ג'ימי אדוורדס

ג'ימי אדוורדס

רק ארבע אפיזודות הוא השתתף בסדרה, והוזכר בערך במחצית השאר. Jimmy Edwards! אחרי שאיים באקדח על תלמידי בית הספר, אחרי שכביכול הרג את האיש הנדיב והטוב בשטח, מארגנים לו החברים פינה ל'עילוי נשמתו'. די ברור שההתנהגות נובעת מתוך רגשות אשמה ולא מתוך רגשי כבוד. איך אתם רואים את העניין? מבחינה רגשית, איך אתם מרגישים לגבי היחס של האחרים אל ג'ימי, (הפינה ההיא שלמחרת הירי, ההליכה לקבר, ספר השנה.) ומבחינה לוגית, איך אתם חושבים שנכון להתנהג אליו? אני אישית מרגישה רחמים כלפיו, לא כי האחרים קפחו אותו, אלא כי היה שטוף ברחמים עצמיים עד שלא רצה לצאת ממעגל של יאוש איום. נהנה לשקוע בו ולשכנע את עצמו שכולם באמת שונאים אותו. (בחיאת, אין כזה דבר!) ואני חושבת שאין שום מקום לתת לו יחס הולם. הוא אבד את זכותו לכך בהתנהגות שלו ביומו האחרון. (ונכון שהרבה בעצם היה אולי בשביל אמא שלו. זה כבר סיפור אחר. ונכון שבסופו של דבר הוא פגע אולי רק בעצמו. אבל בשטח האחרים עדין משוכנעים היו שהוא הרוצח. איך אפשר לסלוח על זה? איך מאות' יכול לסלוח על זה?) אני חושדת שחפרתי.

Alaithlos

New member
יש ספוילר (אמנם קטן) בהודעה מעלי. ../images/Emo26.gifתגובה

אני חושבת שאת טועה. ג'ימי אדוארדס היה קודם כל חבר של מאות' ולוקאס וכל החבורה. נכון, לא הזכירו אותו יותר מדי. כן מדובר על חבר שהתרחק, אבל בכל הפלשבאקים מראים קטעים שלו מהריוורקורט, שהוא מקריין עם מאות' את המשחקים, ואחר כך גם את התמונה ההיא (שאני לא אגיע מאיפה :X) מהמשחקים של הריוונס. הוא תמיד היה שם, אבל לא בשורה הקידמית. הוא חבר שלהם, והוא הרי לא באמת התכוון לפגוע באף אחד. אחרי שהקלטת שוחררה ואנשים ראו מה הוא אמר עליהם (מה לעשות, הוא היה ילד בודד ומלא זעם) הם התנהגו אליו נורא, והוא הגיע למצב של התגוננות, הוא רצה להרראות להם שיש לו כוח.הוא הרי לא באמת התכוון לפגוע באף אחד והוא גם לא פגע באף אחד חוץ מהרגל של פייטון.. הוא הרג את עצמו! אני חושבת שהיחס שנותנים לו אולי קצת over board, אבל בהחלט מגיע להזכיר אותו, לבקר את הקבר שלו, ושאר המחוות שנעשו בסדרה. כמו שלוקאס אומר -זה מה שקית' היה רוצה, וזה גם מה שמגיע לאמא המסכנה שלו. לדעתי.

ויש את הצד השני

כי כמובן הכל מעגלי, לרב אנחנו מגיבים. אני מניחה שיש פה ושם עוד בודדים כמו ג'ימי. עיין ערך גלינדה ודומיה, כנראה לא עם אותה מידת מרירות ורחמים עצמיים, ואולי לכן אף אחד אחר לא מגיע לבצפר עם אקדח. אבל איך נושא ג'ימי מופנם אצל האחרים במצב כזה? ג'ימי נער שאף אחד לא רואה -> ג'ימי נער ממורמר ועדין אף אחד לא מתייחס אליו יפה -> ג'ימי מגיע עם אקדח לבית הספר (בחייך, מה הוא התכוון לעשות עם האקדח? הגנה עצמית?) -> ג'ימי אומנם מסכן ומפוחד, אבל בצע פשע. -> ג'ימי נראה עכשיו. כולם יזכרו אותו לנצח. -> ג'ימי השיג את מטרתו. ואולי מעוות מי שרואה את הדברים כצורה כזו, אבל ההפנמה לא תלויה בעיוות או באי עיוות, והפנמת ארועים באופן כלשהו תשפיע על ההתנהגות של הפרט בעתיד. לכן התעלמות והוקעה היא התנהגות הגיונית יותר.

0RainGirl0

New member
ממ ../images/Emo58.gif

זה ספוילר כשהתלמידים קיבלו את הספר מחזור שלהם מאות' ביקש שידפיסו אחד עם תמונה של ג'ימי [כי בכל הסיפרי מחזור היה תמונה של מאות' ולידו ג'ימי חתוך] ואז אמר לכולם לחתום עליו וזה ואז הוא הלך לאמא של ג'ימי והביא לה את הספר .

0RainGirl0

New member
המ ../images/Emo58.gif

כשהתלמידים קיבלו את הספר מחזור היה שם תמונה של מאות' עם ג'ימי, אבל חתכו את ג'ימי ואז מאות' ביקש לעשות ספר אחד עם תמונה של ג'ימי ואז הוא ביקש מכולם לחתום עליו ולכתוב ברכות וזה ואז הוא הלך להביא את הספר לאמא של ג'ימי

loli kiss

New member
אין לי הרבה מה להגיד עליו ..

אהבתי את הפרק שעסק בו.. למרות מה שקרה לקית' שזה אחד הדברים העצובים שקרו בסידרה ולמרות מה שקרה לפייטון הפרק היה אחד הפרקים המעניינים והוא גם חצה גבולות מסוימים שלא חשבתי שיכולים לחצות בסידרה הזאתי כמו להרוג את אחת הדמויות הטובות והחשובות בסידרה - קית' , לעורר את האהבה בין לוקאס לפייטון ולפגוע ברגל של פייטון .. זה דברים שהכניסו אקשן , מתח ורגש לסידרה והוסיפו המון לעלילה. אני אהבתי את הדמות של קית' וכל עוד לג'ימי היה קשר למוות שלו - אני לא זוכרת אותו לטובה. לא הראו אותו הרבה בסידרה אבל בכל זאת הוא היה חבר של לוקאס ומאות' וכמו כן הוא מייצג הרבה ילדים מופנמים ושקטים שעמוק בפנים מרגישים הרבה ולא מראים את זה , עד שיום אחד זה מתפוצץ , ולא בצורה טובה. למרות הכל אני בעד להמשיך ולהזכיר אותו כי כמו שכולנו יודעים בסופו של דבר הוא הרג רק את עצמו ועדיין יש לו משפחה שחיה עם האובדן, מגיע להם שיזכירו אותו.

למעלה