ג'ימי הנדריקס

2noa2

New member
ג'ימי הנדריקס../images/Emo53.gif

אני צריכה המלצות על שירים שלו תודה מראש

קולנס

Jimi Hendrix - Little Wing Jimi Hendrix - castles made of sand Jimi Hendrix - Foxy Lady Jimi hendrix - Hey Joe Jimi Hendrix - Purple Haze Jimi Hendrix - Up From The Skies Jimi Hendrix - voodoo child

digression

New member
לפרל ג'ם של קאבר לlittle wing

גרסה נחמדה תשמעי גם את angle ואת manic depression

sharzoe

New member
לפיונה אפל, יש קאבר לאנג'ל.

לא בשמיים, אבל את הקול של פיונה תמיד טוב לשמוע.....

yotamn9

New member
אוקיי

בנוסף למה שנרשם פה: Jimi Hendrix - All Along The Watch Tower

epitaph

New member
במקור זה של בוב דילן...

אבל הביצוע של הנדריקס הרבה יותר טוב מהמקור, יש גם ביצוע של דייב מאתיוס באנד לשיר הזה מוודסטוק 99 והם גם נותנים גירסה פגזית לשיר הזה.

Vdrums

New member
גירסה זוועתית.

אם כבר קאברים להנדריקס אז יש לפרפל הייז ביצוע של אוזי אוסבורן וביצוע של פוליס. ויש גירסה לפוקסי ליידי של הנדריקס ג'ים מוריסון. משהו ג'אזי שכזה.

epitaph

New member
שוב, זה לא קאבר להנדריקס...

אלא לבוב דילן. ואם כבר קאבר לשיר שבוצע גם על ידי הנדריקס, אז הביצוע של דיפ פרפל להיי ג'ו.

Vdrums

New member
בכל מקרה ללא הנדריקס לא הייתי

מכיר את השיר. ואם אמרת היי ג'ו יש את Body Count שעשו גירסה נחמדה למדי.

Rusty Cage

New member
כל השירים מהאלבום אר יו אקספיריאנסד

מעולים להתחלה...פשוט כנסי לאתר שלו ותורידי את ה6-7 שירים ראשונים מהאלבום ותראי אם מתאים לך=)

YDarkWolf

New member
אם כבר ג'ימי הנדריקס...

אפשר לשאול למה הסאונד שלו כ"כ מחורבן? כאילו... הוא נגן מעולה, אבל הוא לא חייב לעשות סאונד כזה. בזמן שלו כבר היו דברים נורמלים. תשובה?

Absolut3sbk

New member
אני אוהב ת'סאונד הזה...

ובאותה תקופה שמו מיקרופון על המגבר והקליטו... סתם אין לי מושג איך הקליטו אז, אבל לא היה ציוד כמו היום, זאת אחת הבעיות שדרים תיאטר מעצבנים אותי, הכל שם נשמע פשוט מושלם מידי... למרות שהם להקה בת זונ*!@!#

One Echoe

New member
הסאונד של פעם,

הרבה יותר טוב משל היום. אנשים משלמים אלפי דולרים בשביל להשיג מגברים או גיטרות מפעם. ותמיד הקליטו עם מגבר ליד המגבר, עד היום
.

למעלה