גילי,

אאייהה

New member
גילי,

מה קורה עם הרעיונות המקסימים שמועלים כאן,האם הם גם נשמרים באיזה שהוא מקום? אני מתכוונת לרעיונות שהבנות מעלות בנושאים שונים(כמו למשל רעיונות בנושא השם שעלו כאן לאחרונה) ולא לקבצים.

gili111

New member
היי אייהה, טוב שאת מעלה את הנושא

צריך מישהו שירכז את העניין הזה. אנג'ל למשל, לקחה את עניין הקישורים ועשתה עבודה נהדרת. שתי חברות אחרות , נדמה לי, הללויה ועוד מישהי העלו תמונות ואותיות. אם תוכלי לרכז את ה"רעיונות" שמועלים בפורום בנושאים שונים לדפי word אז מאד אשמח . למשל, בנושא ה"שם" לקבץ ולהעלות לתיקיית אוריינות. כל הכבוד גילי

את נושא האותיות הללויה ואני העלנו

לתיקיית אותיות,וכמו כן את כל התמונות שהעלנו לפי האותיות. גם לי אין בעייה להעלות דברים ,מה שחשוב הוא שהבנות יתחילו לכתוב את הרעיונות ב-word

gili111

New member
נכון מאד, מיכאלה והללויה העלו את...

התמונות לפי האותיות. כל הכבוד לכן על ההשקעה המרובה שכולנו שותפים לה. בקשר לרעיונות שעולים באתר פשוט עושים קליק ימני בעכבר ו"העתק" על הטכסט שאותו רוצים להעתיק, ואז "הדבק" בדף word.

אאייהה

New member
אני גאה בעצמי...

למדתי משהו חדש - העלתי את הפעילות של איריתי בנושא הצדפים לדף word. ועכשיו לצעד הבא: איך אני מעלה טכסט שכתוב בword לארכיון?

gili111

New member
אאייהה, הצעד הבא../images/Emo42.gif

את שומרת את הדף אצלך בשם כלשהו. בסופו של השם את כותבת אאייהה- שנדע מי העלה. ואח"כ את נכנסת לתיקייה המתאימה בארכיון, למטה יש מלבן וכתוב העלה קבצים ו browse את לוחצת על- "browse" ואז את רואה את הקבצים במחשב שלך, מחפשת את הקובץ המסויים ששמרת , לוחצת על שמו- ו "פתח" , ואז לוחצת "העלה קבצים" והופ... הקובץ עולה.

אאייהה

New member
לפני שאנסה שאלה לי:

בכותרת אני אמורה לרשום את שם הכותבת ולא את את שמי, נכון? שנדע מי כתבה ולא מי העלתה. תקני אותי אם אני טועה

gili111

New member
בכותרת הדף...../images/Emo68.gif

את צריכה לרשום את שמך...כמו" הצעות לפעילויות בנודא השם- ריכזה אאייהה" בדף עצמו רשמי: פעילות שהעלתה...(שם החברה)

angel10

New member
אאייהה, כל הכבוד על היוזמה המבורכת

כ ל ה כ ב ו ד

gili111

New member
angelרציתי לומר גם לך תודה בשם כולן

על ריכוזי הקישורים המקסימים שאת מכינה... יישר כח! אאייהה כל הכבוד על היוזמה!

אאייהה

New member
טוב... אז ככה...

לשם התחלה העלתי בהצלחה וגאווה לא קטנה (זה כיף להשתכלל מיום ליום) את הפעילות של אירית י בנושא צדפים לתיקיית קייץ תחת השם "פעילות עם צדפים" ולהמשך... 1. האם יש באפשרותי לצרף פעילויות נוספות שרשומות בפורום, כהמשך לאותו דף תחת אותה כותרת? ואם כן אז כמובן איך? 2. האם בכל פעם שארצה לצרף חומר לאחת התיקיות עליי לבדוק בכל פעם מחדש האם מישהי לא עשתה זאת כבר לפניי? 3. על סמך דעתו של מי נחליט מה להעלות ומה לא? יש לי קצת זמן עכשיו ( הילדים נסעו לסבתא) ואוכל להעלות חומרים נוספים. י

gili111

New member
אאייהה...../images/Emo42.gif

1. כן, אפשר להעלות פעילויות המשך לאותו נושא- לדף הבא קרא בשם: פעילות עם צדפים 2 ...פעילות עם צדפים 3 ועוד... 2.כן, בדקי נא אם לא עשו זאת לפנייך. לדעתי, בנושא "רעיונות מהפורום" את עורכת זאת בינתיים לבד. אחרות עורכות דברים אחרים. 3. על סמך דעתך, תוכלי להתייעץ איתי - אפילו במסר... כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדד גילי

אאייהה

New member
עוד שניה לפני שאצא לדרך:

לגבי סעיף 1 השאלה היתה האם אפשר לצרף פעילות נוספת לאותו דף קיים ולא לפתוח דפים חדשים.

gili111

New member
צרוף פעילות נוספת...../images/Emo24.gif

לאחר שאת מעלה דף,אי אפשר לצרף לשם פעילו אלא אם תבקשי שאמחק את הקודם...לבד לא תוכלי למחוק. לכן, היי בטוחה שהדף מושלם , לדעתך, לפני שאת מעלה אותו.

למעלה