גיל המעבר
...

Rinattt

New member
הלוואי הייתי מתחממת ומתקררת

בקצב רצחני שכזה...
תסתכלי על חצי הכוס המלאה אילנה... פחות פדים וטמפונים וסקס בטוח
גם את היית בגילנו, גם אנחנו נגיע לגילך...
<
רק שיעבור לי לאט
>

Rinattt

New member
ומן הסתם...

תגיעי לגיל הזה... עם ישבן נפול או בלי, ו\או עוד חלקים נפולים

ספיישיל

New member
עד כדי כך כואב לך?.....

לא-מותק, שאצלי הוא דווקא לא נופל. אחרי 4 שנים חדר כושר 4 פעמים בשבוע . וקיקבוקסינג שבעיטה שלי היא בגובה ראש מעלייך. מהחזית מאחורה ומהצדדים. ....דווקא לי אין מה לדאוג מישבן נפול. קפיש?

סחתיין על הפתיחות, אילנה ../images/Emo141.gif

מטבע הדברים, אין לי עמדה לגבי הנושא עצמו, אבל אני מאד מעריך אותך על העלאתו לדיון. יותר מעניין לקרוא שרשורים על החיים מאשר שרשורי "תראו איזה מוצלחת אני ואיזה זוגיות מאממת יש לי".

שושן לא יודעת... ולמה להתייחס...

אבל כל שרשור שעולה נוגע לזה או אחר כל אחד ואיפה ומה שמעניין לו אני כאן עבורי ועבור מי שנושאיי מעניינים לו החיים הם עולם ענק שם אירועים, נסיונות, והתמודדויות כל אחד לוקח מפה מה שיכול להעשיר ולהאיר לו תודה על תגובתך

יערית

New member
בוקר טוב אילנה

אז איך קמת הבוקר? חשבתי על שאלתך וזוכרת שיחות של נשים בנות 40+ איתי,זה מתחיל בסביבות גיל ה-47+ - ,יש שמטפלות בזה ע"י כדורים כי זה בילתי נסבל ויש שדוחות את העיניין מתוך הדחקה. קמתי הבוקר עם גלי חום מרוקאים במיוחד

יערית אני רק בת 44 ../images/Emo9.gif...

הכל בגלל אמא שלי כנראה לקחתי את הגינים שלה וכבר צריכה להתמודד בשינויים האלה בחיי לא יודעת אם לראות זאת כטוב או רע לגבי הכדורים ההורמונלים שמעתי הרבה סיפורים רעים שהם מסרטנים טכו' והיום ממליצים על טבעיים אך אני כמתנגדת לתרופות כללית החלטתי שגם כאן המנע מתרופות ואתן לגוף שלי להתמודד יתכן שזו רק תקופה ותעלם לא בטוח שאסבול מהשינויים כך לעד אנשאללה שיגמרו

יערית יש נשים שמתחילות

בגיל שלושים..זה בא והולך..טרום מנאפוז מתחיל אצל כל אחד מגיל אחר..ויכול להמשך שנים.. אני בת 47..וטפו טפו טפו..לא דובים ולא יער..אבל יש לי חברות שזה החל מגיל צעיר. לי היה גלי חום בגיל 37 למשך כמה חודשים והפסיק...מתי שהוא זה כניראה יחזור...

יערית

New member
יש יוצאות מן הכלל כמו בכל כלל

ואני כבר מזמן העדתי על גלי חום אחרים בי לא?

אז זה זה?..

לא הבנתי מה זו ההתפרצות של גליי החום.. לא הבנתי מה הפשר של הירידות והעליות האלה במצבי הרוח.. לא הבנתי איך בשיא הקור, אני פתאום מזיעה חם לי ובא לי לבכות.. ואני חשבתי לתומי, אולי בגלל שאני רק בת עשרים ושלוש, מטר שמונים וחמש עו"ד בדימוס..עם מראה של הירושיק מלובן... וחרמנית מעל לממוצע במשק. מסתבר שזה ההורמונים, הם מתחילים להשתולל ולהוציא את זעמם עליי. בנוסף לזה מתקיימת אצלי בפנים, פריצה לא מובנת של חצ'קונים שממאנים להעלם גם עם טונה של שפכטליזציה.. גיל המעבר.. עוד סינדרום ש"בורכנו" בו.

כדי לעודדך../images/Emo24.gif...

התמקדי בחרמנות ותספקי אותה לפחות תהנה מדבר אחד
עד שיעבור מעלינו המטר

לא ממש יודע בת כמה את

מה שכן יודע זה שיש שיטות איבחון וטיפול שאני עוסק בהן שמשפרות פלאים את המצב אם תרצי פרטים אתמוזמנת ליצור קשר

למעלה