עברו להם 24 שניות? לישי תותח ועושה הרבה בהתקפה וגם בהגנה. חוץ מזה במקום לכסח תפרגנו!הגמנסיה מייצגת את ראשון !

קיר קמט

New member
אני מכסח רק בגלל שאיכפת לי.

לישי עשה כל המשחק בערך שלוש פעולות חיוביות בהתקפה ובהגנה, ביחד. חוץ מפרחי ועומר שכל הזמן חוטפים, הרב הם שומרים אישיים די חלשים. בחצי הראשון פשוט הכל נכנס לנו, זריקות מטורפות ממש, אבל זה לא יהיה ככה כל הזמן... יש עוד הרבה מה להשתפר, אבל עד עכשיו התוצאות חיוביות...

cobainos

New member
כן ,רבע ראשון מטורף פשוט!

השלשה ההיא של פרחי...נראה כאילו הוא הדף כדור ברזל וזה פשוט נכנס

cobainos

New member
אכן

עומר חיים שחקן אדיר ומנהיג,ולא נופל מליפשיץ לדעתי חוץ מעניין הפיזיות

למעלה