גיל המעבר

גיליתקה

New member
גיל המעבר

שלום! רציתי לדעת אילו תוספי תזונה כדאי לקחת בגיל המעבר? האם יש משהו שבאמת מומלץ ועובד?

0 אור 0

New member
תזונה עדיפה על תוספים

כדאי להתאים תזונה שעשירה במרכיבים שמסייעים כגון סויה או שיבולת שועל, ירקות, פירות, אגוזים (זרקתי כל מיני דברים - אבל נדרשת התאמה אישית) אם את לא עוסקת בפעילות גופנית , אז זה הזמן - זה התוסף הטוב מכולם. ויחד אתו פעילות רוחנית אישית של צמיחה. אם יש לך חוסר איזון, ישנם צמחי מרפא שמאד מסייעים - ושוב בהתאמה אישית ובמעקב. והכי כדאי להתחיל ב"תחזוקה" הוליסטית - טיפולים בכל שיטה שתבחרי ומתחברת אליך.

את שואלת בשביל עצמך?

כי לפי מה שרשום בכרטיס שלך את ממש לא בגיל המעבר...

ירדנה212

New member
היי גליתיקה

אני אישית משתמשת בפמארל, זה תוסף תזונה טבעי של חברת טבע. לי הוא מאוד עזר ואני לא משתמשת בהורמונים. יום טוב!

גיליתקה

New member
שואלת בשביל אמא שלי..

ירדנה, אמא שלי מספרת שחברה שלה ניסתה פמארל ולא מרוצה. אשמח להמצלה על משהו נוסף

ירדנה212

New member
היי שוב

יתכן שאימך ניסתה לקחת את פמארל לאחר שהיא לקחה הורמונים? כי אם כן זה לוקח יותר זמן להשפיע.. לי פשוט קרה אותו דבר

לדעתי...

אני חושבת שלך ולאמא שלך כדאי לחפש מידע כי יש הרבה דברים באינטרנט אני למשל ראיתי את הפוסט הזה על גיל המעבר, יש פה כמה נקודות שנראה לי יוכלו לעזור לכן בהצלחה

michaelgor

New member
איזון מערת הורמונלית

כל התופעות של גיל המעבר מגיעות כתוצאה לפעילות לא מאוזנן של מערת הורמונלית. שמן בורז' - זיפן יכול לעזור מאוד בנושא. יש לא השפעה חזקה מאוד (אבל הדרגתית) על מערכת הורמונלית. בהצלחה

למעלה