גמגום וצבא
גם לי הורידו את הפרופיל ל-64 בגלל הגמגום נראה לי שהבעיה שלך היא לא הגמגום אלא אי רצון להתגייס לצה"ל ולא בגלל שאתה מגמגם, עובדה שאתה אומר בחיים האזרחיים אתה כן תדבר אבל צבא זה לא מקום בשביל אנשים כמוך ראיתי הרבה מאוד אנשים כמוך בצבא - המפונקים, העצלנים, המחפשים להתחמק בכל מחיר מלעשות משהו שלא יביא להם תועלת גדולה ומיידית (אולי אני טועה, ואם כן אני מתנצלת, אבל ככה אתה נשמע לי מההודעות) אני הייתי מגמגמת מאוד מאוד כבד בתחילת השירות שלי והתפקיד שלי (תמיכה במחשבים) דרש ממני לדבר הרבה בטלפון ונאבקתי עם זה וסיימתי את הצבא כסמלת על תקן של רס"ל, אחראית מחשוב, מפקדת על 6 חיילים, מדברת בטלפון עם גמגום קל כך שאני לא יכולה להגיד שבזבזתי שנתיים כשהייתי קטנה היה לנו שכן זקן שהיה אומר לי: אין כזה דבר "לא יכולה", יש רק "לא רוצה" ורק היום אני מבינה את זה אפשר לדחוף את הראש לחול ואפשר להתמודד אתה תבחר זו ההחלטה הראשונה שאתה צריך לעשות בחיים עד עכשיו הכל היה חובה: גן חובה, חוק חינוך חובה......... מעכשיו שום דבר לא חובה אתה קובע איך החיים שלך יראו אם אתה כל כך לא רוצה ללכת לצבא אולי באמת לא כדאי לך אתה אפילו יכול להשתמש בגמגום כתירוץ רק אל תשתמש בו כסיבה במיוחד לא בפורום יש פה אנשים שעשו צבא והרצו הרצאות וניגשו לראיונות עבודה ויצאו מזה גדולים.............................