גיל ההתבגרות... הצילו!
בחודשי קיץ הפכה בתי לנערה מתבגרת. היא בת 12 וחצי ונראית מבוגרת מגילה.
זה כולל הסתגרות בחדר ימים שלמים, פייסבוק בלי סוף, כתיבת שירים וסיפורים שהיא לא מרשה לי להציץ בהם אבל התוכן דכאוני מאוד.
עם זאת, היא ממש לא נראית בדיכאון אלא באיזה אקסטרים של גיל ההתבגרות
בהדרגה זה התחיל לכלול גם דחייה שלנו ההורים. קודם כל של אבא שלה ועכשיו גם שלי. לא כל הזמן כמובן, אבל התופעה עצמה חדשה לי. אני והיא היינו תמיד קרובות ומחוברות, מבלות הרבה ביחד וכו..
היום למשל, כעסה עלי על משהו שקרה אתמול ופשוט חיפשה כל דרך אפשרית כדי לפגוע בי. הכלתי והכלתי עד שבשלב מסויים הרגשתי כמו פח זבל מעוך...
לשמחתי היה לי אחרי צהריים לבד בים (מסיעה את בני הגולש וחבריו) והים הרגיע אותי וחידש אותי.
כמו כן עניני איפור, מיניות, מוזיקה רועשת וכדומה.
ומצד שני היא כזו תינוקת שאיכשהו הכל ביחד לא מסתדר לי ומוזר...
בחודשי קיץ הפכה בתי לנערה מתבגרת. היא בת 12 וחצי ונראית מבוגרת מגילה.
זה כולל הסתגרות בחדר ימים שלמים, פייסבוק בלי סוף, כתיבת שירים וסיפורים שהיא לא מרשה לי להציץ בהם אבל התוכן דכאוני מאוד.
עם זאת, היא ממש לא נראית בדיכאון אלא באיזה אקסטרים של גיל ההתבגרות
בהדרגה זה התחיל לכלול גם דחייה שלנו ההורים. קודם כל של אבא שלה ועכשיו גם שלי. לא כל הזמן כמובן, אבל התופעה עצמה חדשה לי. אני והיא היינו תמיד קרובות ומחוברות, מבלות הרבה ביחד וכו..
היום למשל, כעסה עלי על משהו שקרה אתמול ופשוט חיפשה כל דרך אפשרית כדי לפגוע בי. הכלתי והכלתי עד שבשלב מסויים הרגשתי כמו פח זבל מעוך...
לשמחתי היה לי אחרי צהריים לבד בים (מסיעה את בני הגולש וחבריו) והים הרגיע אותי וחידש אותי.
כמו כן עניני איפור, מיניות, מוזיקה רועשת וכדומה.
ומצד שני היא כזו תינוקת שאיכשהו הכל ביחד לא מסתדר לי ומוזר...