גיל המעבר
...

גיל המעבר../images/Emo4.gif...

אוף אני צעירה מה לי ולזה... גלי חום - פעם מרגיש לי חם כאילו אמצע הקיץ הלוהט מורידה את הג'קט צעיף מפשילה שרוולים מדליקה את המאורר, נרגעת ולאחר מס' דקות מכסה את הידיים לובשת את הג'קט ומוסיפה את הצעיף נדבקת לתנור תגידו זה לא טרוף????
ובנוסף לא יודעת אם לבכות או לצחוק כבר חודשיים שאין לי דגל אדום בהתחלה נבהלתי אהההה... מה? אני? ב..... לא יכול להיות יש לי טבעת יהלום
אז מה? זהו? גדלתי ילדים התפניתי לעצמי ו... טוב אולי כדאי להסתכל על החצי כוס המלאה שאין לי מעכשיו לדאוג אם אתפס... ואשמין שלא בתכנון שלי או לזכור תאריכים ולהיות מוגבלת לדגלים אז מה לשמוח
או לצחוק
? האם יש כאן חברות שעוברות את החוויה הזו? אשמח לשמוע איך אתן מתמודדות אני החלטתי בלי כדורים, מה אתן החלטתן? חחחחחח הרוב כאן צעירות

my sunshine

New member
לי

רק טבעות מכסף אף פעם לא היה לי כסף ליהלום
אבל לכי תדעי,, אני עדיין צעירה לא

הכל בראש

פה בגיל חמישים רק מתחילים לחיות.. מה זה משנה גלי חום? יש נשים שמקבלות את זה בגיל סוף השלושים וזה נמשך עד סוף ה 40..מה שניקרא טרום-מאנאפוז.. וזה יכול לקחת שנים. כל אשה וגופה היא.. אבל שמגיעים לקטע של דיכאון ממושך..מצבי רוח מתחלפים..ומחזור לא סדיר...ליבידו נמוך.. רצוי ללכת לגניקולוג שלך שיתאים לך הורמונים... יש לי חברות שמדווחות שאחרי שלקחו את ההורמונים המתאמים להן מרגישות כמו נערות..יש אפקט ממש טוב וכמובן יש גם תוצאות לוואי.. אף אחת לא השמינה להיפך עור הפנים אחלה ליבדו בגבהים ואין מצבי רוח משתנים... אז אולי כדאי שתתחילי לקרא חומר על זה..

יערית

New member
אילנה זה...

כ"כ אינטימי ולא מתאים למקום כזה ,בקומונת נשים החדר האדום בטוחה שהבנות תעננה לך מי שבכל זאת עוברת את התקופה הזו. אבל את לא חייבת ללכת לפי הראש שלי,אצלי תמיד יש גלי חום
{אחרים}

יערית

New member
tanks god

עובדת על השרירים שצריך
וגלי חום זה חלק מהשיגרה שלי

סופי העונות מתחלפות, מהצפון לדרום..

ואי אפשר להתחמק מהם חייבים לחוות אותם
אז אל תתלונני עוד תחווי

יערית מתוקה אינטימי?....

יש משהו שהמקום הזה לא נגע וחשף חוץ מזה טוב שגם הגברים ישמעו ויבינו את התופעות העתידיות לנשים אין כאן דבר אינטימי יותר מנושאים של סקס וכל מיני חוויות ששיתפו כאן אבל תודה על הבעת דעתך

../images/Emo45.gif

אנטימיות זה יופי. אנטומיה עוד יותר... ואני סתם בעלת גלים גלים גלים גלים....ועוד... ~~~~~~~~~~~~~~;; ~ ~ ~~~~~~ ~ ~ ~~~~~ ~ ~ ~ ~~~~~~

מצוטטת

New member
../images/Emo184.gifשל../images/Emo28.gif

לגלי חום יש חברים
ל
&
יש ת'קוביה של כאן
עובד 10

למעלה