גילי שלום אפשר בבקשה להכין תקייה לרעיונות הנהדרים שהועלו כאן לקייטנות? תודה
S shlomitp New member 2/7/03 #1 גילי שלום אפשר בבקשה להכין תקייה לרעיונות הנהדרים שהועלו כאן לקייטנות? תודה
G gili111 New member 2/7/03 #2 רעיון טוב- פתחתי תיקייה ל"קייטנה" אבקש להעלות ישירות לשם את החומרים. גילי
נ נורה של יובל New member 2/7/03 #3 גילי מכיוון שאני לא יודעת איך מעלים אשמח אם מישהו מכם יעלה בשבילי את הרעיונות שנתתי תודה מראש
י יעלים New member 3/7/03 #7 גילי ונורה התחלתי לרכז את הרעיונות השונים שעלו בפורום, בקרוב אני הכניס לארכיון.
נ נורה של יובל New member 3/7/03 #8 תודה יעלים וגילי תודה על הניסיון בע לי "אלרגי" לניסיונות שלי להכניס דברים כי המחשב הוא המחשב שלו של עבודה והוא מפחד שאני אכניס לו ווירוס בטעות
תודה יעלים וגילי תודה על הניסיון בע לי "אלרגי" לניסיונות שלי להכניס דברים כי המחשב הוא המחשב שלו של עבודה והוא מפחד שאני אכניס לו ווירוס בטעות
י יעלים New member 3/7/03 #9 נורה לא מצאתי רעיונות לגבי קייטנה, לגבי נושא הקיץ יש לך רעיונות רבים אני מעתיקה אותם ואכניס אותם יותר מאוחר.
נורה לא מצאתי רעיונות לגבי קייטנה, לגבי נושא הקיץ יש לך רעיונות רבים אני מעתיקה אותם ואכניס אותם יותר מאוחר.