גיל...גיל...בבקשה.

yakovs

New member
מי יתנני שחף?

בארץ הגמדטיקים יש ים...זהו ים מיוחד במינו. גדול מאד, רחב ידיים ועמוק...כל כך עמוק, שאיש מעולם לא ראה את הקרקעית שלו. אך מימיו של אותו ים הם כה צלולים וזכים, שאם תפליג לך להנאתך בסירתם של הגמדטיקים (והם יארחו אותך בשמחה), תוכל ללא כל קושי להעמיק מבט ולראות את כל נפלאותיו של הים הגמדטיקי: הגלים הרכים והמלטפים (הים לעולם אינו סוער), הרוח הקלילה והטובה, הריח של הים...הוא פשוט משכר אותך...אתה מניף מפרש ומגיע אל מחוזות לא ידועים...וככל שאתה מגלה יותר אתה מסתקרן יותר. ואם תציץ מעבר לדופן תוכל לראות את כל היצורים שמצאו להם משכן במרחבי אותו ים מופלא: דגי זהב, כן...הסירנות מלוות אותך במבטן, וגם דולפינים...הדולפינים משתכשכים סביבך בהמוניהם...אתה נסחף בקסמיו של הים ושוכח הכל. הכל. לחופו של הים, מעבר לגבעה תלולה ומסולעת, ניצבת לה טירה חשוכה וקודרת. שם, במרתפים התחובים והאפלים, רוקחת לה טוראטלה המכשפה את מזימותיה הנאלחות...אך אהההה, ידה של המרשעת האיומה אינה משגת את תושבי הים המופלא, כי טוראטלה מפחדת ממים... ומי יתנני שחף, ואוכל גם אני לגלות את סודותיו של הים שבארץ הגמדטיקים? יעקב.

שביק

New member
יעקב ידידי, אני אוהבת את סיפוריך.

אגוד אותם לאגודה אחת ושמור עליהם מכל משמר. ואת ההמשך אתה יודע....

jon boy

New member
../images/Emo8.gifסחטיין יעקב

הסיפורים שלך הם משהוא חבלז ממש דימיון מודרך אתה כישרוני מאוד, אוליי נשב פעם כמה חברים מהעמותה לשמוע סיפור יפה ונעצום עיניים אחלה מדיטצייה . מה אתה אומר ??

חגית35

New member
טוראטלה המכשפה!!!

איזה דמיון משהו! תיקון קל- טחובים ולא תחובים אני לא בטוחה שהטוראט צריך להיות מוצג רק כקודר אפשר לעשות זאת עם המון הומור ולהוסיף הסברה ואפילו לשחק עם שמות והטיות ומשחקי מלים כמו למשל tick talk/ vok/ walk כיד הדמיון תלוי בטיק שרוצים לתאר ויש טיק שהוא בעצם תיק... אם הבנת את כוונתי... אז איך אפשר להפוך את ה"תיק" הזה, שהוא בעצם טיק- לשיק מדליק????

yakovs

New member
חגית

קודם כל, תודה על התיקון. קירות המרתפים של טוראטלה באמת טחובים, אבל היא בעצמה זקנה בלה ומכוערת (יש לי תמונה שלה) שכל היום (ובייחוד בלילה) רק תוחבת את אפה (שהוא למעשה ארוך, מעוקם, ומכוסה ביבלות איומות למראה) לעניינים שלא שייכים לה. האמת, שממש מתחשק לי לתחוב אותה ואת כל הטרולים שלה לאיזו ביצה טובענית וגמרנו. אבל, למה שנדבר כל היום על טוראטלה? בואי ונעבור למשהו חמוד ושמח, כמו למשל משפחת הגמדטיקים. הם באמת יצורים עליזים ומאושרים, והמחשבה היחידה שמעסיקה אותם היא איך לעשות את החיים שלנו יותר קלים. ובכן: הכל התחיל באחר צהריים שטוף שמש, כאשר טיק הגמד קרא לאחיו, שטיק וטריק, לאסיפה דחופה שלא על סדר היום. סליחה, אבל ההפסקה נגמרה ואני צריך לחזור לעבודה. חגית, המשך יבוא, בעזרת ה'. יעקב.

למעלה