אני כאן כל הזמן...גם כשאני לא ../images/Emo13.gif
נרדמת ?!?!?!?!?!? אז הנה לך משימה !!!! קחי את הסרט בוידאו או DVD שבי ל ב ד (!) וצפי בסרט !!! אין, לא היה ולא נרבא סרט כזה !!!! האמת, אני חייכתי כשראיתי שגילגיל (נשמה מתוקה אכן) רשם לבנצ´וק (נשמה מתוקה #2) את המשפט הזה... ועוד לפני כן כשראיתי שבנצ´וק כתב את זה בכרטיס האישי שלו .. לפי דעתי (ויתקן אותי גילגיל אם אני טועה) הוא ניסה לחזק אותו. אנחנו לומדים כל הזמן, מגיעים למסקנות לגבי מליון דברים כל שניה שאנו נושמים (ערים או ישנים, זה לא משנה) אנו מפנימים את הדברים, לכן גם יש את הארועים האלה - כמו הסרט הזה - שדרכם של שני האחים שביימו את הסרט הוא להחדיר לעולם בצורת סרט שלמראית עין נראה סרט דימיוני, אך הרבה הרבה הרבה יותר עמוק מכך, איזשהי מודעות ל-מה אנחנו עושים כאן, ושהכל בעצם משחק אחד גדול. עכשיו, למשחק הזה יש חוקים (כמו כל משחק) ואם תרצי פעם אפרט לך גם מהם החוקים הללו (אוניברסליים) וכמו כל משחק - גם לזה יש מטרה ! כשהמטרה במשחק הזה הוא - להנות !!! לא כולם נהנים מהמשחק מהסיבה הפשוטה - הם לא מכירים את החוקים ! וזה מה שגילגיל ניסה להזכיר לבנצ´וק - אין כפית, אין חומר, אנחנו נשמות, רוח, בתוך קופסה שנקראת הגוף שלנו. סיוני, הסתכלי על הקופסה שהנשמה שלך קיבלה בחיים האלה... את יכולה לעשות בה כאוות נפשך !!!!!!! את יכולה לטפח אותה, את יכולה לכער אותה - את יכולה הכל ! (תמיד כשאני במספרה אני אומרת: "אני עושה שיפורים לקופסה..") את התחלת לפני מספר ימים תהליך נפלא. למדת להסתכל על החיים בפרספקטיבה הנכונה - בחירה! זהו אחד החוקים שדיברתי עליהם מקודם - אם לא החשוב מהם (!) את בוחרת כל הזמן !! גם כשנראה לך לפעמים שההורים/מורים/בוס/רשויות למיניהם - בוחרים בשבילך - לא!!! עצם זה שאת מתירה להם לבחור בשבילך - זוהי הבחירה שלך !! אז את שואלת כעת - אז מה עם מערכות יחסים? אני בוחרת שאני רוצה להיות עם מישהו ספציפי - הוא ולא אחר - אבל הוא לא רוצה להיות איתי (סתם לצורך דוגמא) וזהו עוד אחד מהחוקים הנלמדים: אהבה. כמו שאת לא היית רוצה ליכפו עליך לעשות משהו - למה שתרצי שמישהו אחר יעשה בניגוד לרצונו? קבלה- של הדברים כמות שהם. הבנה - של התמונה, שוב, הכוללת. ז ר י מ ה - לתת ליקום לתת לך! האמיני לי, הסברה שלי טוענת - אם מישהו עוזב אותך - זה רק בגלל שעזבת אותו קודם.... טוב, אני יכולה להמשיך כך שעות
אני אשמור משהו לאח"כ... אוהבת. באמת. אני.