גיל...גיל...בבקשה.

yakovs

New member
גיל...גיל...בבקשה.

הכל הכל עם יד על הלב. האם לא הייתי באמת רוצה להפטר מהטוראט? האם הייתי לוקח את כדור הפלא שיעלים את הטוראט לצמיתות? האם אני מנסה לשכנע את עצמי ואת הסביבה שבאמת אין לי בעייה? גיל, כל מה שאני כותב כאן, זה עם יד על הלב. מה אתה חושב, שהיה לי קל ונחמד לקרוא את מה שיעל כתבה כאן, שהם סובלים ואיך אפשר להיות אופטימים? אז מה אתה רוצה, שגם אני ארים ידיים ויגיד: חברה, אתם צודקים והחיים שלנו באמת בזבל? לא. אני לעולם לא אכנע לטוראט. אבל אני לא נלחם איתו. אני צוחק עליו. האם אתה מקבל את העובדה שזאת הדרך שלי להתמודד? תסתכל על אלין. היא ענקית. אם לא יצליחו קודם לשבור אותה היא עוד תגיע רחוק. אני לא מגיע לקרסוליה, אין לי אומץ לחשוף את עצמי. אז אני מחפש דרכים אחרות. אני משתמש הרבה בציניות, זה נשק חזק אצלי. תנסה להבין. והכל ברוח טובה. כולנו גרים בארץ הגמדטיקים. יעקב.

ברור שאני מקבל את הדרך שלך ../images/Emo13.gif

שכחת ששנינו באותו צד ?
אתה עושה עבודה מקסימה ..
גיל.

הלנה

New member
יעקב...אגב, ביקרת כבר בפורום

החברתי שלנו? (קישור בראש הדף). אנחנו מתכננים שני מפגשי פורום ונשמח מאד אם תצטרף: 1. ערב קריוקי לחגיגות שנה לפורום. 2. מפגש חנוכה בבוקר במודיעין (כולל ילדים). אם תרצה יותר פרטים, פנה אלי במסר או תבקש אישור להיכנס לקומונה של איש החידות... ותמשיך להיות אופטימי!!! להתראות, הלנה

שביק

New member
יעקב ידידי, אין ספק, שהומור מכל סוג

כולל הומור צינ עוזר מאד בהתמודדויות בבעיות שונות, בעיקר בעיות בריאותיות, ומי כמוני יודעת זאת? עד עתה, עם כל הנסיון הרב שרכשתי בנדון היו לי "הצלחות" והתגברויות על מצבים קשים מנשוא, וכל זה בזכות ההומור. תמשיך להיות אופטימי, כי זאת דרכנו לנצח את הרע והקושי.

yakovs

New member
שביק

זה בסדר, אני שוחה בתוך ים של אופטימיות, אלא שדרוש הרבה תחכום כדי להתחמק מכל מיני כרישים שנשלחים על ידי טוראטלה המכשפה, וזה קצת מעייף לפעמים. מה שדרושה לי כרגע, היא התחושה שאני יכול לקדם כל מיני רעיונות שמסתובבים לי בראש, אני חושב שאת יודעת למה הכוונה. שלך, בלי אף טיפה של ציניות, יעקב.

לארה5

New member
יעקב

כשהייתי קטנה המצאתי סיפור על פיה שבאה אלי עם שק גדול של בעיות ומציעה לי הצעה: אני אתן לה את הטוראט שלי, היא תיזרוק אותו לתוך השק ותערבב ואחר כך תשלוף לי בעיה אחרת במקום, כי הרי לכל בן אדם יש איזו בעיה שמלווה אותו בחיים. היא רק אמרה שהיא לא יכולה להבטיח לי אם הבעיה הזו תהיה קטנה או גדולה יותר מהטוראט. אז אני חשבתי על ההצעה ואמרתי שאני מעדיפה להישאר עם הטוראט. כי הוא הבעיה שלי, ואני כבר מכירה אותו, ולא רוצה להתחיל להסתבך עם שום דבר אחר. ככה בחרתי והייתי מרוצה. אני מסתכלת על התגובות אלייך, לאופטימיות, לציניות שלך. ומרגישה איך אני זזה בין הצדדים - רגע צינית, רגע מתוסכלת, רגע כועסת ומאשימה, רגע צוחקת ואופטימית...הסיפורים שלך הם חלק מאיך שאני רואה את החיים שלי, אבל גם הדברים של גיל וגם של יעל... כולם נוגעים לי בלב. אני חושבת שכל דרך להתמודד היא מדהימה - כי עצם הבחירה להתמודד היא דבר מדהים, ולכל אחד הדרך המופלאה שלו.

שביק

New member
לארה, סיפורך הזכיר לי נשכחות.

(הרי אני מבוגרת ממך בשנים רבות). זה היה הסיפור אשר סופר על ידי אמי, כאשר התלוננתי על מצבי העגום, והוא ליווה אותי שנים רבות. אכן נישארתי עם אותן בעיות, ואף נוספו להן רבות נוספות במהלך השנים, ו ה ד ב ר ה מ פ ת י ע ה ו א ש מ ע ו ל ם ל א ב א מ י ש ה ו ל ק ח ת מ מ נ י א ת ב ע י ו ת י ב א מ ת ל ה ש ב ע י ו ת י ה ן ש ל ו..... הן תמיד נישארו שלי.

yakovs

New member
לארה, יופי טופי

עכשיו אני רציני: לארה, את כל כך מאוזנת שאם היו לוקחים לך כרגע את הטוראט, יש לי חשש כבד שהיית מאבדת את כל מה שהצלחת להשיג עד היום. עכשיו אני ציני: הסיפור על הפייה עם השק תפור לארץ הגמדטיקים. אם תסכימי, הוא ימצא את מקומו היישר אל בין דפי הספר. במחשבה שנייה, אני רציני גם איפה שכתבתי שאני ציני. מבולבל שכמותי. יעקב.

לארה5

New member
יעקב, האם אתה טוען

שבלי הטוראט אין לי משמעות? מדהים איך הפכת את הטוראט לגורם המאזן בחיי! אני דווקא לא מרגישה מאוזנת בכלל. בעיקר לא בימים אלה בהם אני במאמצים להוריד את ההלידול, וכל הטיקים מתחילים לקפוץ לי שוב... כמובן שאשמח אם הפיה תופיע בארץ הגמדטיקים. זה יהיה לי ולה לכבוד.

yakovs

New member
חגית, מה איתך

כבר צועקים עלי פה חודשיים להפסיק עם השטויות האלה, ועכשיו את מתעוררת? אני זקוק נואשות לעידוד ותמיכה בנושא זה. אם תרצי, אני יכול להשלים לך את החורים בהשכלה גמדטיקית. תכתבי לי מסר בעניין זה, או שתחכי בסבלנות לספר שאולי יצא פעם לאור. חבל לך על הזמן, יש שם גמדים, מכשפות וטרולים...חביב מצד אחד ומעצבן אנשים מצד שני. וחוץ מזה, מרקיז, הכל בסדר. יעקב.

חגית35

New member
על מה צועקים? הנה "גיל הטרול":

יש לי מסמך שמור שפעם אמא אחת שלחה לי שכתבה לבנה ושם היא קוראת לטיק של בתה "גיל הטרול" משהו נורא נחמד אני חושבת שפעם נכתב על זה פה הנה ציטוט מההתחלה שלו: נשמה, אתה יודע דין שסוף סוף מצאנו מה שמפריע לך מזמן ועכשיו אפשר לתת שם לילד הרע שלך: גיל הטרול. כבר שנים ניסינו יחד לשלוט עליו, להבין אותו. עכשיו יש לו שם וכך יהיה לך יותר קל להתמודד אתו. אתה ילד חכם, זריז, פיקח ומאד עליז. מצליח בלימודים וכוח רצון שלך יכול להשמיד ולדחות כל דבר מדרכך. אלא יש גיל. הטרול שבך הוא לא כל כך רע, הוא פשוט קצת "מוזר". אתה צריך להכירו, להשאיר לו מקום בך, לדבר אליו כחבר, ללמד אותו להבין, לשלוט במעשיו ולהירגע. יום אחד, כאשר תהיה כבר בין 20, גיל יקטן ואתה תהיה כל כך גדול שהוא כבר לא יפריע לך. עם הזמן, במידה ויווצרו קשרים חזקים וטובים עם גיל, שיכול ליצור מצב שגיל לא ירצה להפרד ממך ואגב... מה לא בסדר בגמדטיקים ? אולי פספסתי משהו?

יעלבל

New member
אני מקוה שלא התכוונת

ברצינות לכך שצועקים עליך להפסיק עם השטויות...ומקווה עוד יותר שאני לא המכשפה...כתבתי את שכתבתי כי יש לי כמה ק"ג של פסימיות והייתי צריכה לשלחם לחופשי... נהפוך הוא, אני חושבת שנוכחותך רצויה עד מאוד... והרי לך עידוד ותמיכה... יעל

הלנה

New member
חגית, את חסרה לנו!

שמחה שחזרת אלינו. אגב, בשבוע הבא אנחנו חוגגים שנה לפורום בערב קריוקי..נותרו עוד מקומות פנויים...פרטים בקומונה!

mazy

New member
חגית../images/Emo24.gif

אכן חסרת לנו... good to have you back !!!
מזי

yakovs

New member
לארה, מי אני בכלל

שאבוא ואומר שאני יודע מה כן ומה לא נותן משמעות לחייך? אני בסך הכל הבעתי את התרשמותי ממך, למקרא דברים שכתבת וזהו. אני מקווה שזה בסדר. ותודה על תרומתך הצנועה, גם טיק שטיק וטריק מעריכים את זה מאד.

למעלה