גיליתי משהו מעניין...

elknetld2kil

New member
גיליתי משהו מעניין...

קודם כל, אני רוצה להבהיר שאין לי שום קשר לסידרה ובחיים לא טרחתי לצפות בה אז אל תשאלו אותי שאלות שאני לא מבין בהם... לפני כמה שנים גיליתי (רק עכשיו נזכרתי בזה) שאשתו של דוד שלי (המשפחה שלהם גרה בשיקגו) היא קרובת משפחה (אני לא זוכר בדיוק מה אבל לפחות מדרגה שנייה) של אחד התסריטאים או המפיקים של התוכנית (גם את זה אני לא זוכר), ולדוד שלי יש כמה תסריטים מקוריים בבית (הוא הראה לי חלק מהם) של הסדרה. אני בטוח שחלק ממכם עושים עכשיו במכנסיים מרוב התרגשות (
) אז אם אתם רוצים אני אברר עוד פרטים.

וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך מתרגש!!! אתה קרוב משפחה של מישהו שאתה לא יודע את השם שלו? איזה גדול!!! אתה יכול לתת לי חתימה?

[TNT]

New member
ןןי אולי אנחנו קרובים

גם אני קרוב משפחה של מישהו שאני לא זוכר את השם שלו.

DaHunter

New member
ואני... אני בן-דוד של בן-דוד שלי!

לפעמים אני פוגש אותו... לא תאמינו איפה! בכל מקום שיש שם מראה... מוזר... אולי הוא כמו אחד מ-Mirror Mirror...???

אני דווקא אשמח לשמוע ../images/Emo3.gif

תברר, תברר.... ואם תרצה לפגוש את הבת של בן הדוד של סבא שלי, תמיד אפשר לארגן את זה, היא עלתה לארץ לפני חמש שנים
סתם, אל תיעלב. באמת יהיה נחמד לשמוע מ... מי שזה לא יהיה. בהצלחה!

papal

New member
אני זה מזכיר לי את הפרסומת ההזויה

עם "הסבא של בבא של הבבא שלי" או בהפוך על הפוך אולי דוד של אח של סבא של חבר שלי הוא אחד מאבות אבותיו של ארצ'ר?????????????????????????או אפילו קירק??? פשששששששששששששששששששששש "בטח אתם משתינים במכנסיים מהתרגשות" מה זאת היתה היציאה הזאת?? איזה הודעה הזויה !!!

ygeva

New member
לא הבנתי...

האבא של הסבא המשותף שלך ושל רודברי הוא בעצם דרגה שנייה בקרבתו של אחותי? או שזה בעצם אומר שאתה והג'קסונים חברים? לא כל כך הבנתי על כל מקרה אני מעדיף אותם מצלומים. הרבה יותר אקשן.

למעלה