גימלים

irena18

New member
גימלים

אם חליתי בסופ"ש איך אני מוציאה גימלים בלי לבוא לבסיס? שמעתי משהו דרך קצין העיר.. אשמח לפירוט

CajU9

New member
ניגשים לחר"פ

או ליתר דיוק, לקצין העיר, במקום הקרוב לביתך, ביום ראשון בבוקר. ניגשים שם לרופא או משו, והוא קובע האם מגיע לך גימלים או לא. לפי מה שאני הבנתי, יש שם תור ארוך מאוד.. אבל אני לא יודע, כי אף פעם לא הייתי שם.. אחרי 7 חודשים לא הוצאתי עדיין גימלים, איזה פראייר :)

varui

New member
אין שום שיטה

להוציא גימלים תגידי איפה את גרה וחבריה פורום יגידו לך איפה נימצא מירפאה אזורית קרובה לביתך ואם את רוצה לקבל גימלים את צריכה להגיד את האמת

irena18

New member
תראו..

הצטננתי אחושרמוטה יש לי נזלת כואב הגרון הכל.. חום אין לי והבנתי שגימלים מקבלים רק עם חום ולא בוער לי גימלים רק שיביאו לי איזה תרופה או משהו. אני גרה בחיפה, יש לי מחר על הבוקר תור לבית חולים 10 אז אם אני כבר שם אני יכולה לפנות שם לרופא בלי לקבוע תור מראש שיביא לי מרשם לאיזה תרופה או משהו? ואגב אם נגמרת תרופה מסויימת בבסיס ויש לי מרשם אליה אני יכולה לבקש אותה בבי"ח 10? נ.ב. הזמן הזה שאני יושבת נגיד אצל קצין העיר ומחכה בתור זה לא נחשב לנפקדות? אני מתקשרת למפקד ואומרת לו שאני אצל קצין העיר וזהו? הוא יכול להגיד לי לחזור לבסיס מיד או משהו כזה? (סליחה על הצעירות חחחח)

CajU9

New member
צריך להודיע יום לפני למפקד בד"כ

תלוי איפה.. יש מקומות שמחפפים בזה (בעיקר אצל ג'ובנקיים שאין למפקדים זין לזה..) ויש מקומות שלא (אצלי ללכת לחר"פ היה נחשב כנפקדות וקבלת שבת, אבל כבר נהיו רכים עם זה)

למעלה