גיל ודינה

• פותח הנושא olmm
  • פורסם בתאריך

olmm

New member
גיל ודינה

תודה רבה על תשובתכם . גיל רציתי לדעת אמרת שניתן לפתור את זה בעזרת הגוף והנפש תוכל לתת לי עצות? זיוה דינה אמרת שגם בתך אובחנה בגילי כיצד היא הרגישה פתאום שהיא סובלת מזה ? יש לי קושי במתמטיקה מגיל צעיר האם גם זה איזושהו פרמטר שקובע? לגבי השאלה אם נפגעתי נפשית מהטרואמה שעברתי אז התשובה היא כן . האם כדאי לי ולאן כדאי שאלך על מנת לאבחן את הבעיה ולמצוא לה פתרונות שייסייעו לי . תודה

allonhaas

New member
OLMM שאל שוב

אני מבין שהשיחה שלך התחילה עם גיל וזיוה, ראיתי את ההתיחסות שלך ולא מצאתי את השאלה המקורית. במקרה אני מתארח כאן הערב והנושאים של גוף נפש וטראומות קשורים להתמחות שלי - אז אם תשאל מחדש יתכן שאוכל לסייע. אנא שאל שוב

שלום לך

הבהיר את כוונתי. לפתור את התסמונת אי אשפר. אפשר להתייחס אליה כשונות, להתמודד עם הדברים המקשים שבה ולהנות מהתמורות שבה. לצערי אין לי עצה בשבילך כי התמודדות הוליסטית כפי שאתה מתייחס אליה גוף-נפש צריכה להיגזר מתפסית עולם. רוב האנשים אינם חיים בדפיסת עולם זו היות שהיא מצריכה זמן להקשבה עצמית ולעבודה עצמית. יש דרכים כמו מדיטציה ודמיון מודרך שיכולים לעזור להקשבה לגוף. אבל המ טוב לך רק אתה יודע. ניתן לגשת להילר שעוסק בתחום כזה של שחרור מטראומות. אבל זה לא יקל על הבעיה שבעטיה נגרמת הפרעת קשב. בגלל שלפי התיאור שנתת יש קומוריבדיות של יותר מהרפרעת קשב ואתה מדבר על מצוקה עכשיות, הייתי במשולב ניגש לפסיכאטר לטפל בתסמונת ואולי במרכיבים הנלווים, ולצד זה, אם יש לך את הרצון והזמן והכוונה להתפתח רוחנית לגשת להילר, תרצה אמלצות תבקש ואתן לך במסר אישי. לא בטוח שממש עזרתי לך היות שקשה לעזור לאדם ששואל על התפתחות רוחנית ושיפור מיומנות הקשב לגוף, מדיטציה זה משהו מאוד כללי ועדי להגיע לשיפורים נדרת הרבה יותר עבודה עצמית ומודעות. אם תרצה להתפתח בכיוון זה אשמח לנסות לעזור לך בברכה, גיל

למעלה