גיל גיל? איפה אתה?

גיל גיל

New member
גיל גיל? איפה אתה?

אז ככה! השבוע היו לי כמה וכמה סידורים שקשורים למצבי חסר התעסוקה... ראיון פה, כמה חתימות שם... אתם יודעים... The usual לגבי אחוז ניכר מהמשק... איך שלא יהיה, הריאיון שעברתי הוא לעבודה שאני ממש, אבל ממש, רוצה! יש לי תחושה שאני ממש אוהב את העניין... בקרוב עדכונים... זהו! אז אחרי התירוצים בואו נעבור לפוליטיקה! מה דעתכם? יש סיכוי שהשלום יגיע אי פעם? מה אתם אומרים? מצב המשק ישאר בקנטים? מה יהיה עם ממשלת ישראל? תשאר מושחתת? קבלו משימה! אני רוצה אחד ואחת מכם ישרשרו לכאן הודעה בנוסח מהדורת חדשות ברדיו כמו שהם היו רוצים לשמוע אותה... אני מתחיל מיד!

soulbird

New member
שלום יהינה החדשות מאת עדי רבן

no news is good news

*אביבה*

New member
בובה

אצלי כל יום זה התור לעשות כלים. ואת יודעת מה? אני אוהבת את זה. הכיור אח"כ נקי כזה ומבריק שעושה לי טוב.

אורלי_ל

New member
גם לי זה עושה טוב

אולי תבואי לעשות לי טוב, ואז אני אשאל אותך: was it good for you as it was for me?
בסוף אני אשטוף בעצמי, אלא מה... חחח אני מקווה שלא יקפוץ עלי משהו המכיור וינשוך אותי

*אביבה*

New member
בואי נעשה לנו טוב

את תשטפי לך ואני אשטוף לי אפשר גם לנשוך.... לא את הכיור.....

גיל גיל

New member
ביפ, ביפ, ביפ, ביפ, ביייייייפ.

שלום, השעה שבע והרי החדשות מפי גיל עמית. השבוע שוב שבר הדולר שיא, והגיע לשווי של ארבעים ושלוש אגורות. זהו השיא השלילי הנמוך ביותר אליו הגיע הדולר מאז קום המדינה. מומחלים מעריכים שהסיבה לכך היא הסחר הער בשקלים בבנקים ברחבי העולם, והביקוש הגדול לו זוכה המטבע הישראלי. מדינת ישראל החליטה לבטל היום לחלוטין את מס ההכנסה לאחר שבחודשים האחרונים הורידה אותו בחמישים אחוז מספר פעמים. "מעולם לא היה מצבנו טוב יותר", כך הגדיר היום ראש הממשלה את המצב הבטחוני בנאום שנשא לפני המטוס ששלח את הפלוגה הראשונה של חיילי צה"ל שתהווה את משמר האו"ם החדש. מחרתצא פלוגת הותיקן החדשה של צה"ל שתחליף את החיילים השוויצרים ששמרו שם באופן מסורתי, הרב הראשי לישראל ברך על העזרה שמציעים בני העם היהודי לאחיהם הגויים בגולה. העולה המיליון השנה נחת היום בנמל התעופה בן גוריון והוזמן לחנוך את הטרמינל החדש, הרביעי במספר, שנפתח היום לראשונה. הטרמינל ייוחד לתיירים המגיעים לישראל, זאת עקב העומס הרב בתיירות הנכנסת בשנה האחרונה. ייבוא העובדים הזרים עלה לאחרונה לשיאים חדשים לאחר שהתברר שאין עובדים פנויים בשוק הישראלי. רוב העובדים הזרים מיובאים מארצות הברית ומועברים שם לשוק ההייטק. ביל גייטס הגיש תביעה נגד מדינת ישראל בטענה שהוא לא יכול להשוות את תנאי השכר המוצעים בארץ. השפה השלטת מהיום באינטרנט, תהיה עברית. זהו סוף החדשות מקול ישראל.

שבילים

New member
באמת, גיגיל!

אני נכנסת לפורום הזה כדי להרגיש טוב וזה מה שאתה כותב? אני חושבת שאחת הדרכים להרגיש טוב היא לא לשמוע חדשות ולא לקרוא עיתונים ולא לדעת כלום. ככה הכי טוב. אבל זה קשה כשזה מגיע אליך וכשצריך למצוא עבודה וכשכל המדינה בשביתה. אוף!

שבילים

New member
WELCOME TO THE CLUB

גם אני עכשיו בקטע של חיפוש עבודה ובין לבין גולשת בכל מודעות הדרושים האפשריות וזה באמת מתסכל.
ולגבי השאלות שלך: קטונתי מלענות עליהן אבל חייבים להשאר אופטימים, לא? אתה שואל אם יש סיכוי שהשלום יגיע אי פעם. תראה, כבר היו מקרים בעבר. אז אי פעם בטוח שזה יגיע. השאלה היא מה זה אומר אי פעם... אם זה יהיה עוד בתקופה הזאת או אחרי הזמן שלנו... אבל זה יגיע... ולגבי מצב המשק: בשנות ה-30 ארה"ב סבלה ממצב ירוד (היה לזה שם, אני לא זוכרת כרגע אבל לא משנה) ולאט לאט התאוששה. סביר להניח שגם אצלנו המצב ישתפר בסופו של דבר. הרי חייב להיות פתרון כלשהו. ולגבי ממשלת ישראל... אין לי מה להגיד... רק בואו נקווה שלמרות הכל תשאר מדינת ישראל.

למעלה