גיל 40, נפשי מחפשת סיפורים שמחים

100shira

New member
גיל 40, נפשי מחפשת סיפורים שמחים

אני שבוע הבא בת 40
ביום ראשון הקרוב יש לי גרידה של הריון תאומים זהים שלא התפתח. (זו הייתה הפעם הראשונה שנכנסתי להריון, ivf3).
המחשבה שאני חוגגת 40 ללא ילדים ואפילו ללא הריון, לא מרפה...ובאתי לחפש סיפורים שמחים על הריונות בגיל כזה.
אפשר...???

ענבלית70

New member
מאוד עצוב לשמוע

אבל אם נכנסת להריון בסבב שלישי אז יש סיכוי טוב שזה יקרה פעם נוספת במהרה (באיזה שלב הפסיק להתפתח?). הילדה שלי נולדה מטיפול שהצליח בגיל 39 אם זה מעודד.. מכירה הרבה הריונות שהושגו סביב גיל 40.
מאחלת לך הריון תקין בקרוב

אורין77

New member
עידוד קטן

קודם כל

אבל באמת זה שנקלטת זה סימן מצוין ומעודד
יכולה לספר לך שאחות של חברה שלי, בת 48(!!!!!!!) עכשיו בחודש שמיני, כנראה ביצית לא שלה, היא לא באמת משתפת, אבל היי - היא נושאת את ההריון!!
וגם אחרי טיפולים בודדים של IVF

אל ייאוש!!

אני מצטערת לשמוע על הגרידה, אולי הסיפור הבא יתן לך מעט תקווה:
קרובת משפחה שלי שהיתה בטיפולים בערך שנתיים, נכנסה להריון(טבעי!!) בגיל 41.
אמורה ללדת ב״ה בעוד חודש.
נכון, זה לא אומר שהסיבות לטיפולים הן אותן סיבות, אבל זה שנקלטת זה סימן טוב להמשך, בדרך כלל ההיקלטות אחכ תהיה מהירה.
מאחלת לך המון הצלחה בהמשך!!
&nbsp

גליאל

New member
אחת הבנות בעבודה שלי ילדה בת בגיל 46

אחרי טיפולים כמובן, הריון שהתחיל בתאומות והסתיים בילדה מדהימה.

talic2

New member
להמשיך , להתחזק בטיפולים אלטרנטיביים ותוספים ולהמשיך

קחי את הזמן להתאושש , ואז חזקי את הגוף, תתמכי בתזונה טובה , תוספים ויטמנים , דיקור וכו .. ותמשיכי לנסות . מכירה הרבה מאוד שנקלטו סביב 40 . בהצלחה

100shira

New member
כל סיפור כזה מכניס

לי עוד קצת רוח של שמחה ותקווה. איזה כיף לשמוע!!!

בת 42 חודש חמישי להריון

שני סבבים. סבב ראשון 2 ביציות ושני הפריות לא תקינות-לא היתה החזרה.
סבב שני 11 ביציות . 3 הפריות ו 3 עוברים שהוחזרו.
2 נקלטו ואחד נשאר. זה היה כמעט בגיל 42.
יש לך זמן.
בהצלחה

בשמחה!!

&nbsp
בת 40, בהריון עם תאומות - שבוע 32.
&nbsp
נכנסנו להריון ב IVF רביעי.
&nbsp
מאחלת לך הצלחה ואל ייאוש!!

100shira

New member
איזה כיף לשמוע עוד סיפורי הצלחה

בדיוק ביום הנכון לאחר שחזרתי מגרידה. תבורכו!!!

שלגייה13

New member
אז לי יש שני סיפורים כאלה בשבילך

קודם כל אני, על קצה המזלג:

בגיל 40, היריון ראשון מהפריה ראשונה, ממנו נולד בני הבכור והמדהים.
חמישה חודשים אחרי הלידה, כשאני כבר בת 41, נכנסתי להיריון טבעי. לצערי, הדופק פסק בשבוע 7. חזרנו לטיפולים. שוב היריון בהפריה ראשונה, אבל שוב הדופק פסק.... רגע, הבטחתי שזה סיפור שמח, לא? המשכנו בטיפולים. הפעם לקח כמה סבבי IVF, אבל בגיל 42 נכנסתי שוב להיריון, שהפעם המשיך שוב עד הסוף המתוק והסתיים בלידת הנסיך השני שלי לפני חצי שנה, בגיל 43. (והרופא שלי, אגב, הדגיש, שאם חשוב לנו להימנע מעוד היריון צריך להשתמש באמצעי מניעה עד גיל 45 בערך
)

ועוד סיפור: אחותי התחילה לנסות להיכנס להיריון בגיל 39. למרות שהנתונים היבשים שלה על הנייר היו טובים משלי (גיל ו-FSH), התוצאות בסבבים הראשונים היו מאכזבות (אין ביציות, ביצית מגורגרת, אין הפריות וכו'). ואז, פתאום, בסבב הרביעי או החמישי הפתעה: היא נכנסה להיריון עם תאומים. ובגיל 40 היא הפכה לאמא גאה לשני תאומים בריאים ומקסימים.

אז לגיל יש השפעה גדולה, ואסור-אסור להיות שאננים ולאבד אפילו רגע שלא חייבים, אבל סביב גיל 40 יש עדיין המון הצלחות.

שולחת לך חיבוק חם. הפלות זה הכי קשה....

למעלה