גיל העולם

דוד170

New member
מה אתה כותב בלי להסביר?

אין ערך לכתוב דברים בלי להסביר.

preacher

New member
...אמר מר "בוא נשים עוד קישור"

מתי אתה הסברת איזה משהו בעצמך, יא מלנקק סדרתי? הרי חוץ מללעוס ולהקיא דברים שקראת ע"י cut and paste (גזור והדבק למאותגרי האנגלית) אתה לא יודע לעשות כלום.

דוד170

New member
מה שאני לא יודע אני שואל. אני

לא פוסל כמוך צד מסוים בלי לדעת את ההסבר. הראיה הכי טובה שהתורה אמת. שרואים שאנשים שלא לומדים תורה מדברים בלי דרך ארץ ורואים שמתקיים מה שכתוב בתורה בלי תורה אין דרך ארץ.

דוד170

New member
ל-qwerim ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

תזכה למצוות ותזכה ותחיה ותירש טובה וברכה לחיי העולם הבא, ותזכה שיהיו לך צאצאים וצאצאי צאצאים תלמידי חכמים גדולים בתורה שיפיצו את התורה ברבים.

ofir_y

New member
דוד אני מגיל 13 מקלל את אלוהים כל

יום שאני קם בבוקר, רק כדי להיות בטוח שהוא לא קיים. בינתיים החיים שלי מצויינים
Bad god! bad!

דוד170

New member
מה הוא עשה לך רע שאתה מקלל.

אתה דומה לאחד שנמצא מול טנק שמתקדם לדרוך עליך ואתה זורק עליו אבנים בגלל שהנהג קלל אותך. או משל אחר אתה דומה לאחד שנפל מקומה העשרים ומישהו מקומה העשרית שואל אותך מה נשמע אתה עונה לו בינתיים החיים שלי מצויינים.

ofir_y

New member
הוא לא עשה לי כלום... זאת סתם בדיקה

משלים מצויינים.... LOL

עמלק

New member
טעות לוגית

יש ניסיונות עבר שהראו שאבנים לא עוזרות מול טנק, אנשים מתו כתוצאה מיידית מפגיעת הטנק. יש ניסיונות עבר שקפיצה מקומה עשרים אינה בריאה, אנשים מתו כתוצאה ישירה ומיידית מעוצמת הנפילה. יש ניסיונות עבר שאמונה כזו או אחרת בדת כזו או אחרת אינה משנה את תוחלת החיים או איכותם. לראיה "מוחצת" (כדבריך) ניתן להראות שרוב רובם של בני האדם בעולם אינם יהודים וחיים יופי-טופי...

fcfighter

New member
תחשוב טוב.

שאלה: למה העם היהודי התבלט לאורך כל הדורות כעם חכם ?? תשובה: 2000 שנות אבולוציה והתקדמות שכלית, התלמוד הוא לוגי וצריך לוגיקה כדי להבין את מה שכתוב שם: יש הרבה התניות, משפטי מסקנה, שלילה וכו´ - הרבה יותר גרוע ממשפטי הIf שלומדים בטכניון כדי לפתח את הלוגיקה הזאת. כנ"ל לגבי הגזע הצהוב: ממציא הדמקה הסינית ועוד אלף משחקי מחשבה נוספים.

fcfighter

New member
חחח...

דווקא התקבלתי... בתור עתודאי. חשבתי ללמוד שם מדעי המחשב, אבל אני עדיין לא בטוח אם אני יבחר ללכת לשם.

fcfighter

New member
לא למדתי פיסיקה בתיכון

אבל יש לי ידע רב ואם אני ירצה לא ייקח לי יותר מחודש כדי להתכונן ולגשת לבגרות. כנראה שקיבלו אותי על סמך הציון שלי במתמטיקה (97 ועוד ניגשתי בכיתה י´) והפסיכומטרי (738)

למעלה