גילי נפטרה

Flashkes

New member
תקשיבו

כל מי שפה רוצה ללכת לשבעה אבל מרגיש לא נעים וזה, זה חשוב, תלכו, אם אתם רוצים דברים להזכר וזה אין מקום יותר טוב משם וזה חשוב גם למשפחה. אין דבר כזה מוקדם מידי או לא מתאים. תלכו.

v i o L e T

New member
../images/Emo16.gif

זה השיר שלי של גילי ושלומית
"someday your spirit will take you and guide you there, I know u've been hurting but i've been waiting to be there for you, and ill be there just helping you out whenever i can.." יש לי מליון תמונות , אז עדיף שאני לא אתחיל..... נשבר לי הלב

Fat Danken

New member
גילי

גילי תמיד הייתה לה שמחת חיים, לגילי. היא תמיד קיפצה ממקום למקום, שמחה. אהבתי את החיוך שלה. אהבתי אותה. הרבה אהבו אותה, את גילי. היא לא עשתה רע לאף אחד. היא עשתה טוב לאף אחד. ולא רק לאף אחד, גילי עשתה טוב לכולם. לא אהיה חריג ולכן אומר, כי המוות לא מגיע לאף לאחד, אך אל גילי הוא התקרב, ולבסוף הצליח להגיע. לגילי הייתה שמחת חיים. עכשיו אין שמחה ואין חיים.

HairyPoota

New member
אני לא יכול לראות...

אין לי אופיס... מישו יכול לשלוח לי את התמונות עצמן?

Paz Zmora

New member
gili../images/Emo7.gif

i just heard about gili from one of my friends because im in america///im so so so sad and i cant stop crying...i hope all of you feel better...i didnt see her for two years and i was suppose to see her this summer when i come visit israel....i love u gili

למעלה