גיליתי שמארי פירס היא קנדית בדם:

גיליתי שמארי פירס היא קנדית בדם:

וכשבא לה היא מייצגת את צרפת........ אולי נביא גם אנחנו איזו אחת שכביכול נולדה בישראל? אפשר לאזרח את קפריאטי או את האחיות וויליאמס... אם יש כאן מישהו ממשרד הפנים, שייקדם את הרעיון
אבל עכשיו ברצינות, איך זה אפשרי? בגלל שהיא שחקנית טובה, אז נותנים לה לשחק איפה שבא לה?????.

רפי2002

New member
אממממ

נראה לי שסמאשנובה היא לא לגמריי ישראלית.... אממממ... לא?

היא דווקא כן../images/Emo13.gif

יש הבדל אני באמת לא מאמין שאנה עלתה לישראל רק בשביל שהמצב שלה מכל הבחינות יהיה טוב יותר אבל מארי פירס בכלל לא גרה בצרפת, והקשר היחיד שלה לצרפת הוא שהיא מדברת צרפתית, ונולדה בקוויבק ברובה הצרפתי בקנדה

eyalelta

New member
קוויבק זה לא רובע

זה חבל וסמאשנובה עלתה לארץ הקודש בגיל 12

אלון222

New member
תתביש לך!!!!

אנה עלתה לארץ בגיל 14,אולי גם מטעמי נוחות,את כל מה שהיא למדה בטניס היא בעצם למדה כאן ברמת השרון.התגייסה לצבא.שרתה שנתיים ואתה ,מנהל הפורום,מתבסס כל הזמן על זה שהיא מדברת רוסית במסיבות העתונאים ועל מה שאמר לך פעם איזה עתונאי. טניסאי שמסתובב עשרה חודשים בשנה בחו"ל בטורנירים לא יכול להיות ישראלי בדם. אגב המון טניסאיות שמייצגות ארצות שונות מתגוררות דרך קבע בארה"ב או אירופה בגלל הקירבה לטורנירים. היא ישראלית יותר מכל מי שלא שרת כאן בצבא!!!!!!!!!

אתה לא צריך לתקוף......

לפי דעתי, אם בארץ היו מתקני אימונים ממש אבל ממש מתקדמים, השחקנים שלנו היו מבלים בארץ חלק גדול של השנה, גם אם כל פעם הם היו צריכים לעזוב לאירופה או ארה"ב

רפי2002

New member
סליחה, לא הבנת אותי...

אין לי שום דבר אישי וגם לא אישי נגד אנה!!! ההפך, כל הכבוד לה על ההישגים המצויינים שלה ואני מאחל לה הצלחה בהמשך מכל הלב.... וגם לא ביקשתי או דרשתי שתתאמן בארץ כל השנים או שתגור בארץ.... ההפך, אני מבין את הטינסאים (לדודי סלע יש מאמן אוסטרי...) שמתאמנים בחו´´ל גם בגלל התנאים שיש שם, אבל בעיקר בגלל האין תנאים שיש פה בישראל לטניסאים.... רק אמרתי שחבל שבמסיבות עיתונאים היא מעדיפה להתראיין ברוסית ולא עברית... זה הכל... ודרך אגב, אתה יכול לקרוא לי רפי, לא מנהל הפורום :)

למעלה