גיליתי שהוא .....

מנגוליה

New member
גיליתי שהוא .....

נשואים 9 שנים בתחילת שנות השלושים+1 שבוע שעבר רבנו משטות הפך לסיפור גדול כאשר אנחנו רבים בעלי יוצא מהבית מסתובב כמה שעות וחוזר לי זה לא הפריע הוא נרגע וזה נותן גם לי את השקט שלי לא מזמן הוא רכש טלפון סלולרי ביום חמישי בלילה בדקתי את השיחות וראיתי מספרים יוצאים לא מזוהים רשמתי אותם למחרת בבוקר התקשרתי בשיחה אחת היה מספר של בחורה בשיחה השניה היתה הקלטה של בחורה בקול סקסי האומרת הגעתה לתוכנית שתיקת הלילה..... הטלפון השישי היה לא זמין כל היום חשדתי כל השיש שבת אך לא היו לי הוכחות לבגידה אתמול בלילה ניסיתי שוב את המספר ענתה בחורה רוסיה בקול סקסי . אני כרגע בשוק גמור לא מצליחה להבין שדבר כזה קרה לי בעלי טיפוס ביישן ולא חתיך הורס תמיד אמרתי לו בצחוק שאם הוא יעשה משהו אני הנקום בו כפליים הבעיה שאני לא מסוגלת לעשות דברים כאלה אני אמורה לנסוע לכמה ימים ולא יודעת מה לעשות אם לחכות עם הגילויי הזה אחרי שאחזור או להשהיר לו מכתב שאני יודעת מה עשה ואני החזירלו אני לא רואה את עצמי מסוגלת לסלוח לו ולא יהיה לי אמון בו לעולם חשבתי אחרי שאני החזור לסיים את היחסים האלה {להתגרש} האם אני מגזימה ??או צודקת מה עליי לעשות אני כבר יומיים מסתובבת כאילו מישהו מת השמח לשמוע עצות

כרגע את נסערת

מהגילוי. סעי לאן שאת צריכה לנסוע. אל תקבלי שום החלטה כעת. תחשבי בהגיון! תבקשי הסבר (לא בטוח שתקבלי). זה לא כל כך פשוט להתגרש. נסי להביא את בעלך למצב שהוא יבין שהוא לא יכול לשחק ברגשותייך. הסבירי לו שאת זקוקה ליציבות רגשית. קחי את ההזדמנות לתקן ולשפר. הכי קל זה לפרק. רצוי להתמודד עם הקשיים. לפעמים יוצאים מחוזקים והכל עובר. אז אל ייאוש !

רונתי

New member
מנגוליה יקרה

נראה לי שהבעיה הכי גדולה שלך, הולכת להיות חשבונות טלפון מנופחים. כמו שגברים רבים מוצאים את סיפןקם בשוטטות ברחבי הנט, כך בעלך נהנה , כנראה משיחות עם "מקצועניות". משפיל? אולי, בגידה? הכל עניין של השקפה אבל זה לא נראה לי סוף העולם ולא סוף האמון. הרי את בעצמך הבנת שהוא ניסה בכמה מקומות. תני לו הזדמנות להסביר, אל תינעלי בפניו, אל תביכי אותו כדי שהוא יספר לך בלי להתבייש.

מנגוליה

New member
מה כבר יכול להסביר

לפי מה שראיתי בטלפון זה היה ביום ראשון שעבר מאז לא ראיתי שיחות חדשות לא מוכרות אף פעם לא היתה לי סיבה לחשוד. יש לנו סקס ואני מתפלאת שאחרי שבוע ללא הוא עושה את זה הוא קנה את הטלפון לפני שבועיים נראה שהחשבון המנופח יהיה שלי מרוב הפעמים שהתקשרתי לשם לדלות איזו תשובה יש לציין שהתשובות הרגיעו אותי קצת כבר רצו לי סרטים בראש מה אני הולכת לעשות. הנסיעה השבוע היתה בעידוד שלו אני לא כל כך רציתי לנסוע שחברה אמרה לי בצחוק בטח הוא מתכנן משהו אמרתי לה שאין סיכויי עכשיו אני יודעת שהכל אפשרי תודה על העידוד

אני הייתי שואלת אותי בעדינות..

מה קורה? אולי יש לו איזו פנטזיה מינית שאת לא יודעת עליה. או שהוא מתבייש לספר לך...אמרת שהוא ביישן .. צריך לדבר לפני שאת מתחילה לפעול בצורה לא שקולה. אולי זה צורך שלו... אני דוגלת בלכתוב מכתב...זה יסדר לך את המחשבות...ולא תתפרצי עליו. ותראי מה התגובה שלו. הכל תלוי בהסבר שלו זה הכל.

מנגוליה

New member
כנראה שטעיתי לגביו וכולם אותו הדבר

איתי הוא לא ביישן אנחנו נשואים הרבה שנים לפי דעתי הסקס טוב ויש במידה מספקת זה נראה יותר צורך של אותו הרגע חשבתי לכתוב לו ביום שאני נוסעת אבל ירדתי מזה אפשרות שניה אחרי שנשלים אני ישמיע לו בספיקר את ההודעה של אותו מקום ונראה איך הוא יגיב אני לא רוצה לאיים בצעדים שאני יעשה, עם באמת זו רק שיחת טלפון .... אמון לעולם לא יהיה לי בו וזה יותר נורא בשבילי לחיות בהרגשה כזאת בכל אופן ההתכתבות עוזרת היום אני מרגישה הרבה יותר טוב אתמול הסתובבתי כאילו מישהו מת תודה

seeyou

New member
אחרי שנשלים אני ישמיע לו בספיקר ?

ומה הציפיות שלך ממנו כתגובה? אל תעשי שתויות... אם את מוכנה להמשיך לחיות איתו,למרות הצל הכבד...לא להוסיף מילה... אבל אם את רוצה לפוצץ את העיניין תמשיכי לעכוב אחריו,אפילו בעזרת בלש... וקדימה...להתגרש... לפעמים בנשואים נעלצים לבלוע כמה צפרדים במשך השנים... מי שלא רוצה,אין לו מה לחפש במסגרת הנשואים...

מנגוליה

New member
לפי מה שאת אומרת אני צריכה

לשתוק ולהמשיך הלאה אם אני מעוניינת בנישואים האלה אני לא יגיע לרמות של בלש אבל אני יודעת שאני לא אוכל לשתוק וזה יהיה חייב לצאת באיזה שהיא צורה אין לי פחד מגרושיןלמרות שלא נראה לי שזה יקרה בעבר שהיינו צוחקים על דברים כאלה הייתי אומרת לו שיזהר כי מה שהוא יעשה אני יכולה לעשות כפליים אבל אני לא כזאת ואין סיכויי שאני יעשה דברים כאלה גם לשם נקמה מצד שני עם אני יגיד ולא הנקוט בשום צעדים הוא יוכל להמשיך לעשות זאת אני בדילמה

seeyou

New member
פעולה ותגובה

זה נכון... "מה שהוא יעשה את יכולה לעשות כפליים " וגם אם לא תגידי ולא תנקטי בשום צעדים הוא יוכל להמשיך לעשות זאת ... יש מצבים בחיים שלא טוב לפתוח את הפה...או ליתר דיוק להזהר -מה אומרים -איך אומרים אפשר להפסיד יותר מאשר להרוויח. שפעמון סדוק לא מצלצל אותו דבר גם כאשר מלחימים אותו הכוונה היחסים שלכם לא יחזרו למצב הקודם בשום מיקרה יוסי Be Careful What You Say 'If you say what you think, don’t expect to hear only what you like.

s h o o s h a

New member
Never say Never

לעולם אל תאמרי 'לעולם'. דיברת איתו? איזכרת את המקרה באיזה שהיא צורה? הוא יודע שאת יודעת/ חושדת/ 'אוכלת' את עצמך? יכולה רק להניח שהתשובות לכל השאלות הללו הן- לא. לפני שאת מסיקה מסקנות, לפני שאת מחפשת דרכים לנקום בו, לפני שאת ממהרת להתגרש- שבי עמו ושוחחי אתו. תנסי לברר מה קרה. נדמה לי שאחרי שיהיו לך תשובות לכל השאלות (רובן או אפילו חלקן) תוכלו לנסות למצוא דרך לתקן את העיוותים שנוצרו ולברר מדוע 'הדרדרו' כך הדברים. בהצלחה

אולי לא לעשות מעכבר הר......

אני לא מבינה מה המהומה הגדולה. עם כל הכבוד לך חמודה גברים ונשים בוגדים על ימין ועל שמאל נשים וגברים חכמים סולחים מדברים שיחה בוגרת וממשכים לדרך טובה. החוכמה היא לבדוק לנסות להבין למה הוא מרגיש צורך בשיחות כאלו. ההשערה שלי היא שבעקבות המריבה הוא חש בודד ולא נאהב ואז הדרך הקלה ביותר והלא מחייבת אלו שיחות הטלפון האלה שנתנו לו קצת נחמה. את צריכה לנסות להביא אותו לשיחה טובה ולספר לו הרגשות הקשים שהיו לך בעקבות הגילוי. כמו כן אני רוצה להמליץ בחום על ספר שעוזר לנו הזוגות להבין את הצד השני "גברים ממאדים ונשים מנוגה" ב ה צ ל ח ה,

רוזנה

New member
כל כל מבינה אותך

גם אני גיליתי לא מזמן שהחבר שלי גולש בצ'טים למבוגרים בלבד. גם אני הרגשתי נבגדת וגם אני הרגשתי מושפלת ושאני לא מספיקה. תראי, כל עוד הוא לא עשה כלום, את צריכה להניח את האגו בצד ולנסות להבין את הסיבות לשיחות הטלפון האלו. אני מניחה שזה משחרר אותו קצת וגורם לו לחשוב על הדבר שהכי קל לו לחשוב, ושעושה לו טוב; סקס. כל עוד זה סקס טלפוני בשירותים ולא סקס פיזי, זה עשוי להיות נסבל. הכל כמובן, תלוי בגבולות שלך ובמה שאת מוכנה לספוג. אולי תוכלו להגיע למקומות מקלט עבורו בצורת דברים אחרים, שיהיו מקובלים עלייך; עיתונים, סרטים או כל רעיון אחר שבעינייך הוא נסבל ובעיניו הוא מקל. מה שיש לי להגיד זה שאני מבינה אותך, עם זאת את חייבת למצוא את הזמן להירגע ולנסות לראות את הדברים בפרופורציות יחסית רציונליות. שיהיה בהצלחה

מאי 39

New member
"בעלי טיפוס ביישן ולא חתיך הורס"

ואולי סוף סוף הוא מצא מישהי/קולה של אישה/דרך להרגיש אחרת להרגיש שהוא יכול להוציא מה שחבוי בו ולא להיות ביישן להרגיש משהו שיגרום לו התרוממות רוח העלאת הבטחון העצמי באם מדובר רק בשיחות טלפון ולא משהו פיזי הייתי רוצה להיות זו שתגרום לבעלי להרגיש את כל הטוב הזה כן הייתי מדברת איתו על זה ולא כפגועה לבום משהו מפחיד אלה לפתיחת משהו חדש בזוגיות שלכם בהצלחה

רוזנה

New member
ומה אם אתם ביחד הרבה זמן

והשיגרה נוגסת בבשר החי? אני לא בטוחה שהאגו שלך לא היה נפגע. אני לא בטוחה שהיית מגיבה בכזאת שלוות נפש. אני לא בטוחה שאישה / גבר יכולים לענות על כל הצרכים של בני הזוג (ראי ערך חברים / עבודה וכ"ו)

2004tom

New member
לדבר

תסתובבי שנה כאילו מישהו מת אז מה מזה בעלך לא מבין כלום דברי לליבו מה יש לו לספר מה רע לו תצילי את הנשואים שלך סקס פון זה לא סוף העולם לפי מה שאת מספרת זה נשמע כמו סקס פון אולי חסר לו הפיתרון הטוב זה לדבר אנחנו לא קוראים מחשבות וחבל כי אז המצב היה טוב יותר. אז לדבר זה עוזר מאוד.

למעלה