עוגי555

New member
תגובתך מרתקת

בעיקר לאור העובדה שיש לך פרקטיבה כמו שיש לך וכמובן ללא ספק יכולת התבוננות עצמית ותובנות לעומק ולרוחב.תודה שחלקת!

שאלה על גיל

אני בת 41 ואחרי נסיעה לברנו שלא הצליחה.. מחכה להחזרה שניה.
אבל. בשבת דיברתי עם חברה טובה, בת 51, שחשבתי שויתרה על להביא ילדים אבל אני רואה שזה עדיין כואב לה.
כבר כמה שנים שאין לה מחזור, באמת סליחה על השאלה שמרגישה לי ממש בורה- האם היא עדיין יכולה לנסות להביא ילד מתרומת ביצית למרות שכבר אין לה מחזור?

עוגי555

New member
בטח שהיא יכולה!

זה אחד הדברים היותר מדהימים, לדעתי, בתהליך הזה.

וההערה שלך, שהיא עצובה שלא הביאה ילדים, רק יכולה לתת לנו נקודת מבט מהעתיד על ההתלבטויות והכאבים שלנו... כי בסופו של יום, וכולנו הבנו זאת, הכי חשובה התמונה בגדול. יהיה לנו ילד בידיים. השאר יחסית טפל.

איזה כיף

שענית לי ככ מהר..
היא חברה טובה שהכרתי לפני כמה שנים וגרה לידי ב"שכונה". לכן נפגשנו אתמול, ביום כיפור בקלות.
היא עברה כמה שנים של טיפולי פוריות כשהיתה יותר צעירה וזה לא הצליח. היא מספרת שאמא שלה לחצה על לנסות להביא ילד והיא לא ככ רצתה. היא משדרת כל הזמן שהכל בסדר וזה לא חסר לה. אבל פתאום בתקופה האחרונה היא בקצת דיכאון למרות שהיא טיפוס מאד אופטימי ופתאום אתמול היא פלטה שזה כן כואב לה וחסר לה ושכן יש לה צביטה בלב.
זה באמת מחזק אותנו ואת הדרך שלנו. שלא משנה הגיל, שלא משנה שלפעמים זו תרומה כפולה, שהרצון להיות הורים חזק מכל דבר וטוב שאנחנו צועדות בדרך הזו.
לילה טוב :)

ESTER52

New member
אשמח אם תכתוב לי ואנסה לעודד אותה שעדיין הכל אפשרי

למעלה