גימגום ופרנסה

גימגום ופרנסה

רציתי לדעת האם אתם מרגישים רע במקום עבודתכם .האם אתם חושבים שהגימגום שלכם זה מכשול כדי להתקדם בעבודה האם מסתכלים עליכם מוזר? איך ההרגשה שלכם?

omadawn

New member
בכל מקום בו עבדתי

היתה התחלה כמו כל התחלה אחרת, בהתחלה קצת ביישנות ואחרי יום יומיים נפתחים ושוכחים מה"מגבלה". זכורים לי מקרים בודדים של מבטי "התנשאות והבנה", וכמובן, היו ימים טובים וימים פחות טובים. היו גם כמה מקרים בודדים בהם ויתרתי על דברים בגלל חוסר ביטחון שלא במקומו. היום הייתי עושה את זה אחרת. אבל מה שחשוב, שבתחום המקצועי קיבלתי את כל המגיע לי, בהתאם ליכולת, והיו אפילו תקופות בהם הוטל עלי לשמש כראש צוות, בלי שום התחשבות בגמגום. המסקנה שלי היא, שאדם נשפט לפי יכולתו האמיתית בעבודה, ולא לפי הפטפטת. כמובן שהתחום בו בחרתי (במקרה או שלא במקרה) הוא תחום התוכנה, ועם מחשבים אין לי שום בעיה לפטפט ובשטף. היום, העבודה שלי נעשית מהבית, כך שלא יוצא לי לדבר יותר מדי עם אנשים חוץ מבן הזוג, השכנים והכלבה.

איזה כייף לך לעבוד מהבית

זה הלום שלי ,מה בדיוק אתה עושה?עוד שאלה יש לך אולי עבודה מהבית בשבילי?

omadawn

New member
אם אתה יודע

לפתח תוכנה בתחום ה-web ברמה גבוהה (.net, asp, xml, sql), עם ניסיון של לפחות שנתיים, בעל יכולת עבודה תחת לחץ זמן ויכולת מוכחת ללימוד עצמי של טכנולוגיות חדשות אבל לא מפחד מעבודות תחזוקה שיגרתיות, אתה מוזמן לשלוח מסר. לא יכול להבטיח כלום (זה לא תלוי רק בי), אבל בכיף :)

omadawn

New member
לא ממש ../images/Emo13.gif

זה התחיל כתחביב, עם הזמן הפך למקצוע. מחשבים תמיד ריתקו אותי, לא היתה לי בעיה לשוחח איתם ולהם לא היתה שום בעיה להבין

למעלה