גיל 55

45degrees

New member
מזכיר לי שאחד חצה את הגראנד קניון

בהליכה על חבל, ואחד קיבל מציצה מאחת בת 90 ושניהם חושבים בדיוק אותו דבר: רק לא להסתכל למטה רק לא להסתכל למטה

גיל 55-60

אני שואל אם נשים בגיל 55 ובגיל 60 שיש להן מישהו, מקיימות יחסי מין כמו בני 35 או 40 או שזה בלתי אפשרי מסיבות פיזיולוגיות

עניתי שזה מאד משתנה מאחת לאחת

ותלוי באיזה שלב פוריות ולא באיזה גיל, (נראה לי שאתה לא מבחין בהבדל) היא נמצאת בו ואיך היא מגיבה אליו. כלומר גם אם תתן לי עוד 10 פעמים את הגיל, זה לא יגדיר לי האם היא כבר בשלב האל-ווסת או בשלבי מעבר מגיל הפוריות לגיל האל-ווסת, וזה בטח ובטח לא יגיד לי איך היא מגיבה לשלב בו היא נמצאת (תנודות הורמונליות חריפות, גלי חום, יובש בנרתיק, נטילת הורמונים להקלה וכו')

עוד משהו קטנטן:

בין לקיים כמו בנות 35-40 ועד אין "בלתי אפשרי" יש מגוון מצבי ביניים שכל אחת מבנות השישים היקרות יכולה להמצא בו. הסקלה רחבה ואינה שחורה-לבנה כפי שהגדרת בשאלתך.

בהחלט אבל לא בקיאה בזה.

יש תכשירים הרמונליים לנרתיק, יש נרות ללחות ויש נטילת הורמונים דרך הפה שעוזרת לשלל תופעות גיל המעבר ואולי גם ליובש בנרתיק. זה נושא שרופא יכול להרחיב עליו והכל ע"פ המקרה והקושי של כל אישה ובאיזה מצב פוריות היא נמצאת בו. לצערי לא אני. חוץ מזה אתה בכלל לא יודע האם יש לה יובש בנרתיק, אז מה אתה מתחיל לבנות על זה בגילי בבל של פיתרונות? אולי בכלל יש לה בעייה אחרת? או אין בעייה בכלל?

ברשותך טעות קטנה

לא יודעת עם כמה נשים בגיל המעבר ואל-ווסת שכבת, אבל תהיה סמוך ובטח שיש כמה מיקרים בטווח הזה שלא בדקת וקשיים שלהן לא יודעים לך.

הם אוהבות בד"כ את התנוחה המסיונרית

הם פחות קולניות ופחות אנרגטיות. (טוב ברור. זה הגיל .) גם הגבר שאיתן לא בדיוק פר הרבעה. והם הם משתמשות הרבה בג'ל סיכה כי כבר הנרתיק שלהן יבש. חוץ מזה הן אותו דבר כמו בנות 35-40. הקוס אותו קוס והוא נמצא באותו מקום. לא זז משם.

לנסות

זהו, שזה די מפחיד אחרי שכל החיים התרגלתי ללקק כמה שניות והיא רטובה לאללה, ועכשיו אין לי מושג אם בכלל אוכל להתקרב עם לשוני לאיבר שלה

redrider

New member
דבר איתי

עוד 30 שנה ואני אתן לך פירוט מדויק בנושא. אם לא תצליח להחזיק מעמד תשאל מישהו אחר.

למעלה