ג'ימיני

Wisper

New member
ג'ימיני

הגיוני שהאורך שלו הוא כמו של הסויפט והסיריון החדשות? כתוב שהוא 369 ס"מ .... ועוד דבר......מישהו מנוסה יודע להגיד לי צריכת דלק באוטומט שלו, ולא נתנו יצרן.

kfirba

New member
ג'ימני

הגיוני מאוד ג'ימני רוכב מאוד קטן, אבל בעל יכולת לא פחות משל אחיו הגדולים. צריכת דלק באוטומט בממוצע 1:10. אם הכוונה ב"ולא נתנו יצרן" היא מי היא היצרן של הרכב? אז התשובה היא סוזוקי.

Wisper

New member
אופס התכוונתי לא נתוני יצרן

1:10 זה הרבה. זה מחוץ לעיר ככה? בנסיעות בינעירוניות?

kobiz99

New member
נתונים מעניינים מלפני שנה בערך

כפי שכתבתי ב- 14/3 נסענו שלושה כבדים בגימיני. יצאנו מחיפה מיכל מלא ביציאה מהעיר נסיעה בכביש החוף כביש נחל עירון כביש 6 מעירון עד שורק (מקצה לקצה) מהירות גבוהה 100-120 עד קרית גת 172 ק"מ תדלקנו 15.96 ליטר מקרית גת דרומה כמה ק"מ מושב איתן נכנסנו לשטח 4*4 נסיעה במהירות נמוכה כ- 50 ק"מ טיפוס תילים חציית נחל שקמה 4L יציאה ליד שמורת פורה לכביש לבאר שבע עד צומת גורל פנית פרסה וחזרה צפונה עד הירידה ליער דודאים טיול ביער כ- 10 ק"מ 4*4 ומשם באותו המסלול לחיפה. סה"כ 461.8 ק"מ תדלוקים 15.96 + 27.43 ממוצע יומי מהיר + שטח 10.64 ק"מ/ליטר ממוצע בבוקר כביש מהיר 10.77 ומכאן אני מסיק שנסיעה בשטח אבל לא ממש קשה ונסיעה בכביש מהיר במהירות גבוהה (יחסית) תצרוכת הדלק עדיין מפתיעה לטובה למעלה מ- 10 ק"מ לליטר אוטו אוטומטי מנוע קטן 1300 ומיזוג אויר דלוק. אם למישהוא יש שאלות אשמח לענות קובי

Wisper

New member
קובי ג'יפ מהמם יש לך

אתה חושב למכור אותו במקרה?

כשהוא יחליט למכור, וזה לא יקרה בקרוב,

אני אהיה הראשון לקנות אותו

מה יש לכולכם מהג'וק הזה?

זה טקרטורון עם דיפרנציאלים וגג. אתה שם לו צידנית והוא כבר עמוס מלא.

guyo2

New member
מזגן בגימיני

לבעלי נסיון עם הרכב אתם לא חושבים שהמזגן שלו קצת חלש? אני שוקלת לרכוש כזה אוטו, הוא ישמש אותי בעיקר כרכב שני במשפחה לנסיעות קצרות ובשבתות לטיולי שטח. אבל בעיקר כרכב רגיל. אני עומדת לקנות חדש מודל 2008. בבקשה לבעלי אוטו כזה תשובה לגבי המזגן

למעלה