גיליתי את אמריקה........

גיליתי את אמריקה........

והיא כל כך יפה............חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוקר טוב עולםםםםםםםם

sahr12

New member
"בשבילי?!תורכי אמיתי זה....."

רק מאחורה!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ בקר יפה לכולנו ושנה טובה....נדמה כאילו יום ראשון אבל לא!!יום שני היום.....:) אוי נמא שקדםשקאדם.......חחחחחחחח לקום!! התרגלתם לחופש אה????אני אראה לכם........

sahr12

New member
בעלך ראה אותך פעם כשאת מתעוררת???

ולא אמר לך כלוםםםם???????????חחחחחחחחחחח......... בקר אור חומד.......הקומקום שורק..........מייד!!מייד!!...

nightroll

New member
יא, איזה רע אתה!!!!

זה שאנחנו נראות
כשאנחנו קמות בבוקר, זו לא סיבה ללעוג!!! שנחשוף את הצילומים מהמצלמה הנסתרת, איך אתה נראה בבוקר, לפני הג´ל???

מיכל31

New member
נייטי - בוקר טוב לקחת לי

את המילים מהפה, אה סער, השיער שלך עובר טיפולים של ג´ל אז בטח אתה נראה כמו טרול שאתה קם חחחחחחחח לא משנה, התחלת איתי ברגל שמאל שנה חדשה,תזכור!

בוקר טוב עולם...../images/Emo42.gif

פקח אני פורק סחורה תכף אשוב...
צא איתי גבר אחי גם אני מזרחי...חיחיחי כל פעם ששומעת את השיר הזה נגמרת מצחוק מי חיבר לו את המילים. בוקר טוב עולם, הילדים בגן שקט לי פה בבית .... סוף סוף אחרי שלושה ימים מתישים.. ועכשיו לסטאלבט..בטן גב
מה חדש?

מיכל31

New member
איך אני מבינה אותך

בוקר טוב, בחיי באתי בכיף לעבודה..... לנוח כמו שאומרים !

sahr12

New member
בבקר אני נראה אפרו..חחחחחחחח

למה??בעלך קם עם שביל בצד???חחח.....

sahr12

New member
ייהההה.........גם מייקי ככה!

הוא יש לו פיז´מה יפה כזו פסים........הוא מסתרק לפני השינה... שותה תה חם......ונרדם על הגב כל הלילה לא זז!!חחחחחחחחח...... וככה הוא מתעורר....... מת על העיראקי הזה...חחחחחחחחחח

מיכל31

New member
חחחחחחחחחחחחחח

כשבעלי ישן עם פיז´מה, אני אדע שסוף העולם הגיע!

מיכל31

New member
חחחחחחחחחחחחחח

כשבעלי ישן עם פיז´מה, אני אדע שסוף העולם הגיע!

sahr12

New member
נו די......בטח שחר היה בקריזה....

ככה קורה לו כשהוא קורא את כל העיתונים.......חחחחחחחחח זה יעבור לו תאמין לי.....הוא היה עצבן על הקניות והתור בסופר.... איך עבר החג??

קשה...קשה....

להיות אבא במישרה מלאה...3 ימים..פול טיים ג´וב.... הספקתי להכיר את כל גני המשחקים בראשל"צ...עיר שהפסיקו להשקיע בה מזמן...רק הילד הקטן הזה לא מקטר,מתיישב על שפת ארגז החול משקיף על האמהות בגינה, נהנה מהחיים.... איך היה אצלך?

sahr12

New member
היה חם ומגניב......

אבל הבקר חטפתי בומבה בראש.....שכחתי שהיה חג....בחיי... היינו אצל אימא שלי, חמותי....בטן גב,אוכל לפי הזמנה מראש.... עבר מהר..... לאיזו בית כנסת אתה הולך בכיפור???חחחחחחחח

חחחחחחחח....חחחחחחחח....

בית כנסת???? אתה יודע מה??????? אני בא..... יש את הבית כנסת של יוצאי בבל (תן לי רגע להתפקע מצחוק...) ולהיכנס לשם זו חוויה אנתרופולוגית מדהימה.....דיסקברי היו עושים שם קופה על כתבה מעניינת.... לשמוע את המיבטאים שם...את התפילות והשירים, אני הולך על זה.... פעם בעברי חטאתי והייתי הולך לבית כנסת ב"עולי הגרדום". בית-הכנסת היה קטן ומתפללי יום כיפור היו מגיעים אליו בבוקר בלי לצחצח את השיניים....אפשר היה למות אני,הרי אין לי אופי, הייתי מחזיק חתיכות תפוח בכיס והייתי מרגיש צורך כפייתי כמעט לאכול גם מהשקדים הקלויים (אבל בלי רעש...). איזה ריח נהיה שם..... רק הסטירה מאבא שלי עמעמה אותו....

למעלה