גיליתי את ניקול

GALCLASSA

New member
גיליתי את ניקול

גיליתי את ניקול באוסקר בכלל ואח"כ הלכתי לראות את השעות שהיה מצויין ואז ראיתי את מולין רוז' ומאז איןןןן היא השחקנית שאני הכי אוהבת בעולם ראיתי סרטים שלה מלפני מלא זמן וראיתי איך היא התפתחה בתור שחקנית וזה מ-ד-ה-י-ם ... היא גם נהייתה יותר יפה אחחח האוסטרלים האלה :) (אני יודעת שהיא נולדה בהוואי אבל היא אוסטרלית)

shiray

New member
גילית אותה באוסקר? זה חידוש חחח

אני התחלתי לראות את האוסקר מאז שהיא הייתה מועמדת על מולאן רוז', גם בגלל שלא רציתי לפספס את הנאום שלה אם היא תזכה (יוו איך התבאסתי כשהאלי ברי זכתה), וגם כי זו הייתה שנה שבא הטקס יצא בפסח, אז היה ממש משמ נוח... וברוכה הבאה לפורום!!!

GALCLASSA

New member
תודה רבה !!! :)

אם מישהו צריך בגלל שניקול מדיה נסגר יש מלאאאא דברים על המחשב אתם מוזמנים...

shiray

New member
אוו תודה!

חחח בדיוק שלחתי אתמול בערב את נאום הזכיה שלה באוסקר לשירה (אחרת) מהפורום... איך חייתי על TNM... אני מתגעגעת חחח!

liat tal

New member
ברוכה הבאה!!

מסכימה עם כל מילה! ואת מוזמנת להצטרף!! :)

shiray

New member
ברור שהיא מוזמנת!

לא רואה סיבה שלא... ואז זו תהיה הפעם הראשונה שאני באמת אבין כמה פרסום בעמוד הפורומים הראשי יעיל חחח

ערן1987

New member
בדיוק באתי לכתוב על זה כאן,חח

אז הנה תמונה של זה(למקרה שלא שמתם לב)

shiray

New member
האאא נוח...

אני זוכרת איך פעם המנהלים של תפוז פנו למנהלי פורומים ואמרו שמי שרוצה קידום בגוגל יכול להשיג את זה בתנאים מסוימים... בקיצור רציתי לבדוק אם אני יכולה גם לבקש, והם אמרו שהתנאי הראשון הוא שכשמחפשים בגוגל בעברית את נושא הפורום הוא לא מופיע בעמוד הראשון או משהו... בקיצור נכנסתי לי לתומי, ופתאום אני מגלה שאנחנו התוצאה הראשונה או השניה שיש להם, והייתי בהלם! חחח מזכיר לי גם שפעם חברים מהמגמה שלי היו צריכים להגיש עבודה על דוגוויל (עבודה שהעליתי למאמרים), והם חיפשו בגוגל "דוגוויל" וישר הגיעו לעבודה, והיו בשוק שיש את העבודה מוכנה באינטרנט, ועוד שהם ישר מצאו את זה בגוגל...

למעלה