גיליתי משהו מוזר למה אין לפורום הזה מנהל?
ס סער טובי New member 11/2/03 #3 בוא אני יסביר היו פה 2 מהלים שנמאס להם אז הם מחקו את הפורום, ומאז כבר אין מנהלים כי הפ "פוטרו" ואף אחד לא הציע מועמדות להיות מנהל
בוא אני יסביר היו פה 2 מהלים שנמאס להם אז הם מחקו את הפורום, ומאז כבר אין מנהלים כי הפ "פוטרו" ואף אחד לא הציע מועמדות להיות מנהל
M memememe New member 12/2/03 #5 זה אני אני בן-15 תחביבים-מחשבים,ספרים,טלביזיה גם סאות פארק שמי-SLOOP מה עוד אתם רוצים לדעת ואולי תשלחו מכתב בעדי בבקשה
זה אני אני בן-15 תחביבים-מחשבים,ספרים,טלביזיה גם סאות פארק שמי-SLOOP מה עוד אתם רוצים לדעת ואולי תשלחו מכתב בעדי בבקשה
ס סער טובי New member 12/2/03 #8 אני לא ממש חושב שאנשים יבחרו בך... יש פה אנשים יותר ותיקים ויותר מעורבים ובטח אנשים יבחרו בהם... מצטער לאכזב אותך
אני לא ממש חושב שאנשים יבחרו בך... יש פה אנשים יותר ותיקים ויותר מעורבים ובטח אנשים יבחרו בהם... מצטער לאכזב אותך
O omer789 New member 12/2/03 #11 ניראה לך על היום הראשון תהיה מנהל מה אתה כזה נרגש גם. ומה הקשר כסף , אף מנהל לא מרוויח כסף
M memememe New member 12/2/03 #12 דבר ראשון אני לא כזה חדש ודבר שני אני לא כזה נרגש אולי אני חדש בסאות פארק אבל לא בפורום