גיל 4
היי,
יש לי ילדה בת 4 מקסימה, מאוד אנרגטית, עד שלפעמים נראה כי הגננת שלה לא יודעת איך להתמודד,
ומרגיש לי מעין התעלמות מהילדה - לא מתיחסת אליה שווה ולא מקבלת אותה כמו את שאר ילדי הגן.
הבעיה שאם אותה גננת אנחנו ממשיכים עוד שנה (צריכים),
מנסיון חיים שלי - אני רוצה שיהיה לה צמר גפן של חיים, אני כל הזמן ומגיל קטן מרגישה שאני תמיד שרדתי לבד,
הורי מופנמים, ביישנים אולי או אולי לא היו רגישים מספיק לקלוט דברים.
ועדיין אני מהצד מסתכלת על הורים אחרים שעדיין ההורים שלהם מאחוריהם ותוהה למה להורים שלי לא נופל האסימון שלעיתים אני זקוקה להם..
אני בטוחה שאהיה ההורה שרציתי שיהיה לי, אבל מצד שני לא הייתי י שאני היום אולי אם לא היו לי הוריי.....
אז מה לעשות???!
כגננות, כשיש ילד קצת היפר, קצת מפקריע במפגשים, קצת מחפש לבדוק גבולות, טיפה קוצים,
ומצד שני גננת אחת שמענישה המון, ולא מחבקת בשום צורה, מאוד קרה,
כואב לי, הכי כואב שהיא אומרת לי שלא בא לה ללכת לגן, וזה תקליט חוזר!
מה לעשות? מה להגיד לה?
איך להגיש לה?
היי,
יש לי ילדה בת 4 מקסימה, מאוד אנרגטית, עד שלפעמים נראה כי הגננת שלה לא יודעת איך להתמודד,
ומרגיש לי מעין התעלמות מהילדה - לא מתיחסת אליה שווה ולא מקבלת אותה כמו את שאר ילדי הגן.
הבעיה שאם אותה גננת אנחנו ממשיכים עוד שנה (צריכים),
מנסיון חיים שלי - אני רוצה שיהיה לה צמר גפן של חיים, אני כל הזמן ומגיל קטן מרגישה שאני תמיד שרדתי לבד,
הורי מופנמים, ביישנים אולי או אולי לא היו רגישים מספיק לקלוט דברים.
ועדיין אני מהצד מסתכלת על הורים אחרים שעדיין ההורים שלהם מאחוריהם ותוהה למה להורים שלי לא נופל האסימון שלעיתים אני זקוקה להם..
אני בטוחה שאהיה ההורה שרציתי שיהיה לי, אבל מצד שני לא הייתי י שאני היום אולי אם לא היו לי הוריי.....
אז מה לעשות???!
כגננות, כשיש ילד קצת היפר, קצת מפקריע במפגשים, קצת מחפש לבדוק גבולות, טיפה קוצים,
ומצד שני גננת אחת שמענישה המון, ולא מחבקת בשום צורה, מאוד קרה,
כואב לי, הכי כואב שהיא אומרת לי שלא בא לה ללכת לגן, וזה תקליט חוזר!
מה לעשות? מה להגיד לה?
איך להגיש לה?