גילמור על הבאס

BananushkA

New member
גילמור על הבאס

אמ, שמעתי שיש כמה שירים של פינק פלויד שגילמור מנגן על באס. מישהו יודע באילו שירים מדובר?

FuryUri

New member
מה? באמת?

תמיד ידעתי שזה קטע באס גדול על רוג'ר... אבל חשבתי שהוא התאמץ ויצא לו כמו שצריך :p

avki

New member
האמת שמה שיוצר את ההד האמיתי זה

אפקט הדיליי. מה שאנחנו שומעים בתור ההד זה מה שאמרת.

wommer

New member
האמנם?

הקטע הנ"ל הוא לא כזה מסובך כמו שהרבה חושבים. הרבה עבודה של האפקטים בעיקר. אממ אבל מה עם השיר של let there be more light? ההתחלה היא קטע באס כמדומני...מי מנגן את זה?

לגבי OOTD

זה כתוב בחוברת של האלבום + דובר על זה בכמה וכמה ראיונות. אין על כך בכלל עוררין. שניהם ניגנו בס, לפחות בתחילת הקטע.

wommer

New member
שניהם

זה לא אומר שאחד מהם ניגן... מה בקשר לשיר האחר שציינתי?

Glcok

New member
באמת?

גילמור על הבאס בdogs? אז מי מנגן בצורה כל נפלאה על החשמלית? (ואם כבר בנושא, מי מנגן על הקלאסית?)

Perfect sense

New member
יש דבר ששמו ערוצים

אפשר לנגן כמה תפקידים, ואז פשוט לעשות להם מיקס ולחבר את כולם.

וואו לא ידעתי

וחשבתי שלזכותו של רוג'ר יאמר שהוא לא בסיסט מטורף אבל לפחות יצירתי ):

FuryUri

New member
לא ראיתי הופעה של דוגס...

אבל אני מניח שאם תהיה אז או שרוג'ר יתאמץ נורא ויזיע ויעשה את זה כמו שצריך.. או שיעשה את זה דומה אבל לא ביוק כמו באלבום... כמה שהוא יכול. להביא באסיסט נוסף? זה לא כמו גיטרה חשמלית שיש גיטרה מלווה וגיטרה שעוברת לסולו. זה נראה לי מוזר... ככה הדבר היחידי שרוג'ר יעשה בהופעה זה לשיר חלק מהשירים.

די לרדת על רוג'ר מסכן!

טוב שלא הפכתם אותו לנכה וזהו... אני מאמין שעם הזמן הוא השתפר בבאס ואחרי הפירוק הוא כבר יכל להחזיק את עצמו מבחינת באס בהופעות... אחרי הכל, טוב או לא טוב הוא 40 שנה עם הכלי!

למעלה