גימלים ביום הגיוס

גימלים ביום הגיוס

אני מתגייס ביום שני למוד"ש, כבר סידרתי שעות, סידרתי תיק, ואני דיי מחכה לזה. היום בבוקר קמתי עם חום 40 מעלות ואני בקושי יכול לעמוד בלי לתפוס סחרחורת מטורפת. הרופא אמר שזה ישתפר עד יום שני, אבל רוב הסיכויים לא יעבור. אני לא לגמרי בטוח שאני אוכל להתגייס במצב הזה, אבל אני לא רוצה: א) לפספס את כל ההסברים של היום הראשון ב) להסתכן בדחיית גיוס לאנשהו אחר מה אתם מציעים לי לעשות?

bitonano

New member
תתגייס ושם תקבל את הגימלים...

וזה גם עד יום שני יעבור לך פחות או יותר, או לפחות יאפשר לך לעבור את שרשרת החיול. אני גם מתגייס פצוע עם מתיחה בברצועה ביד... :(

כן, שמעתי ../images/Emo13.gif

אבל זה נותן לך פתור מקצת ספורט וכאלה, אני בקושי יכול לעמוד כדי להגיע לבקו"ם

סעמעמק

New member
אני מציע

שתדווח ללשכת גיוס. אני מנחש שיגידו לך לנסות להגיע... בכל מקרה כדאי לך לנסות להגיע (וכדאי שתשאל את הרופא שלך אם זה בסדר לקבל את החיסונים שעושים לך בבקום במצבך.) אבל כמובן שאם תרגיש ממש רע ולא תוכל זו לא אשמתך והצבא לא יכול להעניש אותך על זה או משהו (כל עוד אתה דואג להודיע להם בזמן). אני חושב שהשבוע הראשון גם במוד"ש הוא טרום טירונות (ותקנו אותי אם אני טועה). שם כבר תקבל גימלים אם עדיין תרגיש רע, ולא תפסיד משהו חשוב כי הטירונות האמיתית מתחילה שבוע אחרי... בהצלחה.

לא יכול לקבל חיסונים (מכתב מהרופא)

וחבל לי להוציא גימלים על השבוע הראשון, כי למרות שזה טרום-טירונות, עדיין מסבירים שם דברים די בסיסיים על הצבא. דבר שאני לא בהכרך אדע מידע כללי (למשל, אפילו קשירת שרוך בנעלי צבא). אני ממש מעדיף לעבור מחר את שרשרת החיול ואז להוציא גימלים לכמה ימים, אבל אני לא אוכל לקבל חיסונים, אז לא יודע אם הם יקבלו אותי מחר. מה שכן הם כנראה לא ידחו לי את הגיוס, למזלי.

למעלה