גיל.... מותר לחזור על קווים פעמיים?
P Prophet New member 18/1/03 #3 ???? לא הבנתי, זה יותר מדי קל ! כנראה שטעיתי ... זה היה יותר מדי פשוט !
P Prophet New member 18/1/03 #5 גיל התבלבלתי ! לא כתבת מספיק כללים, אני עכשיו מבין שיש ניתוקים בין הצינורות ! אני ינסה שוב וישלח לך זה בסדר ??
גיל התבלבלתי ! לא כתבת מספיק כללים, אני עכשיו מבין שיש ניתוקים בין הצינורות ! אני ינסה שוב וישלח לך זה בסדר ??
P Prophet New member 18/1/03 #6 גיל אני מבקש אפשרות לתקן ! לא ממש הבנתי, רק עכשיו אני מבין כשאני קורא שוב !
J Jelly Beans New member 18/1/03 #7 נגיד.. ../images/Emo60.gif שמגיעים לדבר השחור הזה.. אני יכולה להמשיך ישר?
י ילדת דווקא New member 18/1/03 #10 ואם.... אני מגיעה לדבר השחור הזה.... וצריכה לפנות למעלה או למטה אבל יש רק אחד בשורה? מותר "לצאת" מהמסך ולהמשיך מלמטה או למעלה (או מימין או שמאל אם אני נמצאת בקצה?)
ואם.... אני מגיעה לדבר השחור הזה.... וצריכה לפנות למעלה או למטה אבל יש רק אחד בשורה? מותר "לצאת" מהמסך ולהמשיך מלמטה או למעלה (או מימין או שמאל אם אני נמצאת בקצה?)
N n u t New member 18/1/03 #12 אוך גיל! אני מקווה שתבין... הצבעים בצייר בגדו בי... זה הסכים לצייר רק בשחור...
N n u t New member 18/1/03 #15 אותם לא ניסיתי... חבל... ../images/Emo4.gif אבל כל עוד גיל יבין את התשובות הכל בסדר...