גילמור

Anuerysm

New member
גילמור ../images/Emo46.gif

ממ מה הקטע שגילמור שר את WYWH על סיד בארט בלי שהוא מכיר אותו?

אמממ....

נדמה לי שכדאי לך להציץ במאמרים שבארכיון שלנו, כולל הביוגרפיה של גילמור ושל בארט. שם, תמצא את התשובה לתהיה.

wommer

New member
אם כבר יש לך לכעוס על ווטרס.

ולא רק על העניין הזה ->ראה סיפור העבודה על החומה... גילמור לא אשם, הוא היה בסדר גמור. תחשוב שלך יציעו הצעה כזאת, לבוא לנגן כנגן שני\ראשון + סולן בלהקהת רוק פסיכדלי די מובילה באנגליה, היית מסרב?!

thezanani

New member
../images/Emo7.gifכן... אוהו... אוהו...../images/Emo7.gif

איך ליצן ג'ימבורי לתינוקות פילפילון קושקוש וקוצ'י פוצ'י מוצ'י אגוזי כזה מקבל יחס פה? הוא אופוס דאי,ילד. אופוס דאי.

itaikuskus

New member
גילמור מכיר את בארט טוב מאוד

כמו שציף אמרה, אפשר להסתכל במאמרים. בקצרה, השניים מכירים מילדות ולמדו ביחד לנגן על גיטרה, בדרך הישנה והנושנה של אחד מלמד את השני וכו'. כשהפינק פלויד קרעו את לונדון, גילמור ניגן בלהקת האר אנד בי jokers wild, וכשמצבו של סיד התערער, הפלויד הביאו את גילמור ללהקה על תקן סולן/גיטריסט בהופעות כשתפקידו של בארט הוא לכתוב את החומר ולהשתתף בהקלטות (סטייל בריאן וילסון מהביץ' בויז). הפורמה הזאת נכשלה, מצבו של סיד התערער והוא עזב/הועזב את/מהלהקה. האגדה מספרת שסיד היה נוסע להופעות של הפלויד ועומד בשורה הראשונה, ולא מסיר עיניו מגילמור. אני במקום גילמור הייתי עושה במכנסיים. למרות זאת, גילמור גילה חברות ואמפתיה כלפי חברו הסורר, והשתתף בהפקה וגם בנגינה ב2 האלבומים של בארט (את האלבום השני הוא הפיק בעצמו, כשאת האלבום הראשון הוא הפיק חלק מהשירים עם רוג'ר ווטרס וחלק הפיק אדם בשם מלקולם ג'ונס). זאת הייתה בערך המערכת יחסים שלהם על רגל אחת

Inis mor

New member
אני גם זוכרת שקראתי

במאמר על ווטרס באחד מאותם מגזינים שקונים בחו"ל (קניתי...ואיבדתי בדרך! :( עזבו 15 יורו מחיר-כתבה מרתקת וראיון מקסים!!!) איזו שמועה שסיד דווקא לא היה מתנגד להיפגש שוב עם גילמור אחרי כל השנים האלה ושהמשפחה שלו גם תומכת בזה. זה נכתב בהקשר שווטרס לא מהאהובים עליהם. אז הם מכירים-והעובדות ההסטוריות מוכיחות זאת. ולגבי הקטע ששוב עלה "ווטרס-גילמור-חומה-מה קרה שם?"-כמו בכל סכסוך רציני שמכבד את עצמו= אין צודק אחד, לא כל העובדות ידועות לנו במלואן וכניראה שכולם בסופו של דבר "תרמו" לסיפור הזה!

משפחת בארט

ביחסים טובים עם גילמור, מזה שנים. הם היו מאוד רוצים שסיד יפגש שוב עם דייב, אבל סיד כנראה עדיין לא מוכן לזה. גילמור הזמין את סיד למסיבת יום ההולדת ה-50 שערך (בדיוק לפני 10 שנים), אבל סיד לא בא, רק שלח את ברכותיו. לאחר שסיד הגיב בחיוב לסרט הדוקומנטרי עליו שהוקרן בטלוויזיה, הביע גילמור שוב תקווה שהם יוכלו להפגש "לכוס תה". אבל כנראה זה לא יצא, לפחות ממה שמשתמע מהראיונות האחרונים שווטרס נתן. זה נכון שמשפחת בארט לא מסמפטת את ווטרס.

Inis mor

New member
זה אולי ישמע קיטשי

ומפגר קצת אבל- נכון שזה יהיה נחמד אם הם יפגשו,ציף(וכולם...)?
אינפאנטילי לגמרי אבל זאת אשכרה מחשבה שמחממת את הלב. לא הייתם רוצים להיות אלה שיכינו להם את התה בפגישה הזאת ולראות איך היא מתקיימת...? אם סתם זבוב על הקיר...?

אבל .. גילמור האשים

את משפחתו של בארט בכך שהם אשמים למצב שסיד הגיע אליו בסוף שנות ה-60... אני זוכר שקראתי את זה איפשהו

לא בדיוק

גילמור רמז שאמו של סיד פינקה אותו, ולכן גרמה בעקיפין להתמוטטות שלו. זו היתה אחת התאוריות שגילמור קידם, באיזשהו שלב. יתכן שזה אפילו מופיע אצל שאפנר. כיום הוא כבר לא מתבטא ככה. בעקרון, גילמור לא מוכן להתחייב לסיבות שלדעתו גרמו להתמוטטות של סיד. הוא מתנסח - כמו תמיד - בדיפלומטיות.

Inis mor

New member
יחי ההתנסחות הבריטית המתוחכמת!

חייבים לאהוב את הבריטים-לא? :) חוץ מזה מה זה משנה מה הוא "רמז" בעבר או אמר פתוח-העיקר שיעשו כבר את המפגש הזה עם התה!

למעלה