גיל מעבר

Hannah2

New member
גיל מעבר

שלום רב, אני חדשה בפורום, עברתי על מספר דפי פורום אחרונים ולא ראיתי שאלה על גיל המעבר. כיצד אני יכולה לדעת שהגעתי לגיל, כרגע אני מזיעה הרבה וממש לא סובלת את הקיץ אין זה גלי חום של ממש אבל זו הרגשה נוראית של הזעה. מה עלי לעשות והאם יש משהו מצמחי הרפואה האלטרנטיבית שניתן לקחת?

מאיר72

New member
גיל המעבר

אחד הפרמטרים הוא הגיל, ולפי הכרטיס האישי שלך את בסביבות הגיל, של גיל המעבר. דבר נוסף וחשוב יותר מהכל, האם יש לך מחזור, במידה ויש איך הוא בזמן האחרון, מדלג חודש/חודשיים. ניתן לטפל בתסמינים של גיל המעבר ע"י רפואה סינית הן ע"י דיקור והן ע"י צמחים, ולא פחות חשוב הן ע"י תזונה נכונה למניע של מחלות (בעיקר אוסטאופורוזיס, והתקפי לב).

Hannah2

New member
גיל המעבר

מבחינת המחזור זה כבר זמן שאין, כשאתה מדבר על תזונה מה הכונה? כמוגם באילו צמחים ניתן להשתמש

מאיר72

New member
צמחים ניתנים רק ע"י מטפל

ולא באופן וירטואלי עם מינימום מידע. תזונה, להוסיף קטניות ובעיקר סויה - טופו!!! כל השאר אני מאמין שמטפל טוב יגיד לך

הערהלגבי צמחי מרפא

זה לא התחום שלי, אבל מהקצת שאני יודע, צמחי מרפא הם תרופות לכל דבר - יכולה להיות להם השפעה חזקה מאוד על מערכות שונות בגופנפש, ולא מומלץ לקחת פורמולה מהמדף בלי לבדוק היטב שהיא אכן מתאימה למצב שלך; חלק מצמחי המרפא יכולים לגרום לתגובות לא-רצויות בשילוב עם תרופות "רגילות", לדוגמא תרופות הרגעה או להסדרת לחץ-דם או רמת סוכר. מי שמטפל בתמחי מרפא חייב להיות בעל ידע בפרמקולוגיה (גם מערבית), וחייב לקבל מהמטופל כמה שיותר מידע על מצבו הרפואי והנפשי היום ובעבר. מהסיבה הזו, לא תקבלי כאן המלצה על צמח-מרפא זה או אחר; כן תקבלי המלצה לפנות למי שזו ההתמחות שלו, שיבדוק אותך, יתשאל אותך, ויחליט על-סמך הנתונים שיהיו לו מה כדאי להציע לך.

מוטימוט

New member
גיל המעבר בראיה סינית

שלום חנה בראיה הסינית הכליות הם האיבר המרכזי שעקב החלשותו צצות ועולות תופעות גיל המעבר. זה כמו קומקום שמילאו בו מעט מים והוא רותח מידית ומעלה אדים. החלשות הכליות ובעקיפין חסר דם ונוזלים בגוף (שקורה באופן טבעי בגיל זה) גורם לרתיחה יחסית של הגוף - הזעה וגלי חום, יובש וצמא. מה עושים: צמחי מרפא ודיקור סיני יעילים למצב זה. תזונה עשירה בקטניות, שעועית, בטטה וירקות שרש. מה לצפות מהטיפול: בטווח הקצר, הפסקת הזעה וגלי החום. בטווח הרחוק-מניעת מחלות אופייניות לגיל המעבר כגון אוסתאופורוזיס, עצירות, יובש, עיניים וכו'. בברכה מוטי

למעלה