גיל! אל תשכח!!!

סיון b

New member
חבר´ה... אפשר אולי עוד פעם

הסבר למשפט הזה??? כבר הסבירו לי פעמיים ושכחתי... (עקב גילי המופלג), ובאמת הייתי רוצה לדעת! אז... אם יש בכם קצת, אבל קצת רחמנות לסקלרוטים שביננו... please תסבירו שוב... ידעתי שתסכימו......
love u סיון

Kaya

New member
סיווניייייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אוי, איך התגעגעתי אליך !!! עשיתי לי מנהג מאז הפורום - כל בוקר (עוד לפני הקפה והסיגריה) אני מדליקה את המחשב.... וכל בוקר אני קוראת את הדברים שאת כותבת (גם אם זה נראה לך אידיוטי כמו :"אני כאן..אין כאן אף אחד ?!?!" וכיו"ב
) היום לא הספקתי (קמתי מאוחר אחרי שארזתי לאמא שלי את הבית עד 4.00 לפנות בוקר...) ומענין למה הסתובבתי סהרורית כל היום.... הממממ.... שניה, אני חושבת......המממממ...... אה ! נ כ ו ן !!! אולי בגלל שלא פתחתי את הבוקר עם אחד המכתבים מפוצצצצי האנרגיות שלך ?!?!? הייתכן ???? כן !
זהו. הייתי חייבת להוציא הכל.... עכשיו אני פחות 3 ק"ג....
לשאלתך - there is no spoon מסרט הפולחן "מטריקס" הידוע בכינויו - "ה"סרט (אחרי 13 פעמים שראיתי - עדיין מחכה לפעם הבאה..) בסיצנה הידועה - NEO המפורש גם כ- One וגם כ- New המגולם ע"י קיאנו (The Man!) ריבס מגיע אל הנביאה (Oracle) ובעודו יושב בחדר ההמתנה הוא מתוודה לנער (נראה כמו מהאטמה גנדי..) שעוסק בתחביב רגיל שבני גילו אמורים לעשות גם כן... מכופף כפיות........ אז זהו.. שהוא נותן לקיאנו (The..) את הכפית ע"מ שישחק גם הוא.. אך לקיאנו שלנו לקח שתי שניות... כשראה מהאטמה הצעיר שקיאנו מתקשה - הוא זרק לו רמז קטן (בלחישה.....) there is no spoon..... יענו, תחשוב שאין שם בכלל כפית !!!!! (יותר נכון - תאמין...) ושאתה הוא זה שמתכופף.. (לא נשמע כל כך טוב בעברית...) וברגע שקיאנו שלנו הצליח להאמין שאין שם כפית (לקח לו שניה וחצי..) הוא אמנם הצליח במשימה וכופף את הכפית... ברגע שקראו לו מאחור, הכפית קפצה מיד למצבה ה"טבעי"... אבל בכלל אין שם כפית.... אז לאיזה מצב היא חזרה בכלל??? למצב חוסר האמונה !!!!!! להמשך נא חייגי 1. לחזרה לתפריט הראשי, חייגי 2. שאני אסיים כבר עם השטויות שלי - חייגי 3.... אוהבהבהבהבהבהת !!! "ה"פסיכית שלכם, שושו. נ.ב כל מה שכתבתי - מוטל בספק

סיון b

New member
קאיוש!!! התגעגעתי...

בהמשך לתשובה שלך... אני לוחצת 1 להמשך... הבנתי, פחות או יותר, את הפואנטה... עכשיו... מה שלא הבנתי - למה גילגיל (נשמה שלי) התכוון כשהוא כתב לבנצ´וק (הנשמה השניה) את המשפט הזה? איך הוא ניסה להשליך את זה על המפגש ביננו??? (לחסרי ההבנה דרוש הסבר נוסף כנראה....)! כנראה שאני באמת צריכה לראות את הסרט... ניסיתי לראות אותו פעם אחת ב D.V.D עם האקס שלי, אבל... נרדמתי באמצע! ומאז הוא צוחק עלי איך זה שאני נרדמת בכזה סרט פולחן... (הוא ראה אותו בסביבות המיליון פעם...). אולי אני אנסה שוב! (יחד איתו........). תודה, קאיוש.... ו... מתי נראה אותך יותר???? סיון

גיל גיל

New member
אז יש לי רעיון!

מה דעתכם לארגן פגישת מאטריקס? (ה...סרט) נראה כולנו את הסרט המדהים הזה ואחר כך נוכל להבין על מה כולנו מדברים?

Kaya

New member
סיפור המטריקס ואני...(מעל לגיל 18)

הייתי פעם עם בחור (ולא סתם בחור..מישהו שהיה הגורו שלי בזמנו) וכשרשמתי ש"הייתי" איתו התכוונתי - במיטה. בקיצור, אנחנו ביחד, עניינים על עניינים, לא היה מה לשים בטלויזיה אז שמנו ערוץ "הום סינמה" אך בלי סרט - סתם פרסומות שמתחלפות כל הזמן על הסרטים שמציגים באותה תקופה ב"הום סינמה". אחרי שעה שאנחנו עושים מה שאנחנו עושים - הוא נעצר. מסתכל עלי ואומר: "טוב, זה לא עובד ככה...". ואני:"מה?? מה העיניין??" והוא:" את לא שמה לב לעצמך ???" ואני: "ההמ...מתוק, אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר.." והוא:" כל פעם, אבל כ-ל פעם בשעה האחרונה שיש פרסומת ל"מטריקס" את מפסיקה לנשום !!" התחלתי לצחוק.. הייתי בטוחה שהוא עובד עליי, כאילו, מה? אם זה באמת היה קורה כמו שהוא אמר - לא הייתי שמה לב? אני מרוכזת כולי בו !! על מה הוא מדבר??? שניה אח"כ זה קרה... הוא צדק במאה אחוז... והפעם - כשהייתי מודעת לתגובה שלי - נוכחתי שאכן כך הגבתי בשעה האחרונה.. מסכן.. אבל מה לעשות... המטריקס שולט
שושו. סיונוש - אולי ע כ ש י ו תלכי לראות את הסרט ?!?!?

deep ocean

New member
אז בואי תראי את התמונה הזאת

ונראה את תגובתך...הממממ....כן.....בדיוק זה מה שחשבתי.....כן גם אני הייתי מבלה איתו ערב....כן את צודקת..... יאמי.

deep ocean

New member
Mאיה, אני מצרפת עכשיו עוד תמונה

של גבר אחר. לפי הכרותך עמי, את תצטרכי לנחש את מי מבין שניהם אני מעדיפה. הולך? את קיאנו ריבס או את ווס בנטלי מהסרט אמריקן ביוטי. בחירה קשה אין ספק, אבל מישהו אחד בסופו של דבר מביס את השני. כמו בטבע...אחד ינצח בקרב-האם זה יהיה השולט החזק, המבוסס שכולם מכירים אותו, ורוחשים לו כבוד (ריאנו ריבס) או השחקן החדש, הטרי, שעדיין לא ביסס את מקומו? (ווס בנטלי) :))))

Mאיה

New member
אהממממ,

משימה קשה... קיאנו או וובס... ומה זאת רומרת לפי הכרותך עימי?...עוד לא גלשנו לתחום הבחורים (ונראה לי שכאשר נגלוש לתחום זה...זה יהיה מעניין,ממממממ
) נו, טוב, אני מנחשת ש... וובס. רגע, אני לא ממש בטוחה..אולי קיאנו בכל זאת? לא, לא זה וובס. צדקתי? (את קיאנו תשאירי לפנטזיות שלי...
) מתה עלייך!!!

deep ocean

New member
יפה!!!!!!!!!!!! ניחשת נכון!!!

אני מעדיפה את ווס בנטלי מאשר את קיאנו ריבס. משאירה לך את קיאנו! אחלה. בקשר לזה שעוד לא היתה לנו שיחת בנים-זה נכון, אבל עדיין היתה לי הרגשה שתדעי מי אני בוחרת..

Mאיה

New member
דיי!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוצה אותו עכשיו ומייד!!!! וואו, איזו תמונה! אוף, הוא כזה שווה!

Kaya

New member
אני כאן כל הזמן...גם כשאני לא ../images/Emo13.gif

נרדמת ?!?!?!?!?!? אז הנה לך משימה !!!! קחי את הסרט בוידאו או DVD שבי ל ב ד (!) וצפי בסרט !!! אין, לא היה ולא נרבא סרט כזה !!!! האמת, אני חייכתי כשראיתי שגילגיל (נשמה מתוקה אכן) רשם לבנצ´וק (נשמה מתוקה #2) את המשפט הזה... ועוד לפני כן כשראיתי שבנצ´וק כתב את זה בכרטיס האישי שלו .. לפי דעתי (ויתקן אותי גילגיל אם אני טועה) הוא ניסה לחזק אותו. אנחנו לומדים כל הזמן, מגיעים למסקנות לגבי מליון דברים כל שניה שאנו נושמים (ערים או ישנים, זה לא משנה) אנו מפנימים את הדברים, לכן גם יש את הארועים האלה - כמו הסרט הזה - שדרכם של שני האחים שביימו את הסרט הוא להחדיר לעולם בצורת סרט שלמראית עין נראה סרט דימיוני, אך הרבה הרבה הרבה יותר עמוק מכך, איזשהי מודעות ל-מה אנחנו עושים כאן, ושהכל בעצם משחק אחד גדול. עכשיו, למשחק הזה יש חוקים (כמו כל משחק) ואם תרצי פעם אפרט לך גם מהם החוקים הללו (אוניברסליים) וכמו כל משחק - גם לזה יש מטרה ! כשהמטרה במשחק הזה הוא - להנות !!! לא כולם נהנים מהמשחק מהסיבה הפשוטה - הם לא מכירים את החוקים ! וזה מה שגילגיל ניסה להזכיר לבנצ´וק - אין כפית, אין חומר, אנחנו נשמות, רוח, בתוך קופסה שנקראת הגוף שלנו. סיוני, הסתכלי על הקופסה שהנשמה שלך קיבלה בחיים האלה... את יכולה לעשות בה כאוות נפשך !!!!!!! את יכולה לטפח אותה, את יכולה לכער אותה - את יכולה הכל ! (תמיד כשאני במספרה אני אומרת: "אני עושה שיפורים לקופסה..") את התחלת לפני מספר ימים תהליך נפלא. למדת להסתכל על החיים בפרספקטיבה הנכונה - בחירה! זהו אחד החוקים שדיברתי עליהם מקודם - אם לא החשוב מהם (!) את בוחרת כל הזמן !! גם כשנראה לך לפעמים שההורים/מורים/בוס/רשויות למיניהם - בוחרים בשבילך - לא!!! עצם זה שאת מתירה להם לבחור בשבילך - זוהי הבחירה שלך !! אז את שואלת כעת - אז מה עם מערכות יחסים? אני בוחרת שאני רוצה להיות עם מישהו ספציפי - הוא ולא אחר - אבל הוא לא רוצה להיות איתי (סתם לצורך דוגמא) וזהו עוד אחד מהחוקים הנלמדים: אהבה. כמו שאת לא היית רוצה ליכפו עליך לעשות משהו - למה שתרצי שמישהו אחר יעשה בניגוד לרצונו? קבלה- של הדברים כמות שהם. הבנה - של התמונה, שוב, הכוללת. ז ר י מ ה - לתת ליקום לתת לך! האמיני לי, הסברה שלי טוענת - אם מישהו עוזב אותך - זה רק בגלל שעזבת אותו קודם.... טוב, אני יכולה להמשיך כך שעות
אני אשמור משהו לאח"כ... אוהבת. באמת. אני.

deep ocean

New member
קאיה, את כותבת דברים כל כך חכמים

ויפים. הורשמתי קשות :) עניין אותי בייחוד מה שאמרת-"שאם מישהו עוזב אותך, כנראה שעזבת אותו קודם". מעניין. תמשיכי לכתוב בפורום, את מביאה הרבה תובנות יפות לפה
ואת באה למפגש הקרוב, נכון? מיכלי

Kaya

New member
מיכלי מתוקה !! ../images/Emo23.gif

תודה - זה קודם כל (אף פעם לא ידעתי איך לקבל מחמאות...) לגבי המשפט - יש מה שנקרא "אפקט הנדנדה", ספציפי למערכות יחסים כי במערכת יחסים רומנטית להבדיל מאחרות, החושים שלנו, האמוציות שלנו פועלות על תדרים אחרים (אנו רגישים יותר, פגיעים יותר וכו´). אפקט הנדנדה אומר - אם את כועסת על בן הזוג שלך בתת-המודע שלך, יתכן כי את מעבירה אליו את הכעס הזה. כשלפתע הוא מתפרץ על משהו מטומטם ואת לא מבינה למה הוא כועס - אז שאלי את עצמך קודם. כי יכול להיות מאוד שאת כעסת והעברת אליו את הכעס בתת המודע. דמייני לעצמך שתי מבחנות. שלך ורודה ושלו כחולה. אתם מעבירים בכל רגע את הנוזל הזה מאחד לשני, בתת-המודע שלכם. "הפתרון" לכך הוא - תקשורת. לא לשמור דברים בבטן בשום מחיר. להגיד, לדבר, להוציא החוצה ואל האדם אליו מופנה הכעס. אחרת בכל מקרה הוא ייצא אז למה לחכות ל"פיצוץ" ? זה מבחינת הכעס/עלבון/פגיעה וכו´. אני מאמינה שכאשר מישהו עוזב אותך זה אכן רק בגלל שאת עזבת אותו הרבה קודם. את מקרינה החוצה כל הזמן את תת המודע שלך. (במקרה שלי, אני פשוט גיליתי שלא היתה שם אף פעם אהבה ו"מעולם" לא היינו כלל יחד כך שהוא אף פעם לא היה שם בכדי שאעזוב אותו...) אנשים הם המראות שלנו - ללמוד להכיר את עצמך עוד קצת דרך עיניהם של אחרים - זהו שיעור נהדר בחיים. זהו בינתיים (לפעמים יש לי הרגשה שאני סתם מבלבלת לכם את המח..ו... לא ...זה לא נסיון סחיטת מחמאות!!! <פסיכולוגיה הפוכה..> )
שושו. נ.ב בטח שאני באה!!!!!!!!! אחרי ההודעות שלכם ?!?!?! אחרי שפיספסתי את המפגש הראשון !!
מחכה בקוצר רוח !!!!

deep ocean

New member
קודם כל, איזה כיף שאת באה למפגש!

דבר שני, מאד שמחתי לשמוע את ההרחבה לגבי יחסים, כי נראה לי שאני מסכימה איתך. את חכמה ומעניינת מ-א-ד. יהיה ממש כיף לפגוש אותך ולהכיר אותך לעומק :) לילה נהדר אחזור לפה יותר מאוחר

Kaya

New member
תקטיני ציפיות שלא תתאכזבי לי ../images/Emo8.gif

למעלה