גימי באטלר!! מה נסגר?

OrEl74

Well-known member
מנהל
גימי באטלר!! מה נסגר?

53 נק
10 ריב
6 אס

הבולס צריכים הארכה וכושר שיא של באטלר כדי לנצח קבוצה כמו פילדלפיה.

rapgamer4ever

New member
טירוף. 21-25 מהעונשין

ג'ימי ממשיך להשתפר משנה שעברה וכרגע נראה שבבולס יש מעט מאוד לצידו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אוי נואה!!!

נראה שהוא פרק את הכתף...בהחלט לא נעים

Anfield

New member
מאוד נהנה כרגע מאוקלהומה

ניצחון קל על מיניסוטה, ווסטברוק טריפל דאבל והוא בכושר נהדר. דוראנט בכושר מצויין גם כן. קמרון פיין ממשיך לתת אנרגיות כשהוא עולה ולהראות גם שיש לו יד לשלוש וגם זריזות לחטוף. אדאמס השתפר בצורה קיצונית העונה בחלק ההתקפי, הוא אשכרה יכול לסיים ברמה שלא רחוקה בכלל מקאנטר ובהגנה הוא מאוד סולידי. איבקה חזר להיות מפלצת צבע, המון בלוקים בחודש האחרון. ווייטרס עדיין ג'וקר פרוע, לפחות לפנות בוקר הוא קם על הצד הטוב שלו ולקח המון חדירות במקום הג'אמפרים המטורפים הרגילים שלו. מקווה שהשיפור ימשיך. משחק הבא מול מיאמי מחר בלילה.
&nbsp

ווסברוק משחק כרגע את הכדורסל הכי טוב שראיתי ממנו

שיפר מאד את המסירה, נשאר אדיר בשאר הדברים, ונראה שקצת נרגע (טוב למעט אתמול...).
נראה לי שבעונה נטולת קארי הוא היה יכול להיות מועמד רציני ל MVP.

Anfield

New member
ווסטברוק מאוד התפתח ככדורסלן וזה נחמד מאוד לראות

אם משווים בינו היום לבין מי שהוא היה נגיד כשאוקלהומה הגיע לפיינלס, מדובר בגירסא משופרת באופן משמעותי מאוד. לפנות בוקר היו כמה מהלכים שהוא כבר הספיק לעבור את כל ההגנה והיה פנוי לליי אפ ועדיין מסר, זה היה אפילו מוגזם באיזשהוא אופן.
רשמתי לפני כמה ימים עליו משהו שמטריד אותי, הג'אמפר שלו חשוב מאוד ובחודש האחרון זה לא נכנס באותם האחוזים. הוא עושה את המהלך הזה המון, ריצה מטורפת ועצירה וזריקה חופשית מחצי+ מרחק. זה פשוט לא נכנס ואני מקווה מאוד שזה יחזור לו עד חודש מרץ באותה רמה שזה היה קודם.

אני חושב שKD >DR J

אני מניח שמטעמי נוסטלגיה נתנו לו את האדג'
לגבי לברון ,בקלאצ' בירד היה יותר גדול ממנו וזה מה שחשוב לא?

והנה מה שצמד הפרשנים החביבים עלינו חושבים

liron1311

New member
חסן וויטסייד עם ערב שיא

אני מדבר כמובן על 2 האסיסטים שלו(!) הלילה, שמעלה את כמות האסיסטים שלו בקריירה ל18, בכמעט 2400 דקות על המגרש.
&nbsp
חוץ מזה גם נתן טריפל דאבל עם 11 בלוקים

למעלה