ג'ים במאטריקס....
א אני אוהב את הקורס New member 10/7/03 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נקרעתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק, ענק!! מאיפה הבאת את זה?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נקרעתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק, ענק!! מאיפה הבאת את זה?
A AndreaCorr © New member 10/7/03 #4 חחח....גדול ../images/Emo6.gif אממ yulki? את חדשה כאן? ברוכה הבאה!!
F forgiven dreams New member 10/7/03 #6 לא לא.... אפרופו מאטריקס.....אין לי מושג מזה ניקניים הרפאים הזה...רק שהיה לי קוקי שלו במחשב...אולי זו איזו חברה של אחותי אבל הקטע הוא שהתחברתי בתור עצמי שוב והיה כתוב...נו אתם יודעים....forgiven dreams, רוצה מחשב בשקל תשעים? ועדיין זה שלח הודעות בתור yulki פריקי
לא לא.... אפרופו מאטריקס.....אין לי מושג מזה ניקניים הרפאים הזה...רק שהיה לי קוקי שלו במחשב...אולי זו איזו חברה של אחותי אבל הקטע הוא שהתחברתי בתור עצמי שוב והיה כתוב...נו אתם יודעים....forgiven dreams, רוצה מחשב בשקל תשעים? ועדיין זה שלח הודעות בתור yulki פריקי
P p i n g o New member 10/7/03 #8 חח יש פתרון לזה... תנקי את כל הקוקיז וההיסטורי והקבצים הזמניים מהדפדפן וזה אמור לפתור את הבעיה.... ככה לפחות טוענים בתפוז..
חח יש פתרון לזה... תנקי את כל הקוקיז וההיסטורי והקבצים הזמניים מהדפדפן וזה אמור לפתור את הבעיה.... ככה לפחות טוענים בתפוז..