גיל 40

גיל 40

בוקר טוב לחברי הפורום אני חדשה פה ואני מאיזור הצפון אני השבוע בת 40 ופתאום נראה לי שאני גדולה מידי איך אתם התמודדתם והרגשתם שהגעתם לגיל 40 אני במיוחד עברתי מהפך ושינוי בחיי התגרשתי עשיתי שינוי פנימי וחיצוני בחיי עולמי הפנימי היום מאוד עשיר ואני גם מאוד מעשירה ודואגת לילדי

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

40...אצלי ההרגשה לא הגיעה פתאום אלא התבשלה לאט ואיתה הצורך לשנות שינויים במיוחד בעולם הפנימי. לשנות ולעצב תכונות שהפריעו, לקדם ולפתח כישורים ומאוויים... לא קל ועדיין לא נישלם אבל הכיוון מעודד

היי בר היפה. גם אני...עוד שבוע בת

46. אז תתנחמי שיש גדולים ממך ואם את יפה...אז יש פחות יפות ממך. ובכלל. הכל עניין של "יחס" ביחס למי את מרגישה גדולה? וביחס למי את מרגישה "יפה" או "צעירה"?? האמת.. בגלי 40 היה לי משברון קטן. אבל הוא לא נבע ממני אלא מבן זוגי דאז... כן גם אני בסטטוס שלך...אבל יותר מבוגרת מעט. ומרגישה עוד כל כך צעירה ועם כל כך הרבה עוד לפני. אז הפסיקי לספור שנים. שנים הם רק מספר. שלא תמיד ניכר. אלא מה שבפנים בפנים הוא הנספר... מזל טוב לך. ובהצלחה.

אמנם לא חברה ,אמנם לא במשבר

ובכל זאת עברתי כאן אז... לפני שנתיים ,חגגתי 40 מה אומר לך בר? בהרגשה? החיים מתחילים בגיל 40 זו היתה התחושה... גיל כזה של קבלה עצמית של אהבה לעצמי גיל שכבר הספקתי "להוכיח" מה אני שווה ומה שנשאר לי זה בעצם להיות, לחיות,(מה שאומר הרבה פעמים להיות בת 16 בראש)... אגב בגיל 40 חגגתי לעצמי בפעם הראשונה בחיים יומולדת רב משתתפים במקום קסום. הרבה מזל טוב לך אישה

למעלה