ג'ילרה ראנר 50 סמ"ק

ג'ילרה ראנר 50 סמ"ק

כן לא שחור לבן? אני רוצה למכור את הסופר פיור שלי לטובת קטנוע מהיר יותר. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שהג'ילרה מומלץ (אני גם אוהבת את העיצוב שלו). שאלותיי (קצת דביליות ולכן לא מצאתי עליהן תשובה ב"חיפוש"): 1. תא המטען שלו- רחב יחסית? אני צריכה שייכנסו שם קסדה, מנעול ואפוד זוהר. 2. איך הוא נחשב מבחינת אמינות? כי הסאן יאנג שלי לא ראה מוסך חוץ מהחלפת מצבר... תודה! שירה.

פרהמלך

New member
לגבי אמינות..

אני לא יודע..אבל לגבי מטען הוא לא קטן ולא גדול.. קסה לא נכנסת שם.. אולי קסדת חצי..

MCK661

New member
קסדה מלאה במידה קטנה

ז"א קסדה של מורכבת במידה קטנה (S) נכנסת במלואה, מניסיון.

dblast

New member
ושום דבר יותר

אלא אם כן תכניס את הדברים בגמישות וזריזות ידיים בתוך הקסדה כך שזה לא ייפול משם בזמן שאתה מכניס אותה מתחת לכיסא... מנסיון

MCK661

New member
הראנר שלנו נמכרה כבר

אבל היא סגרה 80. שנת 2002 היא הייתה או 2001.

runnerrr

New member
לי יש ראנר 98

1. תא המטען שלה ענק! אני מכניס קסדה במידה 62 xl ויש עוד מקום לכלים+ ועוד הרבה מקום, בעבר הייתי מכניס גם מיכל שמן של ליטר (אולי בתוך הקסדה לא זוכר כבר). בשביל להכניס גם מנעול וגם קסדה אני מכניס את המנעול לתוך הקסדה. אני יודע שבראנר בשנותונים יותר מתקדמים יש פחות מקום, תא האחסון מתאים בדיוק לקסדה וב98 מתאים לקסדה ויש עוד מקום לכיוון האחורי של הקטנוע שניתן להכניס בו עוד מלא דברים (רשיונות כלים...) 2. הקטנוע אמין כמו כל 50 סמק אחר, אני על 25k ועדיין על אותו מנוע עליון ולא חושב על להחליף מנוע כרגע, אבל החלקים שלו נורא יקרים לעומת קטנועים אחרים. 3. בעבר הייתי רואה 100+ בסקאלה, יצא לי לבדוק עם אוטו את עניין המהירות ושהסקאלה שלי הראת 95 במכונית הראה 85, ותאמין לי שזה מהיר מאוד ל50 קטנוע לא משופר, ובודדים הקטנועים שבאמת סוגרים כזאת מהירות. וטיפ: אם תחליט כן לקנות ראנר לפחות אצלי בעבר הייתי ממלא שמן חצי סינטטי סביר ובמהירויות גבוהות היה יוצא לי ניצוצות מהאגזוז (בקפאיירים) והיה הורס לי פלאגים, אבל מאז אני קונה שמן סינטטי מלא ב60 שקל ואף פעם לא חזרה לי הבעיה הזאת עוד ברוך השם.

אסף12351

New member
אמממ...

ראנר אחלה קטנוע אבל יש בעיה אחת! המנוע שלו תואם ל פיאג'ו אנרג'י וביום שהולכת לך משאבת מים אתה יוצא בנזק של 800 שקל אם בעל המוסך במבצב רוח ממש ממש טוב ו 1200 שקל אם אתה לא בא לו בטוב בעין וצריך לחשוב קדימה. ולך שירה אם את נמוכה לא יודע אם תיסתדרי כי אני דיי נמוך ועל הראנר לא הכי בא לי טוב וגם בגלל המקום לרגליים . אבל ביום יום אני רוכב על אס אר שהוא גם גבוה אבל נראה לי ש הראנר יותר מכמה פעמים שרכבתי עליו.וגם שאני נוסע על ראנר בעבודה אני לא מרגיש כל כך "בבית"

Shlomi TC

New member
לגובה מתרגלים מהר מאוד

אני 1.64 מטר ביום טוב ורוכב על VXR 180 ללא בעיה מיוחדת. אפילו מצליח להגיע את שתי כפות הרגליים לאספלט ע"י התקדמות לקצה המושב. לגבי ה(אין) מקום בין הרגליים, פשוט צריך לדעת מראש למה מצפים מהקטנוע. הראנר אינו מתיימר להיות כלי פרקטי במיוחד (למרות שעדיין יש מקום מתחת למושב בשביל קניות של דברים קטנים) ולכן מקום בין הרגליים לשקיות אין לו. לי זה לא ממש מפריע וגם אם אני צריך מקום לעוד דברים, תיק גב קטן נכנס מתחת למושב ויוצא בעת הצורך בשביל להכיל ציוד נוסף. שלא לדבר על זה שאני משתמש בקטנוע רק בסופי שבוע ליציאות ולקניית אוכל לארוחת צהריים של יום שישי.

אני יחסית לא נמוכה

בערך 167 (בלי עקבים
) אני כולה צריכה קטנוע מהיר לנסיעות קצרות בתוך ת"א. הסופר פיור מעולה מבחינתי, אבל הוא איטי מידי. נראה לי שאמכור אותו עכשיו, ובינואר אקנה ג'ילרה (כשכל המחירים של ה- 50 סמ"ק ירדו) או שאעבור כבר ל- 125.

למעלה