גיליתי שחנוכה מתקרב

מצב
הנושא נעול.
גיליתי שחנוכה מתקרב

גיליתי שחנוכה מתקרב
בכלל קרו עוד כמה דברים בעולם בשעה שהסתגרתי עם הספרים והעצבים... מה דעתכם על מפגש עם ילדים? אצלנו בגן יש חופש ביום ראשון ושני בשבוע של חנוכה, ועוד לא ברור אם ניסע לטיול משפחתי או לא. יש מצב?

oc101

New member
אני יכולה לשלוח תמונות ../images/Emo4.gif

גיליתי שחנוכה מתקרב
בכלל קרו עוד כמה דברים בעולם בשעה שהסתגרתי עם הספרים והעצבים... מה דעתכם על מפגש עם ילדים? אצלנו בגן יש חופש ביום ראשון ושני בשבוע של חנוכה, ועוד לא ברור אם ניסע לטיול משפחתי או לא. יש מצב?
אני יכולה לשלוח תמונות

שישבו לידכם...

LeeLoo1

New member
אצלנו דווקא חופש ביום חמישי, שישי

גיליתי שחנוכה מתקרב
אצלנו דווקא חופש ביום חמישי, שישי
דווקא הייתי שמחה להיפגש...

דש1דש

New member
אצלנו יום ראשון חופש

גיליתי שחנוכה מתקרב
אצלנו יום ראשון חופש
אבל לא בטוח שלא "אפיל" את יערה על אמא שלי ואמשיך לעבוד.... נראה.... תלוי בעבודה.... אבל אשמח לשמוע מה אתן מתכננות!

MIF2002

New member
חנוכה????

גיליתי שחנוכה מתקרב
חנוכה????
ולי נדמה שאתמול היה סוכות... ממש לא זוכרת מתי יש חופש בגן, אבל אשמח להיפגש ולבוא עם גיא.

אני מציעה את המשחקיה ליד מודיעין

גיליתי שחנוכה מתקרב
אני מציעה את המשחקיה ליד מודיעין
כל יום טוב לי בחנוכה. אשמח מאד להפגש.

הוביטית

New member
../images/Emo45.gif

גיליתי שחנוכה מתקרב

אנחנו בחופש ב 12.12 .... והמשחקיה ליד מודיעין - משחקיה מעולה

העין ה 3

New member
מתאים../images/Emo45.gif

גיליתי שחנוכה מתקרב
מתאים

לא יודעת מתי חופש אצלנו. ליד מודיעין - מעולה! (התכוונתן לליגדודס? מדינת הילדים?)

לנו אין חופשה בחנוכה

גיליתי שחנוכה מתקרב
לנו אין חופשה בחנוכה
אבל אנחנו ממתינים לשמוע פרטים.

אפרת12

New member
אצלנו חופש 12-13

גיליתי שחנוכה מתקרב
אצלנו חופש 12-13
איזה ימים אלה
מרוב שאני שמחה שזה לא כל החג לא טרחתי לבדוק
אבל אניחושבת שבכל מקרה ובכל יום שייקבע נבוא

anguly

New member
עוד לא יודעת מתי תהיה החופשה בגן

גיליתי שחנוכה מתקרב
יש יום או יומיים חופש לא בטוחה בכל אופן מחכה לראות מה תקבעו אם יתאים נצטרף

במודיעין היינו בשנה שעברה

יש יום או יומיים חופש לא בטוחה בכל אופן מחכה לראות מה תקבעו אם יתאים נצטרף
אמנם יש בפורום נוכחות מודיעינית מוגברת, אבל מה דעתכם על ירושלים? משחקיית "פאן פאן" בתלפיות?

ברחתי משם פעמים כבר בלי להכנס

אמנם יש בפורום נוכחות מודיעינית מוגברת, אבל מה דעתכם על ירושלים? משחקיית "פאן פאן" בתלפיות?
עולה כמו במודיעין(אם לא יותר) אבל מלוכלך, צפוף ולא נחמד. מודיעין גם קרובה יותר למי שבא מהמרכז. מלבד זה, הפעם הקודמת היתה בשנה שעברה - מספיק רחוק בשביל משחקיה, לא? יש אפשרות גם לקיפצובה אבל זה מאד מאד יקר. במודיעין - מדינת הילדים עולה 21 שקלים וליגדודס עולה 20 (בשניהם - בקניית כרטיסיה). בזמנו בררתי גם על משחקיות באיזור השרון אבל מסתבר שפשוט אין בנמצא משחקיות "שוות" לגליאי 4-5+. גם בירושלים בררתי כמה פעמים וחוץ מאותה"פאן פאן" - אין כלום. לגבי מודיעין - נראה לי ש"מדינת הילדים" מתאימה לנו יותר מ"ליגדודס" כי ללא משחקי המים של הקיץ, היא מתאימה יותר לילדים קטנים. כשאנחנו מגיעים ל"מדינת הילדים", אנחנו שם לפחות 5 שעות. יש שם המון מה לעשות.

בטח שיש בירושלים!

עולה כמו במודיעין(אם לא יותר) אבל מלוכלך, צפוף ולא נחמד. מודיעין גם קרובה יותר למי שבא מהמרכז. מלבד זה, הפעם הקודמת היתה בשנה שעברה - מספיק רחוק בשביל משחקיה, לא? יש אפשרות גם לקיפצובה אבל זה מאד מאד יקר. במודיעין - מדינת הילדים עולה 21 שקלים וליגדודס עולה 20 (בשניהם - בקניית כרטיסיה). בזמנו בררתי גם על משחקיות באיזור השרון אבל מסתבר שפשוט אין בנמצא משחקיות "שוות" לגליאי 4-5+. גם בירושלים בררתי כמה פעמים וחוץ מאותה"פאן פאן" - אין כלום. לגבי מודיעין - נראה לי ש"מדינת הילדים" מתאימה לנו יותר מ"ליגדודס" כי ללא משחקי המים של הקיץ, היא מתאימה יותר לילדים קטנים. כשאנחנו מגיעים ל"מדינת הילדים", אנחנו שם לפחות 5 שעות. יש שם המון מה לעשות.
בטח שיש בירושלים!
יש משחקיה מקסימה בקניון פסגת זאב. היא נפתחה בקיץ האחרון. המשחה לא גדולה מאד, יש בה ג'ימבורי לקטנטנים, מגלשות כמו בפאן פאן שנופלות לתוך בריכת כדורים, 3 אומגות, שקי איגרוף, מתקני טיפוס, מתקן מתנפח, מכניות רכבת הרים (כמו בקיפצובה), טרמפולינה קטנה, מבנה בית עם כלי מטבח בתוכו, סוסי נדנדה, סוסים מתנפחים שקופצים עליהם, אופנועים ומכוניות מכבי אש (הגדולים של STEP2. והמחיר 15 ש"ח לילד +מבוגר, כל מבוגר נוסף 5 שקלים. אני מאד ממליצה רק שנראה לי שיהיה מלא בחנוכה. אני הולכת לשם במהלך השנה ומאד נהנית. דרך אגב יש שם אפשרות לעשות ימי הולדת. מאד מומלץ

מצב
הנושא נעול.
למעלה