גיל פרנק

גיל פרנק

ראיתי אותו בהצגה, אפילו לא ידעתי שהוא משחק בה, קבלתי כרטיסים מתנה, היה ממש מעניין, גיל שחקן "אחלה" רק לא ממש מתחבר לקהל מפחד שמישהו יקרא לו :"דורון מה הענינים"? אבל יש כאלה שנגשו אחרי ההצגה, אני הלכתי לאכול, לא היה לי נעים להתנפל על הבן אדם לבקש חתימה מה זה יתן לי?

LAE

New member
מפורסמים בהצגות

אני חושבת שיש משהו מביך בללכת ולבקש משחקן חתימה אחרי ההגצה. גיל פרנק משחק הרבה זמן בתאטרון ורק בגלל הסידרה הוא מקבל כ"כ הרבה הכרה. אם הייתי במקומו, לא הייתי מרגישה בנוח אם אחרי הצגה היו מבקשים ממני חתימה בגלל שאני מפורסמת בטלויזיה ולא על הבמה (בתכלס - הוא בעיקר שחקן תאטרון הרבה שנים ומקבל פרסום אחרי ששיחק חצי שנה בטלויזיה. יש באמת שחקנים טובים בתאטרון (חוץ מגיל פרנק) שמומלץ ללכת ולראות הצגות שלהם. לא בגלל שהם שחקנים מוכרים מהטלויזיה, אלא בגלל שהם שחקני תאטרון מוכשרים. את ההצגה "המורדים" ראיתי לפני 4 שנים. כבר אז הייתי בפה פעור מגיל פרנק (לפני שהופיע בטלויזיה). תכנסו לאתרים של תאטראות באינטרנט, תראו מתי יש הצגה, תשריינו לכם ערב אחד, תתלבשו יפה ואני מבטיחה לכם שתהנו.

ללי

לא תמיד גיל פרנק משחק במורדים יש לו מחליף, אני ראיתי את גיל פרנק לפני בערך שלוש שנים בהצגת המורדים כשהציע נישואין למירב גרובר, מאז כבר הספיק להפרד ממנה זריז הבחור, גיל נראה לי אדם מעניין ומיוחד, אבל זה לא גרם לי ללכת לבקש חתימה, כי אין לי מה לעשות איתה אם היה יוצא לי לדבר איתו הייתי מדברת , אבל לא עשיתי את זה, בתאטרון זה אחרת ובטלביזיה יש הילה אחרת, לדעתי רק טוב יצא לגיל מהסדרה, ובטח יקבל הרבה הצעות עבודה, משום שהוא שחקן ממש טוב,ומי שלא חושב ככה יש לו בעיה

למעלה