גילנות

carmi604

New member
גילנות

בתחום לימודי ההתנהגות עוסקים הרבה במושג ובמובן של ageism, אשר בדומה לracism (גזענות) מורה על דעות קדומות ועל אפליה של אדם על בסיס גילו (age) המבוגר. היות ולא פגשתי במונח עברי למושג זה, שלחתי היום אל האקדמיה ללשון העברית את הצעתי : ג י ל נ ו ת , על משקל גזענות. בעיני המונח הזה ממש מתבקש מאליו.התגובה של המוסד, במייל חוזר, היתה מאד חיובית, ויתכן שבקרוב נשמע/נראה שימוש במלה גילנות במקום ageism. אני חדשה באתר, ולאחר שיחתי הטלפונית עם יעל, מקווה לפגוש אתכם. אני גרה בחיפה, ויודעת שבשביל דרי המרכז חיפה היא פחות או יותר חוץ לארץ. (קיימת בדיחה לפיה "אולי יש חיים אחרי המות, אבל לא אחרי חדרה!"). אולם יתכן ויש חברי תפוז גם בחיפה היפהפיה, ברוכת ים והר ורוח מנשבת בכרמל גם בחום הגדול הזה... carmi604

yaely2

New member
מנהל
שלום כרמי וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

סלחי לי שהשטיח האדום בכביסה.
(רק בצחוק
) הבתי שהמושג עליו את מדברת הוא: GILANUT האם צדקתי? מקווה שהאקדמיה ללשון תאשר לך. מקווה שתכתבי פה ואנו גם נהנה וגם ניתרם מהידע שלך, מקווה שגם את תהני מכתיבתנו. ברוך בואך לביתינו כרמי
מאחלת הנאה משותפת יחד עד 120.

אדזה

New member
גילנות

איזה רעיון מקסים אני מאמינה שיאשרו את זאת אלא אם כן כבר יש להם הצעה בטיפול.שמחים לארח אותך בפורום זה.הישארי עימנו.

erika6

New member
כרמית ברוכה הבאה נשמח לשמוע../images/Emo108.gif

ממך. בקשר למרחקים? לא נורא בסך הכל מדינתנו קטנה. נכון שאת גרה בעיר יפיפיה. אבל, יש אבל, בכל עיר בארצנו יש יחודיות משלו מה את אומרת?

למעלה