גימגום בצבא

shuky63

New member
חובש(לא קרבי),מחסנאי טכני,בודק ציוד

בעצם כמעט כל תפקיד שנדרש לו קורס צבאי הוא בעל משמעות. האם בתיכון היית במגמה עיונית או שלמדת מגמה מסוימת?

למדתי ביוטכנולוגיה

שזה אומר: 5 כימיה 5 מערכות טכנולוגיות וגם לא קשור - 5 תקשורת. אחרי התיכון השלמתי 5 פיזיקה. כי אני רוצה ללמוד הנדסה.

shuky63

New member
לדעתי זה פותח בפניך עוד קורסים

טכניים ,אבל תזכור שמדובר בצבא וצרכי הצבא קודמים לכל בלי קשר לגמגום. אני מכיר בחור מאד מוכשר בתחום הגרפיקה הממוחשבת שהיה מתבקש שיקחו אותו למודיעין או בכל אופן ינצלו את הכשורים האלה אבל כשהתגיס חסרו אנשים למשטרה צבאית ועשו אותו מדריך כלואים.

barba

New member
גימגום בצבא

לכל החילם שביננו בצבא גם יש אפשרות לטפל בגחמגום במיגרת מכון רעש צריך לקבל הפניה מהרופא הגדודי לחרפ ודרכם להגיע למכון רעש הטיפול ניתן חינם בהצלחה

טוב לדעת שהצבא נהיה חכם

אני זוכר בתחילת השירות הסדיר שלי הלכתי לאיש קבע לשאול אותו מתי הרכב יהיה מוכן לנסיעה,וזה היה תוך כדי גמגמום. ומה הדגנרט עונה לי?? "עוף לי מהפרצוף מטומטם אחד". וזה היה איש קבע של כמעט יותר מ17 שנה בצבא. לא התיחסתי אליו וגם שלום לא אמרתי לו,עד שזה התחיל כל פעם לעשות שלום כשנסע ברכב מבלי התיחסות מצדי גם בבסיס ניסה לדבר איתי מבלי התיחסות מצדי. עד שיום אחד תפס אותי בכח וביקש ממני סליחה. לא חסר דפוקים בצבא שחושבים שסובלים מגמגום הם מפגרים.אצלי זה היה גמגום קל.

למעלה