גיל גיל!

גיל גיל!

הובא לידיעתי בעיה שמקווה שתוכל בזמנך הפנוי לענות עליה. מה עושים כאשר מחשב נופל, ומיילים וכתובתם נאבדים להם, ואין דרך לקבלם חזרה? אבל אתה יכול לפתור. עכשיו שאתה כאן. יש לי הרבה מה לכתוב לך ואין לאן להפנות. אז ppppppplease מנהל פורום הכי הכי <חמוד:)> תרשום לי את כל כתובותיך, בשביל לעקוב אחריך.:)) >יש מסרים אישיים. יש מייל. יש הכל.< כזכור, הבטחתי לעדכן אותך לגבי קיפי בן קיפוד שרי צוריאל בע"מ. בחיבוק, שני.

שבילים

New member
סתם אסוציאציה שעלתה לי בראש

בעקבות מה שכתבת... מה עושים כשמחשב נופל... משום מה היה לי בראש המשפט: מה עושים כשכוכב נופל? התשובה האוטומטית היא כמובן לבקש משאלה. אבל האם זה מספיק? בסופו של דבר כמה פעמים ביקשתי משאלה כשראיתי כוכבים נופלים והן לא התגשמו... אולי כי לא רציתי מספיק. אולי כי לא האמנתי מספיק. איזה משאלה הייתם מבקשים? ומה עוד עושים כשכוכב נופל? מי אמר שצריך רק לבקש משאלה וזהו? אולי כדאי לאסוף אותו אלינו. וככה לאסוף גם את שאר הכוכבים שייפלו. כי ככה תמיד יהיה לנו אור.

rubber duck

New member
היי שבילים , שני וכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

כשכוכב נופל מבקשים משאלה ואם באמת רוצים שהיא תתגשם צריך לעשות ולפעול וכן היא תתגשם
שרון
והמשאלה שלי שאוכל תמיד לאהוב את עצמי

גיל גיל

New member
אז ככה!!!

הכתובת מייל הרגילה, זו שאני כמעט ולא נכנס אליה כי אין לי מתי, היא: [email protected] כתובת המייל להודעות טקסטואליות בלבד, כי זה WAP, היא: [email protected] עכשיו אין לאף אחד תירוצים יותר!!!

*אביבה*

New member
איך אומר לך את זה?

למרות ששמך באותו בגודל כמו כולנו - חוץ מהצבע... עם כל הודעה שמגיעה ממך, מגיע פרץ של אנרגיה אדירה וכשאתה מוסיף לזה גם סימני קריאה אז זה מבהיל. בקיצור, כל כך כיף איתך. אוהבת. אגב, שים להודעה למטה למטה- שלחתי לחנה ברכה לחיים ארוכים ומאושרים. אבל, כדאי מאוד לקרא בכל זאת........

גיל גיל

New member
מלצר!!!

יש טרנטולת ענק במרק שלי!!! את לא חושבת שזה יכול להחליף את "מלצר, יש זבוב במרק שלי!"? מרק של זושקה? הוא זז? היא אוכלצת רק דברים שזזים... ומה לעשות שבמזג האוויר הנוכחי שום דבר בחוץ לא זז? התיקן שמצאתי לה מתחבא לה ולא יוצא משם... כבר היצור הכי אינטיליגנטי שהיא קיבלה לאכול... לגבי הילדים, הרשי לי להמליץ לך על טרנטולה מסוג "גוליית אוכל ציפורים"... אני מצרף קישור, אבל רק כדי לסבר את האוזן, זה העכביש הכי גדול בטבע, הוא מגיע ל-11 אינץ´ (כ-30 ס"מ) ובאופן מפתיע, הוא רגוע, נחמד וחברותי! אני מתכוון לאמץ לי אחד בקרוב!

גיל גיל

New member
אגב...

די נפגעתי מהשם המדעי שלו: Theraphosa blondi... לדעתי הרבה יותר מתאים לו: Theraphosa jinji... מה, לא? בשם כל הג´ינג´ים המקופחים באשר הם!!! גיל גיל האיום!

*אביבה*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וזה מזכיר לי את גיל סצ´ה......

*אביבה*

New member
וווואוווו!!!!!!!!!!

איזה דבר!!!! אני מתחילה לאהוב את זה. לא יאומן. טוב, אז עכשיו יש לי בבית דגים, חתולה, אוגרים, ובקרוב כלב. להוסיף את העכביש הזה נראה לי מאוד חשוב לשרשרת המזון לא? דברים שזזים? עשיתי היום ג´לי והוא זז יופי. בא לה? לא אינטליגנטי אבל זז. אצלי בגינה למרות הקור יש מלא דברים שזזים. מלא. אמנם לאט. אבלת זזים. תשמע החיה הזאת זה משהו. כל פעם שאני מסתכל בתמונה אני נדהמת. בסוף הצחוק יהיה שהילדים שלי ירסנו אותי.........

גיל גיל

New member
יש לך דברים זזים?

אני מקווה שבגינה לא מדובר על ג´לי... יאללה! אני בא! חנושקה רעבה בטירוף! מסע הצייד מתחיל! הגוליית יכול להשתלב נפלא במעגל החיים אצלך בבית... אבל אם יום אחד תגלי שהאוגרים נעלמו ועל החתול לא ניתן להטיל את האשמה כי גם הוא לא נראה מזה זמן רב, והכלב נראה כאילו עובר עליו סיוט ממש ממש קשה, אז אל תאשימי אותי...

גיל גיל

New member
בכל מקרה,

הילדים בטוחים... וזה מה שחשוב! תארי לך את ילדייך הולכים להם ברחוב, מחזיקים ברצועה שבקצה השני שלה צועד לו עכביש בגודל של כלבלב גדול... יכול להיות מעניין, לא? מה שבטוח, הכלבים של השכונה לא יתעסקו איתם...

*אביבה*

New member
הי אוכלת כל מה שזז?

עכשיו ברצינות כי אני סקרנית. צריך להביא לה את הטרף לכלוב או שאתה משחרר אותה "קצת". שם לה קולר והיא יוצאת לטרוף....... הגולית הזה גם אוכל מכרסמים?

גיל גיל

New member
בעיקרון, כל מה שזז והוא בגודל

של חצי ממנה. את הטרף אני מכניס לה לכלוב, ולא תמיד היא מתנפלת מיד... הגוליית אוכל מכרסמים קטנים מאוד, או גורים של מכרסמים. מעוניינת? אם כן, אז אני אתן לך טלפון של ספק... אני זז לכמה זמן, אחזור יותר מאוחר...

גיל גיל

New member
ואגב, השיטה הכי בטוחה להתקשר אלי,

היא דרך מערכת המסרים הנפלאה של תפוז!!! כמו שיעידו כמה שכבר ניסו, במערכת הזו אני משיב הכי מהר שרק אפשר...

למעלה